Povedal, že deti chce až po svadbe. Ale manželstvo je pre neho katastrofa, koniec života, okovy, že prestane byť sám sebou. Zodpovednosť, ku ktorej sa netreba ponáhľať. Najprv sa chce zabezpečiť a splniť si určité ciele, lebo v manželstve už nebude mať tú možnosť. Že každá žena aj muž sa po svadbe zmení, a on sa preto ešte zenit nechce. Proste manželstvo berie negatívne. Ale deti chce až po svadbe.
Ako mu mám vysvetliť, že manželstvo nie je o zákazkách a príkazoch, ale je to začiatok niečoho nového a pekného? Že je to o komunikácii a o tom, ako si to tí dvaja dohodnú. Alebo ja nie som pre neho tá pravá a raz nájde ženu, pri ktorej si povie, že manželstvo bude super?
Moji rodičia nemajú dokonalý vzťah a povedal, že on nechce také manželstvo ako majú oni. Nechápem, prečo si myslí, že aj my budeme fungovať ako oni, keď sme tak ani doteraz nefungovali.
Neminala by som tu viac energiu a hladala radsej vyzretejsieho partnera s rovnakymi hodnotami a pohladom na zivot.
On ti hovorí, že manželstvo s tebou bude utrpenie, okovy a koniec života. Buď ťa nevníma ako svoju potenciálnu ženu alebo to nie je chlap, ale len nezrelé chlapča.
Vztah o pohodlnosti a vobec nie o laske. Cele to bude o nicom.
Ukončila by som to. Nechcela by som žiť vedla chlapa ktorý sa na manželstvo so mnou pozera ako na utrpenie a život v okovách
Nie je na manželstvo pripravený, možno ani nikdy nebude, ale čo je dobré, je to, že ti o tom povedal. Ty sa musíš podľa toho zariadiť. Aby si nedopadla, ako niektoré, ktoré tu píšu svoje príbehy o tom, ako sú len s deťmi a muz si ďalej žije svoj akoby staromladenecky zivot.
načo s ním strácaš čas keď má takýto pohľad na vašu budúcnosť? toho tak ľahko nepresvedčíš...
možno by ho presvedčila iná partnerka....
Smutné,síce nič sa na tom nezmení , či ste manželia alebo len druh a družka.. život sa meni až keď spolu začnete bývať, a potom sa ešte raz zmení, keď pride na svet dieťa ..
Ale smutne a úbohe ako to všetko vníma, taký vzťah by som nechcela
@viky173 bývame spolu prakticky od začiatku vzťahu
@zmrzlinka2021
@pribinak
@deti95060810 nemá taký pohľad na našu budúcnosť, ale na manželstvo všeobecne.
Inak stále hovorí o nás o dvoch, všetko spolu, spoločné, stále rozpráva v plurali. Aj o svadbe sme sa už viackrát rozprávali, aké máme predstavy. Hovorí o mne ako o svojej budúcej žene.
Ale proste, nehrnie sa do svadby. Aj keď vraví, že určite si ma vziať chce
Aby ti jedného dňa nepraskli pri nom nervy, keď manželstvo vníma ako väzenie. Je jasné, že termín svadby bude stále oddiaľovať.
Jemine uz odteraz sa boji ... chces stracat cas? Kolko mate rokov?
Celý predposratý. Za mňa nie. Jak malé decko.
Koľko má rokov? Za mňa ti nepriamo naznačuje, že sa s tebou neožení a ani s tebou nechce mať deti. Jednoducho, fajn, že si, ale nie si tá pravá.
Podľa mňa je šiši 😅 ak s ním silou mocou chceš byť, pátrala by som po tom, odkiaľ sa vzala tá predstava, že počas svadobnej noci príde zlá víla a čáry - máry zmení mu dovtedy vyhovujúcu ženu na strigu? 🤣 Bohvie, či odtiaľ nevajú aj ďalšie zaujímavé predstavy 😉
Ty zijes s mojim exom?? 🤪
Ja som totiz tiez s takym chlapom zila.. Tiez som vraj bola zena jeho zivota. Spolocna buducnost bez debaty.
Ale manzelstvo je vraj konecna, pohrebisko snov a moznosti. vraj sa ludia beru, ked uz ich nic viac v zivote necaka.
A deti.. no to sa predsa uvidi casom. Mozno Po svadbe (ktoru vlastne nechcel)..
Totalne nezrely chlap.
Tak som sa s nim po 9r rozlucila a nic lepsie som urobit nemohla. Ano, ked som ho opustala prosil, sluboval, ale prazdne sluby ma nezaujimaju..
Ja som uz niekolko rokov stastne vydata a tiez uz mamou a on si stale este musi nieco splnit, nieco dokazat a vraj az potom sa ozeni.. a jeho terajsia priatelka Len caka a caka. A roky utekaju...
Odporucam to urobit aj tebe, ist dalej.
Ked nemaju partnery rovnake priority , je to cele zle.. nemoze to fungovat. Aby si neprisla o roky zivota a potom zistila, ze tvoja tuzba Po rodine sa nikdy s tymto chlapom nenaplni.
