Ahojte, mám priateľa , ktorý stále a pri každej príležitosti a stretnutí rozpráva len o sebe, potom sa zrazu uvedomí a spýta sa mňa čo mam nové, ale aj tak to zahovorí a zasa rozpráva o sebe…po roku mi to už začína liezť na nervy lebo sa to stále zhoršuje, mám pocit že už ide o nejakú diagnózu alebo sebectvo neviem ako to nazvať, ako človek je super len už mi to príde až moc… máte niekto v okoli niekoho podobného? Ako nazvať takéhoto muža 🙄
Sebevstredny? Myslis, ze sa to zmeni?
čo stále aké veci o sebe má nové,ktoré ti rozpráva po ročnej známosti?
tak sa s nim nerozpravaj, nestretavaj a nemusi ti liezt na nervy. Alebo mu na rovinu povedz, ze vase stretnutie ti nepride ako rozhovor ale rozprava len o sebe a tak uz ho natolko poznas, ze ti nema co nove povedat 🙂 Asi sa o teba nezaujima a chce ta mat len ako vrbu, ktorej sa moze porozpravat. Ak ta to bavi, stretavaj sa s nim dalej. Ak nie, tak s tym vies predsa prestat. To nie je priatel 🙂 Priatel sa zaujima o tvoj nazor a ako sa mas. Realne ako sa mas- nie len odpoved v 1 vete.
Bude taká povaha, už si ho stopla? Že aj povedala, že to to vadí? S takými treba vedieť zmeniť témy.
@gribka1 no skúsila som viackrát zmeniť temu na chvíľu to funguje ale aj tak sa vždy vráti k tomu svojmu, ale tu to je skôr asi v povahe 😀
Zažila som, inak znamenie baran, a to bol už pan v rokoch. Trvalo to len chvíľu, tiež rozprával len o sebe, o svojom živote. Po 3 mesiacoch bol koniec.
Áno, povaha, tak ak je ináč fajn, tak ho jednoducho upozorní, že ľúbim ťa, rozprávaj, ale ja ťa budem počúvať, len ako podmaz.🤣
Narcis, co ma rad iba sam seba a potrebuje tony pozornosti 🙂 nikdy sa nezmeni.
@ibaja29 to je blbost :D ja poznam levov 2 a su to super muzi, skor sa pytaju ohladom druheho,nez by o sebe rozpravali plus su velmi empaticki, takze to so znamenim nesuvisi.
nooo,takže takíto sú vraj levy,škorpióni,barani....za chvíľu to budú všetky znamenia😂
moj ex.. vzdy len on ,vsetci hlupy len on dokonaly kazdy mu ublizuje nerozumie v praci ej najlepsi a ostatny hlupaci,ked som povedala o sebe nieco ako bolo v praci etc nikdy nepocuval .. .. nakoniec sa somnou rozisiel lebo sa nudil a nemali sme si co povedat
Jakub Lužina, si to ty ? 🙈
Wau, ako to že to s ním znášaš už tak dlho? 😱
Pýtala si sa ako ho nazvať, no utarany trtko.
Ak nemáš magickú schopnost "vypnúť príjem" ukonči to. Predstav si že budete bývať spolu, prídeš domov ohucana z prace, potrebuješ ticho a kľud. Namiesto toho budeš nasledujúce hodiny počúvať one man show aký som úžasný.
Môže byť super kamoš ale do vzťahu nevhodný.
Poznám také ženy 😄
Treba mu to povedat a usmenit ho. Podla reakcie zistis,co je zac.
Poznám ja ho beriem, že je taký, ale doma by som ho nechcela.Normalne by som ho stopla, keď náznaky nevníma... to sa môže postaviť pred zrkadlo a rozprávať🙂
Ahoj, poznám. Tu však sa jedná, domnievam sa, o pocit krivdy, nízkeho sebavedomia vychadzajuce z nedocenenia v detstve. Ide asi o kompenzacny jav. Nemá to nič spoločné s niekým z jeho prítomného života a bez toho, aby si to uvedomil a chcel na tom pracovať, sa u neho nič nezmení..
Ja vás nechápem baby. Že ako ho nazvať.🤦♀️🤷♀️Už teraz Ti to ide na nervy. Časom sa to NEZMENÍ. Ideš riešiť ako ho nazvať a pomenovať namiesto toho ho poslať do prdele. Necitítiš sa konfortne. Ide o Tvoj život a šťastie a nie jeho.
Narcis, bude sa to zhoršovať
...áno poznam, žila som roky s takým. Najskôr to boli reči stále len o sebe, čo všetko vie, čo zažil,...človek nadobudol pocit aký je úžasný, vždy sa videl ako niekto viac, lepší ako ostatní,... až tomu človek až uveril. Roky takéhoto počúvania spravili vela. Neprestalo to, dokonca som časom nesmela ani nič robiť popri jeho rozprávaní, lebo podľa neho by som sa nedostatočne sústredila na to čo hovorí. Takže všetko prestať vykonávať a len počúvať. Čo zo začiatku vyzeralo dosť neškodné má neskôr stalo kopec nervov ☹ zvlášť keď jeho slová boli jedna vec a skutky úplne druhá vec a medzi tým žiadna zhoda ☹
Ja mám takú kamošku. Položí ti otázku a nečaká odpoveď, odpovie si sama. 😁 Rozpráva stále. Čiže ak mám takú náladu, že chcem byť ticho, tak mi to vyhovuje,ale keby som sa chcela vyrozprávať, tak to nie je možné.
Len zo zvedavosti, ake je znamenie? 😂🤔