Manžel sa pôrode tretieho dieťaťa zmenil

vikinkamarkusko
27. mar 2020

Ahojte Mamicky tak v skratke mam 3deti z toho najmensia ma 8mesiacou som vydata od minuleho roku. Od porodu dcerky po 4mesiacoch sa strasne manzel zmenil spavame oddelene on na gauci ja na posteli vzdy sa vyhovaral na to ze tam sa mu lepsie spi neustale sa hadame skoro kazdy den on je teraz na materskej ktora mu konci teraz 4.4 aj ja som sa zamestnala na 3hodiny vzdy ked sme sa pohadali jeho prve bolo daj vypoved a staraj sa stale mi Len nadava ze sa mam ist liecit ze Som chora Na hlavu aj ja vybuchnem nehovorim ze nie ale on as moc uz to takto trva pol roka uz nevladzem vcera bola u nas jeho mama z otcom ked som prisla z prace som povedala aj pred nou ze sa snim rozchadzam a ona este bola na mna zla co budem pisat jeho mama a on este sa mi smial do tvare no to zaklincoval uplne tak on ich odviezol domou a zistila som ze zobral z penazenky 40 EUR som sa ho opytala kam ich dal jeho odpoved aj ja chcem mat peniaze popri tom peniaze mame stale spolocne dnes som sa ho opytala ako si to prectavuje z malou on mne bud si ju nechas ty alebo ja a ked ty tak bude striedava starostlivost a ja jemu a byvanie on ze mam pobalit jeho synovi veci a ze ked pridem z prace pojde prec tak som mu to pobalila ja uz nevladzem nauzaj uz duplom psichycky nie

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@vikinkamarkusko a este dodam ze neviem co mam urobit ci ostat v prenajme zostane mi so vsetkeho 140eur alebo ist do aziloveho centra nema mi kto pomoct nemam mamu ani otca a surodenci maju svoje rodiny sestra onkolog.syna brat 2deti teraz sa mu narodila dcera a segra dalsia sa stara o stryka

mondolina
27. mar 2020

A kvôli čomu sa hádate?

rora
27. mar 2020

komplikovane veru, ja by som v podnajme ostala, azylak je "smrt" a su preplnene kadejakymi ludmi, neviem aky velky byt mas, no mozno este vziat k sebe nejaku mamicku s 1 dietatom co je v zlej situacii a vypomoct si s platenim... to jedine ma teraz narychlo napada

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@mondolina najviac koli jeho synovi mojim detom proste vsetkemu co pride vhod aj koli tomu ze napriklad on navari ale to ze ja upratujem chodim do prace som vycerpana to nevidi vobec vsetko je na nic aj som sa ho pytala ci nema nejaku ale ze nie

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@rora ja viem ze je to zle v azilaku ale aj vzdy mi povie mozes sa zbalit a mozes ist ale moje tu je vsetko od lyzicky po handru ale ked mu to ja poviem tak ani odyst nechce a navyse ma prist danove a ako prve bolo ze si kupime novu sedacku a stenu a teraz je nove to ze chce kupit zase auto stale Len auta riesi kazdy pol rok ine auto

jaskolka
27. mar 2020

A čo je dôvodom hádky? Peniaze, problémy v intímnej sfére, či bývanie? On nemal prácu? Ci prečo je materskej?Je agresívny, pije, bije ta? Lebo v podstate si nikde neuviedla, čo je dôvodom rozpadávajuceho vzťahu?Staršie deti nie sú jeho? Možno jednoducho je vyčerpaný z bábätka, ak predtým nemal tu skúsenosť. Obvykle je to naopak, že muz nevidí, čo musí žena doma s bábätkom zvládnuť, teraz zrejme on to tak vníma.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@jaskolka aj peniaze aj intimne veci uz 4mesacie sme spolu nic nemali vobec mal pracu a aj ju stale ma na matersku siel preto lebo chcel agresivny nieje so zaciatku bol ze mi dal facku ako kedy ale to uz nerobi pit nepije vobec ale ked niekam ide autom tak aj na pol dna a nas nikam nezoberie vobec raz za cas iba a vzdy ked sa pohadame za hoci co tak dcerku stale berie k sebe aby som snou ja nemusela byt

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@jaskolka a starsie deti su neni jeho on ma Len 5rocneho syna ktori je u nas

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@nikolka1986 lebo povedal ze to bude lepsie ked on bude tak siel presne nechapem ani ja preco na gauci spi aj sa mu podlizujem vsetko ale je ako hluchy ako sa povie aj mne to zavana novou zenou ale nemam nic ako mu to dokazat telefon som mu kontrolovala a nic tam nema a najviac to upadlo ked sa susedovi narodila dcera isli k nemu pit a bola tam aj nejak baba som ju pocula a stale zatlkal ze nebola ked viem ze bola som ich pocula na balkone ja som asi divna alebo nieco ale ja si myslim ze ma niekoho

gab1sol
27. mar 2020

@vikinkamarkusko ak mu kontroluješ telefón a ešte mu asi aj vyhadzuješ na oči, že u suseda bola nejaká žena, tak sa mu ani nečudujem... Máte 8-mesačné dieťa, ani nie rok od svadby, vy by ste si mali užívať ešte medové týždne a nie rozmýšľať nad tým, že od lyžicky po poslednú handru je všetko tvoje. Že on doma varí, ale ty upratuješ... To na čo si teraz také veci vyhadzujete na oči? Asi sa dostatočne nepoznáte a proste to zaľúbenie pominulo... Ale aj tak nerozumiem, na čo si ty ukončila svoju MD, aby nastúpil on, však mohol nastúpiť až v čase, kedy by tebe skončila.

