Manžel a suseda

katarinapeter
23. okt 2023

S manzelom a dcerkou sme sa prestahovali na dedinu manzel chodi do prace a ja som s malou doma na materskej.
Vedla v dome byva rozvedena suseda ktorej uz deti odisli z domu a stale potrebuje s dacim pomoc a moj muz je jej stale ochotny pomahat lebo je na vsetko sama. Zo zaciatku mi to nevadilo ved ked sa da si navzajom pomahame ale postupom casu mi toho prislo uz vela...raz jej trebalo nasrobovat ziarovku alebo opravit bazen alebo vyhnat mysi z povaly alebo hocico ine uz mu pisala zo slovami " susedko zlaty...) a ona za to mu navarila obed ( ked som ja zrovna nebola doma) co nebolo prvy raz a ked som ju tym oslovila ze sa mi to moc nepaci tak sa na mna urazila a prerusila somnou kontakt. Ked som sa na to pytala muza tak mi povedal ze ju berie ako kamaratku a ze ja som ta co ziarli.Ja to zase beriem tak ze som jeho zena a v prvom rade ma byt doma napomocny a nie vzdy prist zo zlou naladou domou a k nej utekat s nadsenim. Pride vam to normalne ako sa ta suseda chova?

irusa
23. okt 2023

no nepríde mi to normálne... a čudujem sa , že tvojmu manželovi to nie je divné, že ho stále ťahá k sebe domov....

mimikarol
23. okt 2023

Nie, nepríde mi to normálne. Hlavne není normálne ako sa správa tvoj muž. Pre susedu celý ochotný a žena je samozrejme žiarlivá histerka.

michellemary
23. okt 2023

"a nie vzdy prist zo zlou naladou domou a k nej utekat s nadsenim. " tu by mi blikali všetky kontrolky.

sasitimi17
23. okt 2023

no chcela by som vedieť ako by sa jemu páčilo keby ty takto chodíš k nejakému susedovi, napríklad navariť, pomôcť s niečím upratať 😂

elanor
23. okt 2023

ved si najdi aj ty dakeho ochotneho suseda, nech on zase opravuje u vas to, hento a ono. Ved ked muz chodi opravovat susede, nestiha opravovat doma, tak si musela zavolat ochotneho, mileho suseda.
A ak este raz tvoj prekroci prah susedkynho domu, nechas si nabuduce od suseda povymetat aj komin. Ako to ten tvoj pochopi, uz je nan nom.
By som chcela vidiet, ako mu je to prijemne...

h2
23. okt 2023

Nie, nie je normálne stále chodiť pomáhať s každou prkotinou. Žiarovku si snáď vie vymeniť aj sama. Kým ste tam neprišli, kto jej chodil pomáhať? Buď po ňom ide, alebo ho využíva. Ani jedno nie je v poriadku.

soldi
23. okt 2023

no, ja som tiez ostala v dome sama, uplne bez nikoho, bez penazi a tiez som takto otravovala susedov. lebo som si proste nevedela pomoct sama s niektorymi vecami.
ale ja som tych susedov striedala 😀 a presne, na oplatku som potom chlapovi navarila.
ale tiez ich zeny ziarlili na mna, pricom nic ine za tym nebolo nez to, ze som si proste nevedela pomoct sama.
casom som si vybudovala siet kamaratov a uz mi potom pomahali oni. ale na zaciatku som otravovala susedov.

nyusika
23. okt 2023

tak hop cakaj s dobrou naladou aj ty a mozno nebude od teba utekat.

ano, podla toho, co pises, je to prehnane...ale nepozname verziu druhej strany.

ivangeline
23. okt 2023

Nepride.Ked to nie je babicka. Zena na dochodku. Starenka. Tak... urcite nepríde. :D Susedske vztahy su pekne..ale caste vyuzivanie pomoci.. by vadilo aj mne.. :D

vanilkovazmrzka
23. okt 2023

Nepride mi normalne, co robi, ale tak skusa hranice a namotava. A jemu je ten zaujem prijemny.

martinkatinka
23. okt 2023

Tak ziarovku by si mohla vediet vymenit aj sama. No ja by som sla s chlapom, ze vsak jej pomozete spolu 😆
Ale teda mne by to tiez vadilo.

irusa
23. okt 2023

@soldi tiež ti bol sused vyháňať myší z povaly ???

sona272
23. okt 2023

Tak mu povedz, že si budeš aj ty volať na pomoc kamarátov, či sa mu to bude páčiť. A susedka nech si nájde na pomoc slobodného suseda.