On ťa má v riti a snaží sa to nejak prapodivne zaobaliť 😀 on dobre vie že s tebou nechce zostať preto sa do svadby nehrnie, čaká na takú ktorá ho zaujme natoľko že sa bude na svoju svadbu tešiť 😀 čo si s tebou nevie predstaviť ale pre istotu ťa drží v neistote lebo čo ak sa lepšia ako ty nenájde? tak mu už aj ty budeš stačiť, lepšie ako drôtom do oka a prať si osraté trenky sám
Manželstvo, nemanželstvo.To si fakt niekto myslí, že sa tým niečo zmení? Iná láska alebo čo.
Tak isto sa jeden aj druhý môže zobrať aj odísť, byť ignorant, sebec.
On sa skôr bojí asi toho, že ty nie si tá ktorú by si chcel vziať, respektíve čo ak príde ďalšia.
Ale to sú len moje domnienky, ty sa riad svojou intuíciou.
@medda_beda ano, myslí si, že žena začne byť k mužovi po svadbe panovačná a rozkazovať mu. Že pred svadbou si to nedovolí.
To asi ako ten vtip: "Každý chlap dúfa, že žena sa po svadbe nezmení, a každá žena dúfa, že muž sa po svadbe zmení. Ale opak je pravda." 🤷🏻♀️
@medda_beda ano, myslí si, že žena začne byť k mužovi po svadbe panovačná a rozkazovať mu. Že pred svadbou si to nedovolí.
To asi ako ten vtip: "Každý chlap dúfa, že žena sa po svadbe nezmení, a každá žena dúfa, že muž sa po svadbe zmení. Ale opak je pravda." 🤷🏻♀️
Trepe hlúposti len aby sa nemusel ženiť. To je celé.
Ja som niekedy neznesiteľná a to máme po svadbe, ale tak to môj muž vedel aj pred ňou :D.
A nemysli si, že sa nenapočúval ešte predomnou aké je hrozné byť ženatý, ale koniec koncov v hneve to povie veľa ľudí aj náš kamarát a pritom svoju rodinu ľúbi.
Svadbou sa nič nemení vo vzťahu, ale je to taký dôkaz, že si toho človeka ceníš na toľko, že chceš aby bol tvoja rodina.
Samozrejme aby to teraz nevyznelo zle ľúbia sa aj ľudia bez svadby a tie vzťahy nie sú o nič menej pekné.
To už zálezí na ľuďoch či sa chcú brať.
Muž ktorý si ma chcel zobrať bol pre mňa muž, jemu chcem porodiť dieťa.Ostatok boli chlapci.Ale to je moje vnímanie.
Skor by som povedala, ze zalezi kolko mate rokov.
Nevysvetľuj..nájdi si takého.ktoremu toto vysvetľovať netreba.Stratis najlepšie roky a tej svadby sa nedočkaš....
@domkakvet 26
Veta skor na 20 rocneho, prehodnot vas vztah, ci vam to funguje.
Ma reči ako 18 ročný chlapček, čo o manželstve počul maximálne tak od svojho frustrovaného fotrika. Ale už je dosť starý aby vedel ako to v živote funguje, podľa mňa toto hovorí čisto z toho dôvodu, ze sa nechce viazať a nepočíta s tebou ako s životným partnerom. Ak si toto urýchlene nevyjasnite, nestrácaj s ním čas, lebo to bude furt nejaká výhovorka prečo je este skoro a zobudíš sa v 40ke s predrbanym životom.
Poznala som takého muža. Nikdy sme spolu nechodili, ale určitý čas to bolo medzi nami také, že by z toho niečo mohlo vzniknúť.
Vtedy mal 34. Ale ako sme sa spoznávali bližšie, stále hovoril, že on má ešte čas a chce si splniť veľké sny. Mal už aj vlastné bývanie, stálu prácu, auto, ale stále mu nebolo dosť. Vraj sa ešte musí posúvať. Pokiaľ viem, sám je doteraz.
Ja som si našla časom súčasného priateľa. Teraz je to ono, pretože máme rovnakého hodnoty a ciele do budúcna, a viem, že si ich chce splniť so mnou.
Myslím že ani Ty sama neveríš tým jeho rečičkam, inak by si nezakladala takúto tému
Kdesi vzadu Ti blikajú svetielka, že s týmto krásavcom to nebude ideálne
Veľa šťastia
Všetko sú to len plané výhovorky. Nechce sa ženiť a stratis pri ňom najlepšie roky života. Kamoška tak čakala 10 rokov, jej ex rovnaké reči, že ešte toto treba, ešte tamto, určite sa raz zoberú, atď. No nakoniec ju podviedol a opustil a do roka sa oženil s tou druhou. Aj dieťa už majú. Kamoška bola hotová, dlho sa nevedela spamätať.
V 26 rokoch má ešte čas na manželstvo a aj na deti.
Ma na to divny pohlad. Ak uz spolu byvate, tak manzelstvom nepride ziadna zmena. Skor velka zmena pride po narodeni dietata.