Čo si myslíte o tom, keď manžel bol workoholik, mali sme na seba málo času, venovala som sa deťom. Môj muž nebol nikdy typ, ktorý by naháňal ženy. Ona išla po ňom, jedného dňa zabuchol doma dvere a už sa viac nevrátil. 😢 Dokonca si nezobral ani veci z domu, odišiel bez ničoho, všetko si kúpil nové. Je to už rok, máme 2 deti do 6 rokov. Prečo takéto ženy existujú?
Keby sa nebol chcel nechat namotat tak by sa bola mohla pokrajat aj tak sa jej to nepodari. Takze chyba bude v nom. A nemas co lutovat...
Dúfam že si požiadala o výživné a o rozvedie.
A keby tvoj muž nechce, tak ho žiadna nezvedie....takze nie prečo sú také ženy ale prečo sú takí muzi
Ale toto nie je chyba tej zeny. Muz sa ROZHODOL, ze to s nou skusi. Nedezala mu zbran pri hlave. A toto je dolezite si uvedomit a prijat. Ocividne tam on uz nemal dostatok lasky a nasiel inde - toto nechcem, aby ta bolelo. Je potrebne to prijat a zit dalej. Zelam ti nech najdes skutocnu lasku♥️
tá zlá, zlá kolegyňa! On je dospelý, svojprávny, on mal vedieť, že má ženu a deti!
Kolegyňa ti nič neprisahala pred oltárom... svoj hnev obráť na toho, kto si to skutočne zaslúži.
Myslis, ze ho ma doma o radiator priviazaneho chudacika?
Ďalší chudák čo len pracoval a tá sviňa kolegyňa po ňom šla až ho zlomila.Ako radia baby vyššie, výživné na deti a aj teba do rozvodu, rozviesť a žiť ďalej ,svet sa nezrutil,slnko vyjde aj zajtra a zas na východe
Manžel bol svojprávny a hádam si všimol pri tej pracovnej vyťaženosti že má doma ženu a dve deti ..🙊On prisal tebe takže to zbytočne zhadzuješ na cudziu ženu...a tvoj anjelik chudáčik zvedený ....keby nie, táto tak ho dostane neskôr iná ..asi neni rodinný typ úbožiačik
Prepáč, ale neverím že si predtým nevnímala, že aký je. Už workholizmus je neduch
Chudáčik manžel 🙄
Manžela kolegyňa nezviedla. Manžel si s nou z vlastného rozhodnutia menil telesne tekutiny a on sám sa rozhodol, ze o teba a vaše deti nema záujem. Manžel nie je polodebilna babka na polici, pred ktorou stačí zavrieť zadkom a on zhypnotizovany pôjde. A ak je, tak žiadna škoda.
ti chlapi su v tom vzdy nevinne, proste chudak chlap, nedalo sa odolat, ked po nom taka kolegyna vystartuje nema na vyber, co tam potom, ze doma zena, deti a zavazky, chudacik proste nema sancu
Ta zla kolegyna je ako kolac vo vitrine - je vinna ona alebo ten, kto neodolal a porusil dietu?
Raz pochopíš a podakujes jej 😉 ona Ti len ukazala s kým si žila. Ak by bol "normalny" neexistuje aby ho zviedla. Mohla by sa aj pokrájať...
ono by som povedala, ze ani tak nejde o tie zeny, ale o chlapa, ze je niecoho takeho schopny proste zahodit vsetko to co ste spolu prezili, opustit deti a vrhnut sa len tak do neznama. je mi to velmi luto, no taky chlap, co toto dokaze nestoji za tvoje slzy
Smeti sa vyniesli samé, autorka naozaj nemáš za čím smútiť.
A áno táto žena/slečna nebude patriť medzi tie ktoré majú niake morálne hodnoty ale tu je najväčším problém tvoj chlap (on ti sľúbil vernosť, on si s tebou spravil 2 deti, on má voči tebe záväzky).
Neboj sa to co ona spravila tebe ina spraví jej..