bluka2
27. mar 2020

Ako dlho si ho poznala pred otehotnenim / svadbou?
Dovera - neexistuje
spolupraca, rozmyslat ako tim (navarenie, upratanie) - neexistuje
intimny zivot - neexistuje
facka bola
.... mne z toho vychadza ten podnajom

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
27. mar 2020

Uff, tak to musí byť ozaj situácia... Čiže ty máš dve deti z predošlého vzťahu, on ma syna, ktorého mate u seba, plus teraz máte spoločne dieťa... To je dosť komplikovane samo osebe. Súhlasím s @gab1sol, že zrejme ste sa ani extra nepoznali a vhuoli do svadby a dieťaťa. Hádky, že ja varím a ty upratujes... No neviem, také mi to príde zvláštne. A plus keď ta, fackal na začiatku, to ti nebolo výstrahou? Muž nemá čo položiť ruku na ženu, aj keby co bolo, bitky su tabu(, obojstranne). Ú tak malého dieťaťa by mi ani nenapadlo, aby chlap šiel na materskú, lebo chce... To malo byt ďalším varovaním. Mne príde, že obaja mate dosť podiel na tom, taky bludný kruh ste vytvorili, ty žiarlis, kontrolujes, on sa vrti okolo bábätka, vytoceny z toho. Nedoverujete si, nespite spolu, nerozprávate sa, neviete si dohodnúť ani starostlivosť o domácnosť, tak o com vlastne je ten vzťah? O tom, že ty už máš 3 deti, o spoločné najmenšie sa, asi budete dobre dlho naťahovať, ale zrejme spolu nebudete fungovať

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@bluka2 byvali a boli sme spolu Rok a pol pokial zme sa zobrali vsetko bolo v poriadku boli sme stastny smiali sme sa srandovali ale od porodu vobec nic ani city nic tolko krat som pred nim plakala ze ho to aj zamrzelo ale teraz nic ja vzdy ked vstanem ako prve po kave umyvam podlahu idem na upratovanie aj varenie ako kedy ked nevari on

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@jaskolka praveze on sa ani nestara nejak extra ja vsetko okolo malej robim po doktoroch ja do nemocnice ja ja som tam snou bola 4krat ja knej stavam od kedy sa narodila jedine co urobi ze ju okupe sem tam uspi nakrmi a o starsie deti nema ziadnu starost oni su samostatny jedine ked chodim na 3hod.do prace je tu sam snimi

janickacrazy
27. mar 2020

@vikinkamarkusko je to celé veľmi zvláštne, skús počkať aspon dokým mu neskončí tá materská, možno, ked pojde do práce sa to polepší, možno si to predstavoval inak tú materskú, že je to pohoda a zistil, že nie je, ved 4 deti to je docela dosť, aj ked len na tri hodiny denne, napr. moj chlap by to nedal a určite by na MD ani nechcel ísť a to, že spolu nespíte to je tiež divné, skúšala si sa ho opýtať prečo nechce? či sa o tom nechce ani baviť?

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@janickacrazy no uz sa zbalil a isiel k jeho mame

janickacrazy
27. mar 2020

@vikinkamarkusko ach jaj, tak potom už asi nič

lija22
27. mar 2020

@vikinkamarkusko zobral aj syna? teda ak dobre chapem jeden je len jeho ( aj ked rodicia ste obaja) och hrozna situacia. Ako to sama zvladnes s tolkymi detmi, ved to je fyzicky aj psychicky narocne ( hovorim ako matka troch) :(

veronikaszabova
27. mar 2020

@lija22 ten chlapec je len jeho.

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@lija22 ano svojho syna si zobral so sebou a mne Len napisala odkaz na papier ze v pondelok pride pre dceru na tyzden ze budeme mat striedavu no neviem rano hned volam na urad zvladnem to ale tazko uz som takto bola so starsiu dcerku a tehotna pred porodom musim to zvladnut koli detom hlavne

mala_hobitka
27. mar 2020

@vikinkamarkusko nezabudni vymeniť zámok inak sa môže stať že ti zmizne viac ako 40e z peňaženky

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@mala_hobitka ja som stale doma dnu ho nepustim inak zavolam policiu na neho ja mam zmluvu od bytu pisanu Len na mna teraz ani nemam kde kupit novy zamok

mala_hobitka
27. mar 2020

@vikinkamarkusko Držím ti palce aby to celé dobre dopadlo. Nedaj sa 🙂

vikinkamarkusko
autor
27. mar 2020

@mala_hobitka dakujem a veru ze sa nedam

kika52621
28. mar 2020

@vikinkamarkusko objednaj si zámok cez internet

janickacrazy
28. mar 2020

@vikinkamarkusko no malú mu nedávaj na týžden, 8mesačnému dieťatku určite striedavú starostlivosť neschvália, čo si, to tak od 3 rokov možno, požiadaj si o výživné a malú do svojej starostlivosti, podľa mna sa chce len vyhnúť plateniu alimentov, drž sa

vikinkamarkusko
autor
28. mar 2020

@janickacrazy aj podla mna to tak bude ze neche aby platil

stanulienkat
28. mar 2020

Prepac,ale neverim,ze 1,5 roka bol uplne v pohode. Nechcela si si ho poistit dietatom? Davaj si pozor,aby si si nespravila dalsie dieta. Ocividne sa nevies postarat ani o tie,co mas. Drzim palce,aby si to uz kvoli detom dala do poriadku.