Muž si vypisuje s vydatou kamarátkou

13. dec 2024

Zistila som, ze si muz vypisuje s vydatou kamoskou, nie o pocasi. Mam o tom informovat jej manzela? Nech o tom vie aj on?

martul
13. dec 2024

a načo, mylíš, že sa ti uľaví? Alebo jej muž dosiahne, že si prestanú písať a ty s mužom sa budete tváriť, že sa nič nedeje?
Ty si sprav poriadky so svojim mužom a manželstvom, s iným nestrácaj čas a energiu.

enmery
13. dec 2024

Informuj o tom svojho manžela. Ona ho asi nenúti s pištoľou.

lonely66
13. dec 2024

ja by som informovala jej muža, že sa to deje, svojho, že o tom viem a tým by to skončilo. celé. nepotrebujem chlapa, čo si vypisuje s nejakou fuchtľou. (a nie o počasí).

autor
13. dec 2024

S mojim muzom som si to uz vyriesila, nebolo to prvykrat. Takze ideme od seba.. len asi by som bola rada keby mi niekto povie keby to je opacne. Nech nestracam cas a este aby ma niekto nepresviedcal ze si len nieco domyslam..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enmery
13. dec 2024

Keď mu to povieš, ešte sa to otočí proti Tebe/lebo slovo proti slovu/ a oni to ustoja. Potrebuješ byť dvojnásobne za kravu?

lonely66
13. dec 2024

a načo to opakuješ 2x? a urob, ako uznáš za vhodné. je to čisto tvoja vec, či to zvestuješ jej manželovi alebo nie. ak máš dôkazy, smelo do toho. ak si si ale nič nenafotila, šikovná žena urobí z teba hlupáka...

evcagabi
13. dec 2024

Ak by som bola extremne nastvana, jej chlapovi by som to napisala 😊 raz ma tak nasral ex ze som to vytrubila ako si dohaduje stretka za autodielnou a mozu si to rozdat - prosim pekne s babou naj kamosa 😅😅 ono ked je niekto dement a vratil mi telefon a nedal ho do tovarenskych nastaveni a ani z msg sa neodhlasi 😅😅 screeny som vtedy posielala jedna radost 😅😅

enmery
13. dec 2024

@evcagabi No ty si screen mala. Ona asi nemá nič. Ale smejem sa pri Tej predstave, čo si urobila.😃Dobre si s ním vybabrala.

autor
13. dec 2024

@enmery mam nieco odfotene, len je to sms je tam len jej krstne meno

tina1549
13. dec 2024

určite by som informovala aj druhú stranu, tu ako vidím ženy nie sú také malicherné ale ja by som to spravila. Rozišla sa so svojím a určite informovala muža tej ženy

moonlight1210
13. dec 2024

Len meno, tak to moze byt hocikto. To ti jej muz neuveri.

A nechaj ju. Tvoj buduci byvaly muz jej bude vypisovat nadalej, teraz uz cely stastny, ze je vlastne volny.
A bud im to casom vysumi do stratena, alebo jej muz na to pride sam.

Nepotrebujes sa do toho pliest. Ani vo forme dobrej vily sudicky informatorky. Beztak v tom bude hlavne tvoja satisfakcia. Nie starostlivost o toho druheho manzela.
Ries svoj zivot. Oni traja dopadnu, ako je dane.

maminkadeticiek
13. dec 2024

Znicili ste si svoje manzelstvo,tak nenic dalsie.Naco potrebujes koho informovat?!Virit vzduch v rodine?Chces ju tiez rozbit.To bude uz len cista pomsta od teba a ak ma aj deti tak ta Boh chran!

enmery
13. dec 2024

@maminkadeticiek Tak pomaly, rodinu si vedome rozbíjala tá ženská zadaná, nie autorka. Tej ženskej boli jej deti u prdele. Ale inak súhlasím, že ak nemá dôkazy, nech sa nestrápňuje, lebo sa to bohužiaľ otočí proti nej, že niečo "rozbíja" presne ako u Teba.

