Môže sa chlap zmeniť?

ibaja29
9. sep 2024

Ked je chlap sam a stale vyhladava nove zenske kontakty a veci s tym spojene a potom chce vztah a slubi ze sa to zmeni, ked bude vo vztahu..verili by ste mu? Snazi sa mi dokazat, ze to tak bude, no ja myslim ze clovek sa len tak nezmeni. Aj ked je zalubeny. Na druhej strane by som chcela dat sancu, no neviem doverovat

beata_k
9. sep 2024

@ibaja29 Ludia sa nemenia. Len to lepsie hraju.

vanilkovazmrzka
9. sep 2024

Zmeni sa pokym bude zalubeny. Vtedy ma trochu viac zenskych hormonov, sprava sa citovejsie, dava si zalezat. Ale ked zalubenie vyprcha, vrati sa do svojho normalu. Takze ked chces dat sancu, daj sancu. Ale musis akceptovat riziko.

rozculena
9. sep 2024

už vymazal všetky aplikácie?

ibaja29
autor
9. sep 2024

@rozculena ake aplikacie?

ibaja29
autor
9. sep 2024

@beata_k tiez mam ten pocit..

ibaja29
autor
9. sep 2024

@vanilkovazmrzka chcela by som no uz mam vek na to aby som prestala stracat cas a cakala ci sa slova a sluby premenia na realitu. Okrme toho sa bojim sklamania

ibaja29
autor
9. sep 2024

Mne to uz pripada ze normalny chlap sa neda najst. Posledny rok narazam na rovnake typy chlapov. A aj predtym..kazdy akoby stale hladal aj ine moznosti...ci uz virtualne alebo aj v realite. Fakt je takmer kazdy chlap tak zatazeny na zeny ze sa toho nedokaze vzdat? Alebo mam len na takych stastie..

ovaaa
10. sep 2024

Závisí aké má hodnoty. Niekto sa len moce so vzťahmi, známosťami atď... do doby pokiaľ sa nezalubi a potom je už len pre neho len jeden človek. Predpokladám, že je na rôznych stránkach, kde sa zoznamuje, komunikuje a hľadá stretká so ženami. Odhlásiť sa a nemať nutkanie je jeho prvý krok. Každý vzťah je o riziku, sú ženy, ktoré napr. už len pri pomyslení, koľko žien mal, nedokážu s tým človekom sex.žiť a je na nich moc, akým životom žil. Vzťah začína dôverou , ktorá sa postupne prehlbuje a a ak voči nemu žiadnu nemáš a nedokáže ti dať istotu, ktorú potrebuješ tak to neposuvaj ďalej.

monikkatt
10. sep 2024

@ibaja29 zo zaciatku to mozno obmedzi, neskor ked pominie osial zalubenosti tak sa k tomu vrati
A mozno ta chce dostat len do postele tak ti trepe kaleraby do hlavy a nema v plane nic menit 🤷‍♀️ ja by som takemu neverila

anketkarka
10. sep 2024

@ibaja29 ako to dokazuje? Podľa všetkého sa poznáte dlhšie, keď vieš aký je. Čo sa stalo, že sa zrazu zaľúbil do Teba?

svetlonos
10. sep 2024

@ibaja29
si sa zbláznila? On nie je jediný chlap na svete! Dat šancu? Daj. Ak si masochysta. Keby blb chcel, skončí už dávno a nepotrebuje na to vztah!
Taky silacky výrok som už zazila. Alkoholik. Prestanem pit keď sa vezmeme 🙈 Mala so 13 a vedela, ze je to do neba volajúci kravina. Ake zato dospela zena mu to zozrala aj s navijakom!
A hádaj co? No Nezmenil sa q (ne)prestavali celý život! Ešte aj z psychologycky chcel urobiť tu blbu a seba toho chrumkaveho a oveľa mudrejsieho od nej.
Na takúto kravinu skočí len zufaly, naivný a zamilovaný clivel. Potom dostane par do drzky (stačí aj nefyzicjy) q s placom sa pýta ako dákej, lebo ho/ju tak milujem.

