Manžela zviedla kolegyňa

23. aug 2023

Čo si myslíte o tom, keď manžel bol workoholik, mali sme na seba málo času, venovala som sa deťom. Môj muž nebol nikdy typ, ktorý by naháňal ženy. Ona išla po ňom, jedného dňa zabuchol doma dvere a už sa viac nevrátil. 😢 Dokonca si nezobral ani veci z domu, odišiel bez ničoho, všetko si kúpil nové. Je to už rok, máme 2 deti do 6 rokov. Prečo takéto ženy existujú?

kristinanemcova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
23. aug 2023

Keby sa nebol chcel nechat namotat tak by sa bola mohla pokrajat aj tak sa jej to nepodari. Takze chyba bude v nom. A nemas co lutovat...

sense
23. aug 2023

Dúfam že si požiadala o výživné a o rozvedie.
A keby tvoj muž nechce, tak ho žiadna nezvedie....takze nie prečo sú také ženy ale prečo sú takí muzi

zuza265
23. aug 2023

Ale toto nie je chyba tej zeny. Muz sa ROZHODOL, ze to s nou skusi. Nedezala mu zbran pri hlave. A toto je dolezite si uvedomit a prijat. Ocividne tam on uz nemal dostatok lasky a nasiel inde - toto nechcem, aby ta bolelo. Je potrebne to prijat a zit dalej. Zelam ti nech najdes skutocnu lasku♥️

danica2711
23. aug 2023

tá zlá, zlá kolegyňa! On je dospelý, svojprávny, on mal vedieť, že má ženu a deti!

marseillefan
23. aug 2023

Kolegyňa ti nič neprisahala pred oltárom... svoj hnev obráť na toho, kto si to skutočne zaslúži.

dskjhfdlkdjhl
23. aug 2023

Myslis, ze ho ma doma o radiator priviazaneho chudacika?

minenkak
23. aug 2023

Ďalší chudák čo len pracoval a tá sviňa kolegyňa po ňom šla až ho zlomila.Ako radia baby vyššie, výživné na deti a aj teba do rozvodu, rozviesť a žiť ďalej ,svet sa nezrutil,slnko vyjde aj zajtra a zas na východe

kukuk29
23. aug 2023

Manžel bol svojprávny a hádam si všimol pri tej pracovnej vyťaženosti že má doma ženu a dve deti ..🙊On prisal tebe takže to zbytočne zhadzuješ na cudziu ženu...a tvoj anjelik chudáčik zvedený ....keby nie, táto tak ho dostane neskôr iná ..asi neni rodinný typ úbožiačik

zmrzlinka2021
23. aug 2023

Prepáč, ale neverím že si predtým nevnímala, že aký je. Už workholizmus je neduch

januska12323
23. aug 2023

Chudáčik manžel 🙄

vroni
23. aug 2023

Manžela kolegyňa nezviedla. Manžel si s nou z vlastného rozhodnutia menil telesne tekutiny a on sám sa rozhodol, ze o teba a vaše deti nema záujem. Manžel nie je polodebilna babka na polici, pred ktorou stačí zavrieť zadkom a on zhypnotizovany pôjde. A ak je, tak žiadna škoda.

petamich
23. aug 2023

ti chlapi su v tom vzdy nevinne, proste chudak chlap, nedalo sa odolat, ked po nom taka kolegyna vystartuje nema na vyber, co tam potom, ze doma zena, deti a zavazky, chudacik proste nema sancu

mandzula
23. aug 2023

Ta zla kolegyna je ako kolac vo vitrine - je vinna ona alebo ten, kto neodolal a porusil dietu?

saraxyz
23. aug 2023

Raz pochopíš a podakujes jej 😉 ona Ti len ukazala s kým si žila. Ak by bol "normalny" neexistuje aby ho zviedla. Mohla by sa aj pokrájať...

almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
23. aug 2023

@almia joj, bok ti ide vyvalit od zvedavosti. Na ako Jarmilu potrebujes vediet detaily?

eviq
23. aug 2023

@viestta 😂

plushika
23. aug 2023

ono by som povedala, ze ani tak nejde o tie zeny, ale o chlapa, ze je niecoho takeho schopny proste zahodit vsetko to co ste spolu prezili, opustit deti a vrhnut sa len tak do neznama. je mi to velmi luto, no taky chlap, co toto dokaze nestoji za tvoje slzy

koniarova
23. aug 2023

@viestta aj mňa by zaujímalo,čím ho tá čarodejnica chudáka tak omámila. 🤣

tamitamitami
23. aug 2023

Smeti sa vyniesli samé, autorka naozaj nemáš za čím smútiť.

A áno táto žena/slečna nebude patriť medzi tie ktoré majú niake morálne hodnoty ale tu je najväčším problém tvoj chlap (on ti sľúbil vernosť, on si s tebou spravil 2 deti, on má voči tebe záväzky).

viestta
23. aug 2023

@koniarova potrebujes recept ako si zavesit na krk nejakeho chudaka so zavazkami? 😅

koniarova
23. aug 2023

@viestta nieeee. Len som myslela,že nejaké pikantnosti. 🤣

viestta
23. aug 2023

@koniarova ze vraj pikantnosti. Nezaonacuj 😅

saraxyz
23. aug 2023

@koniarova 🤣🤣🤣

kika2565
23. aug 2023

Neboj sa to co ona spravila tebe ina spraví jej..

almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saraxyz
23. aug 2023

@almia nemyslim,ze odpoveď od @viestta je vadna. Autorka Ti na tieto otázky aj tak neodpovie, lebo odpoveď ako vidíš nevie. I keď časť odpovede ma už v texte.

almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz