Máte muža, s ktorým ste maximálne spokojné?

10. aug 2024

Máte niektorá muža s ktorým ste maximálne spokojne a nehnevaju vás ani maličkosti? Môj príde domov, zapne do hudbu nahlas, zmení program na ktorom sme sa včera dohodli, keď príde domov z práce, do ktorej berie v poslednom čase nadčasy každý sobotu, lebo "má veľké výdavky", pričom neviem kam tie peniaze dáva. Príde domov, začne fajčiť travu, samozrejme "tajne". A keď sa držím včerajšieho programu na ktorom sme sa včera dohodli, tak ešte mi zavolá nakričí na mňa, že mi je lepšie ísť bez neho. Nechcem riešiť seba, ale co vás hnevá na tych vašich?

dori2
10. aug 2024

oproti tomu co si napisala ozaj prkotiny ako zdvihnuta doska na wc alebo topanky vedla skrine…

natalka13
10. aug 2024

Nik nieje 100% .
Ustavicne po mne presklada celu umyvacku a neutre po sebe prac.dosku v kuchyni.
Chrume jablka a orechy😄 leze mi to na nervy😡

danyelia
10. aug 2024

Z maličkostí ma hnevá hlavne: večer nahlas pustený televízor, keď si nevšimne, že som 5 hodín žehlila a v skrini sú ,,komínky,, no omrvinku z rožka na stole zbadá z kilometra, keď sa nevie vymotať z bytu ak niekam ideme, keď zvykne hovoriť, čo všetko on už od rána ,,upratal,, keď používa isté slová, no našlo by sa toho viac...dokonalý muž zrejme neexistuje 🙂

andaluzia12
10. aug 2024

V noci funí, keď treba vyraziť z domu musí sa ísť vždy ešte vys**ť, nechá obal od sladkosti na gauči, kričí že mám neporiadok v aute, oproti tvojmu je to poklad….

evcagabi
10. aug 2024

Ked ma zobudi, ked si chcem pospat -akurat vtedy by sa vzdy najradsej rozpraval 😅 lahne ku mne, prehodi par viet a o chvilu chrci. ja mam zrazu oci ako sova a mam po spanku 🥲😅

mclissa
10. aug 2024

@andaluzia12 moj funi, a fuci stale 😂😂😂 a ked je nasraty tak len fuci.

Mna vie nastvat ked ma spomaluje v niecom. Chcem napriklad rychlo porobit a on sa moce doma hore dole. Aj ked pomoze tak mi “zavadzia”.
Ked mi kosele da do prania a rukavy zvynute. Uz raz letelo zopar von oknom.

vsetkounas
10. aug 2024

Ja by som spozornola uz pri Tom že fajčí trávu ako každý deň pozor mať doma závislého muža nieže sranda .Každý má neake chýby a je to o Tom naucit sa spolu žiť a robiť kompromisi ale veľa zmena nálad môže mať aj stej závislosti na trave .

tenerifka
10. aug 2024

@dori2 zdvihnuta doska je smrrrrrrrt😂, ja som tak nasla po navrate z dovolenky, pan kral sa uvolnil, ved policajtka nie je doma😅, a zabudol......
Autorka, moj muz ma ozajstne volno 1 deñ v tyzdni, kedy je cely deñ doma, ja vtedy vypratavam pole, idem do hlavneho mesta na nakupy, skocim za dcerou a vnuckou, a domov pridem o 15,00 rovno k navarenemu obedu, potom sa odpracem na terasu k bazenu, a preckam do vecera.... V tento deñ nechavam muza, nech si pusti tv, tie tupe spravy a ine programy, a nechavam mu celu obyvku, nech si zapne klimu a uzije si to. Ja si robim svoje a preto ma nijako nerozculuje

zuzulkika
10. aug 2024

@evcagabi poznam😀

buberova
10. aug 2024

Nikto nie je dokonalý a 100% kompatibilný takže viem že doma nemám muža s ktorým by som bola maximálne spokojná a viem že on nemá ženu s ktorou by bol maximálne spokojný..
Ale toto čo ty popisuješ je dôvod na veľkú nespokojnosť... Takéto vážne veci a nezhody medzi sebou nemáme..