janka_23
10. sep 2024

Nie, neverila by som mu. Nezmení sa, zo začiatku to obmedzí ale potom mu to bude chýbať a znovu sa k tomu vráti

juliacenc
10. sep 2024

Tak chlap ked je sam vyhladava zenske kontakty a ked je vo vztahu a je seriozny muz tak ixh prestane vyhladavat. Ak nie je najde si milenku. Ale to sa moze povedat o vsetkych muzoch a zenach. Preco by prave tvoj nemal byt seriozny, ak uz ides do vztahu s nedoverou, tak ho budes stale podozrievat a nedopadne to dobre

vilma7
10. sep 2024

Otázne je, ako vyhľadáva...niekoho spozna, využije vo svoj prospech a ide ďalej,
Alebo hľadá a spoznáva ženy kým nenatrafi na tu "pravú ".
Ono všetci tu píšu, že nech si užíva kým nie je zadaný...A keď si užíva, tak potom ho zas žiadna nechce.
Skôr by ma na tom chlapovi zaujímalo, ako to mal, keď bol vo vzťahu. A nie co robil, keď bol voľný.

hugger
10. sep 2024

Bol sám a vyhľadával nove ženské kontakty, To nie je ani divne ani nemorálne. Mal nečinne čakať na to že ťa stretne?

Teraz je s tebou a ty ho kritizuješ za to aký bol keď s tebou nebol? Žiarlivosť?

pralinka25
10. sep 2024

Tiez nerozumiem. Ved slobodny clovek bez zavazkov hlada a ak chlap chce vztah tazko to da sedenim v kute a cakanim.
Striedal frajerky tak ze mal sucasne naraz viac? Vez ze predosle baby podvadzal, vyuzival, zneuzival?
Vsak ked nebol vo vaznom vztahu porovnavas vlastne co? Tiez som ako slobodna randila a triedila. Vybrala vhodneho a uz nehladam ani nevyberam

1ryba
10. sep 2024

Môže sa zmeniť. K horšiemu.😀

ibaja29
autor
10. sep 2024

@monikkatt v posteli sme uz boli vela x a nenutil ma do nicoho..pozname sa dlhsie a teraz prisla rec na to ze by chcel vztah

pralinka25
10. sep 2024

@ibaja29 no tak ale tu je potom tiez otazka. Mozes sa zmenit ty? Tiez spis len tak random s niekym bez vztahu a zavazkov. V com je to ine?

ibaja29
autor
10. sep 2024

@ovaaa viem ze si vymazal ucet na zoznamkach, spravil to predo mnou ale to nic nedokazuje moze si zalozit novy. Aj ked sme spolu vninam ze sa obcas dost pozera na ine. Viem ze to viac menej robi takmer kazdy aj ja ako zena to vidim ked ide nejaky parik a chlapovi ubieha pohlad..no asi uz proste nechcem toto riesit a hladam nieco zrelsie a stabilnejsie. Aj ked zase v ostatnych veciach ako chlap mi vyhovuje. No bojim sa ze budem mat stale pochybnosti co sa tyka inych zien

ibaja29
autor
10. sep 2024

@anketkarka zacali sme travit spolu viac casu, chodit na vecere vylety ja k nemu domov atd..proste sadli sme si rozumieme si mame rovnake pohlady na svet aj hodnoty. Ale kedze bol dlhsie sam tak si zvykol na nejake veci zjavne a teraz tvrdi ze on je vo vztahu vzdy verny a zmeni sa to ale mam pochybnosti proste

ibaja29
autor
10. sep 2024

@vilma7 to uz neviem ako to mal vo vztahu aj ked on tvrdi ze je vzdy verny, je to stale len jeho tvrdenie..

