Muž sa odsťahoval ku kolegyni

marika5555
12. júl 2021

Ahojte, prosím o Vaše názory, rady...
S muzom sme spolu 11 rokov, mame dve deti 9 a 3, svadbu sme mali pred 5 mes., pred týždňom sa priznal, že ma novy vzťah - kolegyňu. Odišiel k nej bývať. Musím však podotknúť že 5 rokmi mal tiež nejakú, vtedy som na to prišla keď som našla fotky s nou na nete, vzápätí keď sa na to došlo, vrátil sa k nám, že urobil blbosť a ze nechce stratiť rodinu. Teraz je to však iné, sam sa priznal a hneď sa odsťahoval. Neviem to spracovať, som na úplnom dne..

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marika5555
autor
12. júl 2021

@hazelgracegus co ti na to napísať... Verila som, že ostaneme spolu... Nikdy som si nevedela predstaviť, že budem s niekym iným.. A teraz toto spravil

deti95060810
12. júl 2021

chyba bola mať svadbu pred 5 mesiacmi... to bol nápad jeho?
asi by som riešila ako ďálej s bývaním... čí je byt - dom....
a rozmýšľať čo urobiť keby sa chcel zas vrátiť... kolegyňa tak isto zobrala manž. po nevere naspäť a klamal ju s každou sukňou ďalších x rokov...

marika5555
autor
12. júl 2021

@deti95060810 byt sme nadobudli pred manželstvom, som v ňom ja s deťmi.
Svadbu chcel on ešte minulý rok to navrhol, ja som bola znierena s tým ze svadba s nim nikdy nebude. Bolo strašne veľa problémov co narobil v minulosti, ale to je o inom..
Vrátiť sa nevráti, cítim to vnútorne, tu sa priznal sám a odišiel k nej bývať.

syslik81
12. júl 2021

@marika5555 bud rada ze odisiel ... teraz to boli ale casom pochopis aky je to debil a e je lepsie ked si ho na krk zavesila ina ...

0silvia0
12. júl 2021

@marika5555 na tvojom mieste by som sa chystala na velmi hrubu ciaru.

marika5555
autor
12. júl 2021

@syslik81 čakám ze do par mesiacov bude tehotna

marika5555
autor
12. júl 2021

@0silvia0 ako, psychicky som na dne.. Nevládzem

marcellka32
12. júl 2021

Aj keď to teraz bolí, buď rada, že šiel, nevazil si tvoju rodinu,..možno to raz oľutuje, ale už jednu šancu dostal, už sa k nemu nevracaj

panelacikova
12. júl 2021

@marika5555 asi by si si mala trošku ho prelustrovať. či netlačil na svadbu kvôli tomu, aby nabral pôžičky, aby mohol zabezpečiť svoju kolegyňu... a polovica pôžičiek pôjde na teba. lebo mi to rozum neberie, že on má vzťah, ku ktorému sa už aj sťahuje a pritom tlačil na svadbu? také divné. myslím, že to bolo účelové. a teda, určite by som kontaktovala banku a požiadala o preverenie úverového registra, či ako sa to volá. len neviem, či budeš môcť preveriť aj jeho ako manžela. svoj budeš môcť určite. len tam nemusí figurovať každá zmluva, či pôžička, ktorú on nabral. takže sa pozbieraj a rieš.

poopsie
12. júl 2021

Pred 5 mesiacmi ti sluboval vernosť 🤦‍♀️.... No čo aspoň ste hádam dobre najedli a zabavili.. A teraz môžeš chystať rozvod... Pekný to vzor dal svojim deťom

panelacikova
12. júl 2021

@marika5555 a ten byt ste kupovali spolu alebo si na LV iba ty?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marika5555
autor
12. júl 2021

Dievcata on minulý týždeň zobral deti kúpať aj s nou a potom išli k nej domov. Mal zbalené aj veci pre deti a plánoval tam s deťmi ostať do konca tyzdna

syslik81
12. júl 2021

logika nepusti- 5m ste manzelia on uz byva s druhou ..vztah s nou mal uz ked ste mali svadbu - co je to za zensku co to dopustila? bud je sialena alebo tehotna ... kazdopadne pre teba leposie ze je uz prec kedze je to nerozhodny klamar co si zasluzi len to co ma teraz vedla seba a nie teba .