autor
13. dec 2024

@maminkadeticiek co budem ja rozbijat? 😀 rozbija si to ona sama ked uz..

maryetta
13. dec 2024

Ty si uz bodku dala. Neries. Vsetko sa dozvie aj jej muz. Skor ci neskor 😉 tebe vela sil 🙂

autor
13. dec 2024

@maminkadeticiek a este, ty by si nechcela vediet keby nieco tvoj muz robi taketo?

kalifka
13. dec 2024

Ako si to ty s mužom vyriešiš, je na tebe, ale ver mi, nie je dobré a montovať do druhých. Týmto som si prešla aj ja, a bolo tak viac ako len dopisovanie, ale ani by ma nenapadlo, písať jej mužovi. Je to na každom svedomí, čo robí... a ver mi, neuľaví sa ti.

samanta44
13. dec 2024

Nemas co riesit urcite by som povedala

mirola
13. dec 2024

a akeho charakteru bola ta komunikacia?
lebo ak si len pisali nevidim na tom nic zle, je to stale clovek nie tvoj majetok aj ked je to tvoj muz..

liv1
13. dec 2024

Ja by som mu napisala. No a co. Nejaka bude vypisovat mojmu muzovi, tak nech si nesie nasledky 🤷‍♀️😀. A bolo by mi uplne jedno, ze by som nejaky vztah dobabrala. Ona sa tiez nestitila… A za dalsie, ja by som bola rada keby si moj muz s dakym vypisuje nevhodne spravy, ze by ma na to niekto upozornil. Uz ako si s tym nalozia je ich vec

autor
13. dec 2024

@mirola keby si pisali o zivote nerobila by som dramu predsa… uz sa aj na stretku dohadovali. A ze by nemali problem podviest, posilali si fotky, flirtovali a tak. Nadavali na nas( na mna a jej muza) ona sa smiala, ze ako mi je dobre pri nom. On jej daval komplimenty(co mne nikdy)

enmery
13. dec 2024

@mirola No hádaj o čom si písali, keď to o "počasí nebolo". Tvoj nech sa kurví a toleruj mu to, ale nevyčítaj iným, že to tolerovať nechcú.

autor
13. dec 2024

@enmery vymienali si recepty nie? 😅

tina1549
13. dec 2024

normálne mám dosť, prečo by informovaním o realite mala rozbíjať manželstvo? Podľa mna si obe strany zaslúžia vedieť pravda a na vine je tá čo si vypisuje a nie tá čo o tom informuje... nie je to príjemné a vy tu ženy by ste asi radšej žili v nevedomosti nech si muži robia čo chcú :D

enmery
13. dec 2024

A ešte ako sa globálne otepľuje. 🤪Nechápem takéto ženy, ktoré si nechajú aj nasrať na hlavu. Písanie s úmyslom podviesť je nič, rozprávanie naživo s úmyslom podviesť je nič...a potom je moriak v trúbe a škriekajú, ako je na vine milenka. Zase ten jej pokladník nie. Rozum mi stojí.

autor
13. dec 2024

@tina1549 presne, chcela by som vdiet ci by to nechceli vdiet keby sa to im doma deje.. a mne by to bolo jedno od koho sa to dozviem, aj bez dokazov. Pretoze listok sa bez vetra nepohne a aspon by som si davala pozor a mala oci na stopkach.

natalusiiik
13. dec 2024

Neser sa s tym a napis mu to 😜

kvecinka321
13. dec 2024

Podľa mňa je fér povedať to.. kamoška bola v opačnej situácii chlap od nej odišiel nevedela čo sa deje až ju kontaktoval chlap tej baby že majú spolu pomer.. bol to šok ľadovou vodou, ale o to skôr sa mohla spamätať postupne a premyslieť čo ďalej 🤷🏼‍♀️

evcagabi
13. dec 2024

Pisu ti aby si to nerobila , ja by som fakt s radostou 😊 aj po rokoch mam z toho dobry pocit 😅😅😅