Ahojte. Stala sa mi taká vec, pred cca rokom mi umrel priateľ, mali sme spolu aj malého syna. Ide o to že som si začala mesiac dozadu písať s jedným mužom, zo začiatku to bolo len tak , postupne sme si písali viac a viac zo života, zistili sme že sme dosť podobné povahy, veľmi pekné veci mi písal, a tak sme sa dohodli že si dáme stretnutie zistiť či je to aj naživo také. A bolo to také, dokonca lepšie ako som si predstavovala. Nielen výzorom, ale aj povahou bol taký ako písal, išli sme sa prejsť, do kina. Držali sme sa za ruky, rozprávali o všetkom, hladkal ma po ruke. Na konci bol aj bozk viac k ničomu nedošlo. Dlho sme sa nevedeli rozlúčiť a potom po jeho odchode mi bolo aj smutno. A potom to prišlo, začal písať menej, zdal sa mi odmeraný už ani dobrú noc. Pritom na tom stretnutí vyzeralo všetko fajn. A potom z neho vyšlo, teda písal mi že sa mu ešte v ten deň ozvala bývalá z Ukrajiny, že si dlho písali...vraj je z toho zmätený, že už sa len vrátiť nechce ale ona sa vrátila k nim do mesta, že city vraj ochladli ale majú spoločné spomienky a bla bla. Myslíte že to bude mať nejaký zmysel keď tam vstúpila ona? Nemám 15, mám skoro 30. Stratila som priateľa ktorého som ľúbila, možno zato som sa tak namotala na tohto človeka...písať si s ním, či prerušiť kontakt? Kamarátky mi radia že mám si s ním stále písať, ale hrozne zle mi to robí keď viem že zasa má v hlave aj tu Ukrajinku ( aj ked mi ju opisoval ako alkoholičku ktoru vraj živil) ...viem že sú aj horšie problémy, len som sa chcela vyrozprávať a počuť Vaš názor.
Kašli naňho 🙂 príde niečo lepšie, zbytočne sa namotavat.
Mne príde ze ti chlapi sú teraz všetci na tu istú nôtu, vypisovat-vypisovat a po stretnutí sa pomaly ani neozvat.
Súhlasím, že prestať písať, a načo? Aby si bola druhá po ruke, keby niečo? Nechaj to tak a časom uvidíš, keď sa ešte ozve.
Tá ex sa objavila veľmi náhodne po vašom prvom stretnutí 🙄 samé kecy, kašli na neho ..výhovorky...
Tak mu jasne povedz, bud ja alebo Ukrajinka a pokial si vyberies hviezdu z vychodu tak cau. Ako pises, mas toho za sebou dost a nejake dalsie dramy ti fakt netreba. Potrebujes muza ktory ta bude mat rad, vazit si ta a bude mat oci len pre teba. Zasluzis si to ako zena, ako matka. Ked to nebude u neho, tak to bude u druheho. Zjavne si schopna nadviazat kontakt, vztah tak to treba vyuzit tam, kde to ma zmysel. Postav sa za seba.
Na tvojom mieste by som uz vyvadzala a hulakala, ze mu dam takej ukrajinky, ze by videl 😅
Ak nieco očakavas viac ,určite prerušiť kontakt
Chlap ktoreho matie alkoholicka ktoru zivil z vychodu nestoji za rec. Nuz kto chce kam....
Este aby si ju nakoniec nezivila aj ty
@jesenzima no však práve. Ono, my sme sa s priateľom ľúbili boli sme spolu 6 rokov, a bohužiaľ po ťažkej chorobe umrel. Prve mesiace som sa venovala len sebe, domu, práci a synčekovi, teraz nedávno som si povedala že to skúsim nie nasilu normálne spoznať nových ľudí. Samozrejme, písalo aj veľa čo im išlo o sex tých som ignorovala ale tento bol iný...fakt že milý, povedal že je introvert ako ja. Že veľa ľudí ho sklamalo. Mne zomrela mamina , jemu zomrel oco 2 roky dozadu. Fakt sme mali veľa tém spoločných. Kamoška vravela že po tom stretnutí som bola ako 15 ročná pubertiačka šťastná. A zrazu že vraj v ten večer po našom stretnutí mu napísala ona že sa vracia k nim do mesta, že je už na hraniaciach. Včera napísal dve vety a už aj to odmerane. Ale stale opakuje že ju nechce že by sa k nej nevratil ale vraj spomienky nevymaže.
@pralinka25 no tak to určite nie, ja by som na takú nedala ani cent. Vraj sa 3 krát rozišli a vždy keď sa rozišli ušla na Ukrajinu s tým že je tehotná s ním. A keď sa s ňou dal zasa dokopy záhadné potratila....takže asi aj nejaká psychicky chorá mi príde
@ariannazara no však práve, pritom na tom stretnutí sa tváril aj ona tak že som jeho zaujala, držal ma za ruky, stále sme sa rozprávali, smiali sme sa, proste to asi len dobre hral
Co ja viem. Aspon je uprimny. Bud rada.