marika5555
autor
12. júl 2021

Ja som sa zrútila, že si toto vôbec dovolil, deti k nej tahat

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
waity888
12. júl 2021

Viem, že teraz je to pre teba ťažké a nepredstaviteľné žiť bez neho...ALE...o rok dva si na to spomenieš a budeš pyšná ako si to zvládla. Váž si samu seba, on nikdy šťastný nebude lebo si nevie svoj penis udržať na uzde a robil to tebe, bude aj kolegyni,aj tej ďalšej čo príde po nej... nepoučiteľný, nešťastný človek. Ty budeš v Tom čase už úplne inde. Šťastná, s niekým kto ťa bude milovať, vážiť si ťa a poznať tvoju hodnotu. Usmej sa na svet a povedz si , že to zvládneš a zabojuješ za vaše šťastie aj s deťmi. Začiatky sú ťažké ale ver mi ,že bude oveľa oveľa lepšie. 😊

panelacikova
12. júl 2021

@marika5555 prečítaj si poriadne moje správy. aj
@syslik81 si myslí, že ju musel poznať už pred svadbou.... rieš banku, úvery, byty. čím skôr, mysli na svoju budúcnosť a na decká

deti95060810
12. júl 2021

musíš fungovať... jeho už nerieš. Daj si magnézium aby si sa ukľudnila. Magn. sa berie dlhodobo. Ak by si mala problémy tak si daj predpísať niečo na upokojenie u obvodného...je to mimoriadna situácia ktorá potrebuje mimoriadne riešenie...

deti95060810
12. júl 2021

zobral deti? nevadí, však nech si dáma uvedomí že je otcom a deti nejde len tak vyčiarknúť... Keď budú k nemu chodiť na víkend hádam nebudeš ich baliť rezňami - nech sa ocinko aj s novou známosťou postará - neboj sa, neotrávi ich, ani im nič nespraví...

marika5555
autor
12. júl 2021

Hypotéka je na mňa, on je spoludlžník, ale sme polovičný vlastnici. Aj svokor trvá na tom aby prepísal darovaciu zmluvou polku bytu na mňa alebo na deti, zisťovala som to s právnickou, na deti by to bolo príliš komplikovane a zdĺhavé. Jeho rodičia ma plne podporujú a jeho mamina mu aj napísala ze ho už viac nechce videt a nech jej hodí kľúče do schránky od ich bytu. On len odpísal ze dobre a hodil ich

marika5555
autor
12. júl 2021

Ta kolegyňa tam robí u nich už rok, museli spolu niečo mat. Ale on povedal ze že vzťah má 2 týždne len. Ale kvôli 2 týždňom sa vzdal rodiny a odsťahoval sa k nej? To mi hlava nevere a co je ona za človeka, že jej to nevadí? Teraz sa budú hrať oni na rodinku?

marika5555
autor
12. júl 2021

@deti95060810 to ja práveže nezvládnem keď ich on bude bravat k nej, deti prídu od nich usmiate a šťastné. Ja to nedokážem, prebiehajú mi v hlave potom tie najhoršie scenáre. Po akože 2 tyzdjovom vzťahu (teraz už 3oj), deti o ktoré som sa väčšinou starala len ja si bude užívať s novou?

sense
12. júl 2021

Žena vzchop sa, daj zúžiť alebo zrušiť BSM, stále ste manželia a ak naberie pôžičky budeš musieť ich splácať aj ty. Daj si zveriť deti do starostlivosti a požiadaj o výživné....
Teraz nemáš čas na utapanie sa v žiali to urob keď poriesia právne veci...

ewelinka21
12. júl 2021

@marika5555 Ahoj tiez si myslim, ze s danou pani kolegynou mal vztah uz daleko predtym a svadba z jeho strany bola ucelova. Presne tak ako dievcata hore pisu, pravdepodobne na nabratie poziciek na to aby zabezpecil svoju milenku alebo buducu rodinu s nou…
Treba sa rozhybat, zrusit BSM, okamzite podat ziadost o rozvod, deti do starostlivosti tebe, ziadost o vyzivne…
Krasne za sebou spalil vsetky mosty, nielen s tebou ale aj s rodicmi. Aspon, ze ti ta podporuju.

deti95060810
12. júl 2021

@marika5555 a ty čo ide vstúpiť do mníšskeho rádu? Nájdeš si aj ty niekoho po čase, to teraz nerieš...Daj si niečo na ukľudnenie nech máš čistú myseľ a rieš banku aby na teba nezobral ešte aj úver - budeš platiť polovicu, však ste manželia...
podľa mňa ten dobre vedel čo robí už pred 5 mesiacmi - pozor na neho..
a jeho rodičia ? neboj sa to je len teraz taký šok o pár týždňov sa všetko urovná a mamička bude synkovi a jeho novej známosti robiť pohostenie keď dobehnú na návštevu...😉
poznám...

deti95060810
12. júl 2021

@ewelinka21 podporovanie od svokrovcov je len dočasné... po čase zas bude synom - to mi ver, aj jeho novú pani budú vítať akoby nič... 😉

ewelinka21
12. júl 2021

@deti95060810 aspon vyzrat by mu to mohli docasne nechat, ked sa uz zachoval ako chrapun prvej triedy. Kto vie, co ma ten chlap za lubom

kakika007
12. júl 2021

@deti95060810 vôbec to tak nemusi byť. Moji exsvokrovci stále so mnou majú dobré vzťahy, mam kľúče od ich bytu a ich synacik nemá. Ako prehodia s nim dve tri vety, ale toť finito. A tú krásavicu ma zakázané vodiť do rodiny ako takej, keďže to bola dovtedy moja najlepšia kamoška. A to sme rozvedení už 2,5 roka