ibaja29
autor
10. sep 2024

@hugger neriesim co robil predtym alebo ked sme sa len spoznali ja zaciatku..no viem ze aj ked sme travili spolu viac casu tak si aj pisal s inymi atd mozno aj stretaval. On tvrdi ze by to nerobil keby sme spolj chodili no ja sa na to pozeram inak. Ked sa s niekym stretavam uz vaznejsie, nehladam nic ine popri..aj ked ano chlapi to vidia zjavne inak

ibaja29
autor
10. sep 2024

@pralinka25 urcite nespim random s hocikym. Stretavali sme sa dlhsie a ja som tiez dlho s nikym nebola a sla som do toho dobrovolne..ci musim mat najprv hned vztah aby som mala sex? No urcite nespim s kymkolvek. No vo vztahu je dolezita aj intimita a pokial to nefunguje, nemoze byt ani ten vztah predsa..

vyrovnanaosoba
10. sep 2024

@ibaja29 ja som dala sancu môjmu terajšie u manželovi, aj keď predom ou mal asi 100 žien, či medzi nimi niečo bolo, neviem. Podľa mňa len chcel taky ten pocit, že je žiadaný, nie až tak na odpis, ako to tvrdila jeho ex.
Už 13 rokov môžem povedať, že je dobrým manželom aj otcom a aj keď pracuje v zahraničí, verím mu a nemám myslienky, že by ma mohol podviesť, vymeniť. Samozrejme môže, ale už by to bolo navždy.
Tiež mu nedávam pocit menejcennosti, vážim si ho, chválim ho a ľúbim ho, takého aký je.

lujza123
10. sep 2024

@ibaja29 myslím si ze toto robí veľa single ľudí, ze si píše, stretáva sa s viacerými, nepríde mi to zvláštne.
Tiez som to robila ked som bola sama 🤷🏼‍♀️

komplikovana
10. sep 2024

Nevolala by som to zmenou, ale skor dozretim, naberanim skusenosti. Jedine diskusiou s nim mozes nieco tusit, ale rozhodnutie musi urobit on sam. Ak chce vztah, zisti ako ho ma definovany, co to pre neho znamena, ako si ho predstavuje a to vsetko okolo toho. A potom nielen reci, ale aj skutky su treba vsimat.

ibaja29
autor
10. sep 2024

Ja by som chcela zacat verit aj si vsimam co robi nielen hovori. A ked mu chcem zacat veri a ist do toho tak sa stane nejaka hlupost a cuknem sa. Ako posledne pre priklad prisiel po mna do prace cakal ma vonku pri aute a ked sme ychadzali s kolegynou videla som ako po nej pozera a nielen na chvilu. Proste taky pohlad so zaujmom. Spravil to uz viac krat. Alebo uz viac raz chvalil vyslovene jednu moju kolegynu aka je mila atd ano raz dva razy som si povedala ze je to okej ale uz 5x mi to normalne neprislo. A tiez ked prisiel za mnou a bola tam tak som videla ten jeho pohlad smerom k nej a usmevy. Proste neverim ze by sa dokazal zmenit az tak kvoli mne. A tiez mi pride ten typ chlapa co si len potrebuje dokazat ze je ziadany..

vilma7
10. sep 2024

@ibaja29 tak toto ma raz zastavilo úplne, tiež ešte na začiatky vzťahu...ze sme sa boli niekde najesť a on išiel nechať oči na jednej od vedľajšieho stolu...to bola naša posledná spoločná večera.

anketkarka
10. sep 2024

@ibaja29 takže vy ste kamaráti s výhodami a on chce len zmeniť status na priatelia a začať byť monogamný. Však keď sa on tak dobrovoľne rozhodol, tak hádam to vie aj dodržať. Lenže Tebe vadia aj pohľady a aj to, že má nejaké kontakty z minulosti. Nie si žena, ktorá by zvládla vzťah s takýmto človekom. Vždy na neho budeš žiarliť. On je taká povaha, že aj keby bol verný, on Ti nevie dať taký pocit, aby si nežiarlila. Na Tvojom mieste určite do toho nejdem. Budeš len ľutovať. Netvrdím, že by Ťa podviedol, ale nikdy by si mu neverila. Nevie dať žene ten pocit stability a jedinečnosti.