barborachors
23. okt 2023

Možno muza malo chvális, tak si chodí po chválu inam

nyusika
23. okt 2023

@sona272 uprimne - ja by som si na pomoc nikoho slobodneho nezavolala, lebo by som si myslela, ze on si bude nieco mysliet...chapeme sa, ze ?
😀
ale ked si volam niekoho na pomoc, vybavujem to vzdu cez jeho zenu - a zavolam, samozrejme, oboch

tosomja
23. okt 2023

Zavolaj suseda nech ti príde pomôcť povešať záclony, lebo muž pomáha akurát susedke. A navar mu obed, veď muž sa naje aj tak u susedky.
Joj, ja by som im dala obidvom. 🙈

stanulienkat
23. okt 2023

Treba susedke zo "srandy" povedat, ze jej posles sktualny cennik.😁

nyusika
23. okt 2023

@stanulienkat inak, mna zaujima, preco tam rovno aj ona s muzom nejde a nenaje sa tam 😀 😀
po case by ti mozno pitom susedu prestalo bavit

tosomja
23. okt 2023

@nyusika 🤣 ahoj suseda, čo si varila? Muž ma pozval k tebe na obed 🤣

soldi
23. okt 2023

@irusa mysi nemam nastastie, ani povalu 😀 ale jeden mi raz pomohol plot opravovat, s kotlom mi chodili obcas pomahat (mam na uhlie, nevedela som absolutne ako to funguje, takze ten som dost riesila), potom mi zas strom padol do zahrady a znicil plot, tak to mi bol pomahat ktosi, nabytok tazky preniest, zaseknute dvere otvorit, atd...

pre mna poprosit niekoho o pomoc vzdy bola az posledna volba, ale pamatam si presne ako niektore manzelky strasne ziarlili.

to len ponukam pohlad z druhej strany, verim tomu, ze ma tiez niektore z nich okydavali a ja som proste len nevedela co robit, kedze som nikoho nemala.
takze tazko povedat, ci sa jedna o zneuzivanie a ako casto sa to v skutocnosti deje, zena, co zije sama sa skor ci neskor musi naucit robit aj niektore "muzske" prace.

katarinapeter
autor
23. okt 2023

@h2 my mame rovnako nove domy a mame tu aj mladsieho suseda ktory je stale doma zo svojou zenou ale jeho nezavola vzdy caka kym pride domou moj muz.on ju berie ako kamaratku ako skoro mamu lebo je presne milucka na neho nunu tutu ale ona je sana sebe panom a ja mam s nim dieta a celu domacnost.a je mu samozrejme prijemne ked je taka...doteraz som aj ja bola s nou v pohide tiez sme stale kecali pozna nasu situaciu v domacnosti vsetko ale ked som s nou dala rozhovor o tom ze sa mi nepaci ze sem chodi ked ja som prec aj ked mu len obed donesie a ona sa hned ofukla na mna a ze som ju urazila a odisla prec a to mi je divne lebo ten kto ma naozaj ciste umysly tak sa v klude porozprava a dohodne sa na urcitych pravidlach. Okrem toho som neni na to zvyknuta moj otec ked bol somnou sam doma (mama isla na sluzobku) tak k nam nijaka suseda nechodila ani on nechodil stale prec.

luteam
23. okt 2023

@katarinapeter no mas pravdu je to riadne divne a este sa ona urazi 🤦‍♀️

soldi
23. okt 2023

@katarinapeter tak ona bola vlastne kvazi rodinna kamoska, kecavali ste spolu a Ty si na nu z nicoho nic spustila, ze nema chodit sama k vam na navstevu ked nie si doma?
😀 vobec sa jej nedivim, ze sa urazila, ona Ta pokladala za kamosku a Ty si ju nepriamo obvinila, ze ma pletky s Tvojim muzom

katarinapeter
autor
23. okt 2023

@soldi ja som ju vzdy chapala a preto som neriesila ze jej moj muz chodi pomahat lenze mame tu este 2 susedou s manzelkami a oni k nej napriklad nechodia vobec stale vola iba mojho muza.a kedze sa urazila na to ze sa mi to ako jeho zene nepaci je trochu divne nie?

nikpa
23. okt 2023

@katarinapeter kamarát taky rád... Ja to vidím takto. Staršia milfka, čo nemá čo na práci zvádza mladšieho suseda. Treba si doma dupnúť a mužovi povedať, že ešte raz tam pôjde, môže tam aj zostat.

tosomja
23. okt 2023

@katarinapeter a ešte chodí tam manžel aj po tvojom rozhovore s ňou?
Keby tam išiel, už tam môže zostať.

ankare
23. okt 2023

@katarinapeter bacha na takéto potvory

katarinapeter
autor
23. okt 2023

@soldi nie pozor neobvinila som ju z nicoho o tom nepadlo ani slovo len som ju poprosila ze ked niesom doma tak ci by vedela prist ked budem doma a nie nieje rodinna kamoska skor ma viac kontaktu z mojim muzom ona sem nepride ked som doma sama ani sa neozve ze na kavu ale dojde moj muz domu a uz ho vola k sebe nieco pomoc porobit...kebyze je to dlodoba kamaratka tak neriesim vobec.

ahhola
23. okt 2023

Ide ti po ňom a ešte ta urazila, lebo si jej to vytkla.
Starému dat na výber-ja a náš život, alebo cudzia cubka. To nebude dobra žena, veľké bacha na nu▪️

elviku11
23. okt 2023

@katarinapeter prečo prichádza tvoj muž domov so zlou náladou? Už vie, čo ho tam čaká? Výčitky, rýpanie, bez pochvaly a tak? Preto ide s nadšením k susedke? Lebo ona je naňho ťuťu-muťu a aj ocení jeho pomoc? ....