Predpokladam, ze dietatko teda mas. Uprimne ja uz by som nemala energiu byt v tejto neistote a na niekoho cakat. Nehovorim, ze sa vo vztahu neudeje cokolvek. Ale takto? Ze vaha nad inou zenou? Nie. Na to som uz “velka” a mam zodpovednost nie len za seba ale aj za dieta.
@zuza265 no veď práve toto, že ja dieťa mám . Myslela som že keď má 35, tiež má viac rozumu, má aj vlastný dom, ja mám svoj dom...a nie že bude zmateny z takej...
Ja by som sa mu nevnucovala nijako a ani oňho "nebojovala" ak ma o teba záujem, vyhlada ta sam, inak sa len vyhovára...skus sa opäť zamerať na seba, možno chodiť na nejaké stretnutia podľa záujmu, niekto chodí do klubu turistov alebo na výlety s deťmi a mozno sa úplne náhodou zoznamis s niekym ku vám so synčekom kompatibilným. Držím veľmi palce ♡
Fuuuu tak ale on tiez nebude komplet ked je v takom toxickom vztahu opakovane. Toto fakt nepotrebujes.
Úplne mu prestaň písať. Úplne. Ani slovo! On sa teraz cíti na koni, lebo má pocit, že vás má 2 na výber a je na ňom, pre ktorú z vás sa rozhodne. Daj mu najavo, že ty nie si jedna z viacerých možností!
Už by som mu nepísala
Suhlasim s tebou. Ja by som kontakt ale neutla bez vysvetlenia - aj na to som uz “velka”. Normalne by som vysvetlila, ze uz sa mi nechce byt v neistote, ze proste potrebujes mat vztah kde muz vie co chce. Ze mas dieta a ta zodpovednost je inde a ze po svojich skusenostiach uz nechces davat energiu niekomu kto naozaj nevie co chce a nema vysporiadanu minulost kedze s nim zamava prichod jeho ex do mesta a pisanie s nou. Ja by som to takto uzavrela
Ja by som mu nepísala žiadne takéto litánie. On to necháva odísť do stratena. Nič by som mu nevysvetlovala že prečo už nejdem s ním písať. Ono to vyšumí
@michelle567 za mna su to neuzavrete veci, kt sa skor ci neskor vratia, ked nieco necham tak… to je taka najjednoduchsia cesta, ktora nas dobehne
Ja by som mu napisala, že jeho pocity chapes ale nemas cas sa tym zaoberať. Uz si si co to prezila a proste potrebujes pri sebe chlapa co vie co chce a mas aj dieta a vazne taketo pubertálne situacie, ze mam nejaku ex a teraz neviem co a ako riesit nechces. Nemas 17 rokov a nie si v seriály Beverly Hils 9210 🤣🤣🤣 Ze mu prajes vsetko dobre.
Ano , vykašli sa na nho , nemusíš sa už snažiť , tieto omáčky že ukrajinka atd 🙂 - podla mňa si to aj vymyslel ,aby si sa vyparila ty sama od seba. A keby aj prišla ukrajinka naspať , tak predsa ked ju nechce tak ju nechce 🙂 aké riešenice ? Proste ťa zbadal naživo a nemá zaujem , to je celé , to akože kto koho chytil za ruku ? a pusa letmá - to su normálne veci. ved už v ten večer ti nenapísal "dobrú noc" je tak ? nemá zaujem ...len to robí takýmto sposobom ... nechce byť krutý, že hned sa na teba vyserie , tak motá tieto motanice , lebo chlap ,ktorý ma zaujem aj horu prenesie !
Je odmeraný lebo ťa nechce , a čaká na to aby si to sama od seba vzdala .... to s tou ukrajinkou je historka na teba aby sa týmto ohánal , že sa vrátila a on teraz má spomienky?? :D -to čo je za bludy :D ... no ved skús mu napísať že teda končíš ....uvidíš chalan sa vyparí .... a bude po všetkom
No už teraz ti jasné povedal že bude s ňou a ty budeš tá druhá čiže za mňa koniec
@aalla to ma ani nenapadlo a vidíte to môže byť pravda že ja jemu som nesadla, tak si vymyslel tu story o bývalej ...lebo zrazu sa mu ozve v ten deň keď máme stretko? Dokonca presne po stretku? Asi priliš veľká náhoda
@googlinqa asi áno, ani sa netrapit kvôli nemu...
Ďakujem Vám, veľmi ste mi pomohli otvorit oči a uvedomiť či že naozaj za to nestojí..
Každá čo ti tvrdí , že máš prestať s ním písať , by mala tooooľko fajn chlapov v zálohe , že by s nim určite prestali písať. 😝 Reálne keby stretli muža , ktorého chcú by sa išli rozdrapiť , len aby ho mali , alebo s kamarátkou pri víne by polemizovali o nesmrteľnosti Oliwera Twista. Ak ho chceš a myslíš si že je to ten pán s veľkým P , posnaž sa kúsok , počkaj . Ak máš pocit že na teba čakajú princovia v zástupe , alebo ti je lepšie samej , ukončí to.
Mimochodom, ku mne to má hodinu cesty a ju tam má doslova pod nosom