petulda333
10. aug 2024

Casto sa zamyslam nad nasim manzelstvom a pod. A vzdy si uvedomim,ze lepsie som si vybrat nemohla. Je naozaj skvely,ale su veci ktore ma hnevaju. Je hrozne spomaleny 🤦 ideme niekam a on ma cas,kym sa vytrmaca tak pan boh zavaruj. Toto ma vie vytocit velmi

moonlight1210
10. aug 2024

Su dni, ked je dokonaly a dni, ked zrakom premeriavam zahradu, ktory kut je mensia skoda rozkopat.

Ale nestazujem sa. Po rokoch uz mame obrusene hrany a funguje to.

jana_eyre_2
10. aug 2024

S mojím mužom sa poznám už nejakých 24r, spolu sme 20r.. samozrejme že mi na ňom vadia nejaké maličkosti, tak ako jemu na mne, veď sme ľudia a nie sme dokonalí.. to že spolu žijeme neznamená že úplne vieme pochopiť každú maličkosť čo druhý robí.. sú tam len dve možnosti bud si ju robiť odvykne, alebo si zvykneme my..

Mne napríklad strašne vadí, že keď sedíme oproti sebe pri obede fúka polievku tak, že fúka aj tú moju.. alebo že si dá nohavice kdekoľvek a potom sa pýta kde sú, alebo že ak niečo nie je v jeho zornom poli 186cm výšky, tak to nevidí.. alebo že niekedy povie niečo podráždene a myslí si že to podráždenie nepočujem a tvrdi že to povedal úplne normálne.. (kriticky priznávam že toto robím aj ja jemu) ale sú to prkotiny, nič závažné.. takže proste si tak žijeme, pohadame sa, za 5sekund na to zabudneme..

lucia13022023
10. aug 2024

Nie je dokonalý. Ani ja nie. Co ma vytáča je, že keď sa ponáhľame, musí ísť na záchod kde je 20 minút. Ze nevie robiť viac veci na raz, umyva riad, ja mu niečo rozprávam a on zastane a počúva a voda tečie 🤣 ze je niekedy spomalený a inokedy zas preháňa zbytočne... Ale sú to maličkosti, nad ktorými sa teraz smejem keď to píšem a uvedomujem si, ako veľmi ho ľúbim a ako ľúbim tieto jeho chyby.

walentina7
10. aug 2024

Vadí mi že stále vyvára. Každý deň niečo varí a po večeroch pečie. Aj teraz pečie buchty. Miluje kuchyňu a vadí mi ten bordel po celej kuchyni. Každý deň.

ella1234
10. aug 2024

Mne vadia prkotiky su to fakt drobnosti pri ktorých si poviem ze ale je môj 😅
Co ma vytáča napríklad ale uz sa na tom len smejem ze necha "za lyzicku" v hrnci alebo na pekáči ze to už akoze nevladze zjest celé aby ten hrniec nemusel umyvat/spratat do myčky 🤦

tulik123
10. aug 2024

Ja len ze tie veci co si napisala nie su velmi malickosti a podla mna sa nezmeni k lepsiemu. Moj byvaly toto presne robil. Peniaze mizli ja som nam odkladala robila rozpocty. A on si hulil s kamosmia bol nezodpovedny. To nie su veci ktore ta rozcoluju ako ked si pohadze oblecenie na zem a neuprace si to. Ale to ze meni program a vlastne ma uplne ine priority nie je velmi dobre a radsej si zasviet vsetky kontrolky a daj na to pozor. Drzim palce ✊🏼

veronicka1901
10. aug 2024

Vadia mi drobnosti, občasné chrápanie, prílišné nadšenie pre šport, atď.
Ale teda fajčenie trávy mi vôbec nepríde ako maličkosť, buď obozretna.

sulavikova
10. aug 2024

Po 23 rokoch som sa rozhodla ísť sama 7x na dovolenku. Jediné, čo ma desilo, bol návrat domov. Decko zlomená ruka a doma Saigon, kvety zachraňujem doteraz. Chlapi to po svojom zvládli, ja tiež😇

fairyy
10. aug 2024

ano mam muza, s ktorym som maximalne spokojna aj s jeho chybami ...ked sme spolu este chodili som si kazdu "cudnu" vec na nom predstavila zhorsenu 10x a uvazovala, ci mi to bude vadit a zistila som, ze nie ...viem aky je a on zas aka som ja

jajanka31
10. aug 2024

Ale som sa nasmiala...mne najviac vadi ked vsade spliecha vodu a neutira si ruky. Proste nieco umyje a namiesto toho aby si ruky utrel tak ich vytriasa.. ale inak je dokonaly, nepije nedroguje a dodrziava program na ktorom sa dohodneme a aj peniaze nosi domov vsetky..
Tie veci co vadia tebe by som ja teda netolerovala a uz by som v takom vztahu nebola.

lavender94
10. aug 2024

Napísala by som KNIHU maličkostí. Nikto nie je dokonalý a nájsť stopercentne kompatibilného človeka nie je možné. Keby ste sa opýtali môjho muža, vznikla by ďalšia kniha 😂 veď to je úplne normálne, podľa mňa aj občasná hádka patrí k zdravému vzťahu. Keby nebola, asi by som nadobudla pocit, že som si vzala ťuťka, ktorého kde dám tam ostane. Mňa napríklad hnevá, že si vyzlečie nohavice v strede miestnosti a čaká, kedy sa samé odložia, že keď som doma, tak nonstop po mne niečo chce, typu dones mi kavu, namiesto toho aby sa zdvihol a išiel urobiť aj mne tak čaká aj hodinu kym sa nad ním nezľutujem. Že používa moju skincare a jazdí si tým kvapkatkom od séra po tvári a zanáša tam baktérie, že chrápe.
Ale toto čo ty píšeš, nie su maličkosti. Ten program v TV ešte dajme tomu, to je aj u nás každý večer vojna. Ale aby som nevedela, kde dáva peniaze a do toho ešte tajne hulil? Ja som akože veľmi benevolentná čo sa týka marihuany, keď človek fajčí s mierou t.j raz za mesiac napríklad s nedofajčí sa ako paprika, že nevie povedať súvislú vetu, nech. Ale v moment, keď berie nadčasy a húli tajne a ak som správne pochopila na dennej báze, už to zaváňa prúserom a s takým človekom by som nebola.

hankab
10. aug 2024

Chrape, takmer kazdu noc sa stahujem do obyvacky. V ramci fungovania vztahu som sa zatial neodstahovala na gauc nadobro.
Je vyuceny kuchar a ked ide okolo pocas varenia, kafre mi donho, aj ked mu vzdy vsetko chuti.
Neznasam pri nom cokolvek robit ked mi stoji za chrbtom, lebo ma milion pripomienok ako toto a hento robim zle/on by to urobil inak - hadka zarucena vzdy 😁 radsej som ked si robi na dvore a mam klud.
Ked cakame navstevu, chce mat vsetko tip top a je schopny 2 dni predtym upratovat cely dom a nervozne pobehovat, ze nic nestiha.
Je spomaleny a medzi kazdou aktivitou si musi oddychnut - lahnut na gauc a cumiet do mobilu.
A ako baby hore uz spomenuli - ideme na vylet, dame si budik, rychlo ranajky a kava. Uz sa obuvam a lapem po klucoch a on vtedy - zlatooo? Musim este na wc 😂 100 certov do mna, zakazdym.

luccija
10. aug 2024

Sranda každa máme niečo iné čo nám vadí.Moj muž zase nikdy nenechá po sebe neporiadok typu nohavice, alebo riady atď...mne vadia také maličkosti ako teraz, že sme boli na kúpalisku kúpil pagáče, banány a zjedol moje🙂)lebo on neobedoval a je hladný pritom obed bod, ale nechcel, lebo mal veľké raňajky a potom obedujem večer a priberá.

luccija
10. aug 2024

Uz mi to odoslali mám toho viac😂vytáča ma, keď stále rozpráva dcere a známym tie isté príbehy, zážitky.Ked chodí oblečený po ulici, alebo keď niekde zájdeme v dedine na zmrzlinu ako vandrák "veď to je dobré, to stačí" keď sa mi stará do záhrady a postriha niečo, čo nemal namiesto toho,aby robil niečo potrebnejsie.Ked si zmyslí cítiť akvárium či kosiť trávu, keď sme niekde dohodnutí na čas a on to stihne a potom je v strese, lebo nestíha.Ked okupuje TV a pozerá futbal, formulu, hokej a stále niečo.Ked nechá v chladničke jeden plátok šunky, syru, lebo už nevládal.Ked dcere povie kúpil som džús, Vineu niečo..., lebo to máš rada a vypije to sam a ja už nájdem len prázdnu fľašu.Ked občas zavesí prádlo a každé tričko preloží cez polovicu a dá 3 kolíky, ktoré sú tam otlačené.No áno, 20 r to je už ponorka ako vysita🤪

luccija
10. aug 2024

@hankab aj toto pomaly, on sa snáď nevie ponáhľať a stále posedava prepína TV...je na mobile..na WC, potom sprcha on má čas na vsetko..príde z roboty skor, lebo niečo chce robiť, alebo niekam ideme a pozabudne sa prezlečie, naje a zrazu je času malo a nič sa nestihne a veď to spravím zajtra🙂druhý deň vstane o 9 raňajky už je moc teplo nejdem kosiť.

luccija
10. aug 2024

@lavender94 to je milé, že sa stará o pleť🙂určite si nadšená.

hankab
10. aug 2024

@luccija pozname 🤣 moj mi cez den pocas prace pise - chcem urobit toto, tam sa zastavim, pokosim, upracem.. dojdem domov a on tvrdy na gauci kazdy den 😁 alebo sa den vopred dohodneme ze rano vstavame o 8, rychlo nieco urobime a az potom dame ranajky a kavu. Vstane o 9, a este chviiilu si musi oddychnut “ved je vikend”. Potom ze zmena planu, je hladny. Po polhodine vravim vstavaj a ideme, ale niee, este surne musi nieco pogooglit lebo potom zabudne. Realne sa k tym aktivitam dostane o 2, furt odbieha a vecer o 8 skonstatuje ze cele zle, ved nic nestihol urobit 😳😂

trinneo
10. aug 2024

Mam skvelého muza, sme spolu pomaly 16 rokov z toho 10 manzelia. Serie ma každý den pre nejaku blbost alebo ma vytoci,ze by som v tom momente isla na sud dat ziadost o rozvod alebo vzala nozik a zabila ho,ale kedze na konci dna neviem povedat,čo to bolo,tak je to ozaj sprostost a nic závažné a len moje hormóny alebo zla konstalacia hviezd...ale ani jeden den neľutujem, ze som s nim, aj ked boli horsie dni,tak som tu bola pre neho a on pre mna v zlych dňoch.Je skvelý otec a vtedy si vzdy poviem,ze ja a deti mame obrovské statsie,ze ho mame...

luccija
10. aug 2024

@hankab tak isto...vstáva posledny aj 9:30, lebo do noci pozerá TV, keď sa mu chce ide do pekárne a rozčuľuje sa, že o 10 nie su rohlíky, že pani mu povedala, že otvárajú o 06 a má si privstať🙂v najväčšom teple ide kosiť medzi tým začne niečo iné my už obedujeme...potom musí do sprchy a zrazu je nedeľa večer.A v pondelok ide spraviť čo chcel v sobotu a nestihol, lebo ja som ho ťahala preč.
@trinneo veď také hádky o najväčšie blbosti sú najlepšie my sa niekedy na tom potom smejeme