Mám pocit, že ma podvádza

13. dec 2024

Ahojte muž mi klame v podstate od začiatku vo všetkom aj v drobnostiach takže neviem čo som čakala. Ale ide o to myslíte si o mne čo chcete že som sprostá naivná hysterka ale dnes som sa ho pýtala či by mi dokázal odprisahat na deti že má nikdy nepodviedlo (ok možno hlúpe odo mňa ale čo už). Z jeho reakcie mi ale ostalo zle začal uhýbať pohľadom bol nervózny a že prisahať sa nesmie a nebude na deti ani na jeho rodičov že na seba. Už len toto ma utvrdili keď sa tak bál vysloviť to...párkrát klamal že si nepíše s jednou bývalou býva síce ďalej ale vždy to robil po tajme pritom.keby povie normálne nemám podozrenie. Má aj heslo na mobile zrazu aj ja mám ale aj tak. Nejaký mám pocit že má podvádza. Chodí síce len do roboty a niekedy keď sa pohadame sa zoberie a ide k rodičom teda asi k rodičom. Zas si myslím že by možno o seba viac dbal ale neviem ja mám proste taký pocit náš vzťah je dlho narušený nechova sa ku mne dobre ale povie že by ma nikdy nepodviedol ale ja neviem z tej jeho reakcie uhybavy pohľad a strach to odprisahat mi vyšlo niečo iné. Som fakt paranoid a?

morpheuss
13. dec 2024

A nie je to jedno? Sama píšeš, že váš vzťah je dlho narušený, čo na tom zmení, ak sa aj utvrdíš v tom, že ti je verný? Nič. Stále si v dlhodobo narušenom vzťahu.

autor
13. dec 2024

@morpheuss nie nie je to jedno...ja nenávidím keď niekto zo mňa robí sprostu a možno by to bola taká posledná bodka nejako ten môj inštinkt mi hovorí že mi klame aj keď na druhú stranu verím že to tak nie je ale asi som len slrosta

morpheuss
13. dec 2024

Ale že si v dlhodobo narušenom vzťahu, to ti nevadí, hej? Len nech z teba nerobí sprostú.

autor
13. dec 2024

@morpheuss môžeš odpovedať k veci?

morpheuss
13. dec 2024

Ja netuším, či ťa tvoj muž podvádza alebo nie. Ak mal príležitosť, tak ťa podvádza. Ak nemal, tak nie. Takí sú chlapi. Ale u teba je to jedno, lebo aj tak máš narušený vzťah a dlhodobo. A vôbec to nechceš riešiť.

petamich
13. dec 2024

Neviem si predstavit, ze v zdravom vztahu pridem z nicoho nic za muzom, nech odprisaha na dieta, ze ma nikdy nepodviedol, sama za seba by som sa hanbila. Takze uz len to, ze vobec ti napadne za nim ist s takouto otazkou nie je v poriadku.

Kazdopadne ak by muz za mnou prisiel, nech prisaham na syna, tak by som ho tiez poslala kade lahsie, lebo prisahat na dieta, je pre mna cez a nie svojho muza som nikdy nepodviedla.

Asi mate vacsi problem ako len to, ze ta mozno podvadza.

autor
13. dec 2024

@petamich ani na jeho rodičov to nepovedal a bol nervózny uhybal pohľadom len na seba dokázal neverím mu

hellokittyyy
13. dec 2024

ide vobec o tom ze PRECO mu neveris, tak za tym musi byt uz aj nieco viac nie? ze preco si sa ho to v prvom rade pytala. ak by mne manzel (nemam) klamal takto ako vravis ze vo vsetkom aj v drobnostiach tak by som s nim ani nebola

autor
13. dec 2024

@hellokittyyy neverím lebo miliónkrát mi povedal že si nepíše s tou jednou osobou a vždy som mu na to prišlo akože vždy to boli správy ahoj ako sa máš nikdy žiaden dôkaz ale už len to že to skrýva a sľúbil proste vidím kedy klame

enmery
13. dec 2024

V úvode píšeš, že Ti od začiatku klamal aj v maličkostiach a aj tak si s ním.
@morpheuss Ti odpovedal dobre. Riešiš nepodstatné. Inak milujem takých debilkov, s partnerkou sa nevedia porozprávať a komunikovať, ani ju poriadne ošu*ať a keď je už ex, odrazu s ňou majú silnú potrebu komunikovať a vypisovať jej. A tak dookola s každou.

hellokittyyy
13. dec 2024

tak realne uz aj prvy raz ak by som ho prichytila ze si pise s byvalou tak by u mna skoncil a este keby o tom klamal ze keby mi o tom narovinu povedal a spytal sa ci mi to nevadi tak dobre aj ked aj to by mi asi vadilo ale ked ti o tom este klamal a viackrat tak to potom sa tu neni o com bavit sak by som s nim uz davno nebola

autor
13. dec 2024

@hellokittyyy no ona býva pomerne ďaleko nemyslím že by sa stretávali a tie správy boli väčšinou len také neutrálne neviem či to robil preto aby som sa akože nenastala či nechápe že klamstvo mi vadí viac

hellokittyyy
13. dec 2024

ale ked to spravil viackrat ? ak videl prvy raz ze si sa na to nastvala tak by to uz spravny manzel dalej nerobil nieco co vadi jeho manzelke

autor
13. dec 2024

@hellokittyyy väčšinou to bolo keď sme sa pohádali nám to dosť škrípe

hellokittyyy
13. dec 2024

akoze jej zacal pisat ked ste sa pohadali ci nechapem ??

petamich
13. dec 2024

prosim ta ries vas vztah ako taky a nie ci ta podvadza alebo nie 🤷‍♀️ evidentne mu aj tak neveris

jumama
13. dec 2024

Daj si sama sebe otazku: Co chcem o 5 rokov, co chcem o 10 rokov s tymto clovekom? Je to realne? Za akych podmienok? Co moja strana pocitov a moja snaha - vedie k tomu cielu, ci nie? A podla toho podla mna pochopis, ze ci sa vlastne chces ci nechces dozvediet o nejakej mozno starej nevere, mozno ziadna ani neexistovala, ale budes pliet na dokazoch... Prste radsej si buduj svoj vysneny vztah, ako si ho zbytocne nejakou nepodlozenou podozrievavostou nicis.

mell27
13. dec 2024

On ti už od začiatku klame... Stačilo mi prečítať si prvú vetu 🤦 prepáč, ale fakt si sprostá... chúďatka deti, zase doplatia na sprostých rodičov...

fantaghiro21
13. dec 2024

Na akého elementa ste spolu,keď vám to neklape?
"Muž" ste manželia?
Máte deti?

januska12323
14. dec 2024

Riešiš nepodstatné veci.

autor
14. dec 2024

@januska12323 keby to bolo pre mňa nepodstatné tak sa nepytam

really8
14. dec 2024

Narusena si ty.

marianarem
14. dec 2024

Tvoj muz, ktory od zaciatku vo vsetkom klame, tvrdi, ze by ta nikdy nepodviedol. Ak klame, tak aj tento jeho vyrok ma nulovu doveryhodnost.
Teraz uplne bez nejakeho rypania ma zaujima, preco si s nim zostala a mala deti, aj ked tolko klame. Ma nejake dobre vlastnosti, ktorymi to vyvazi? Alebo co ta pri nom udrzalo? Naozaj nic zle si o tebe nemyslim, len chcem rozumiet tomu, preco zeny ostavaju s patologickym klamarom. Ja by som mu po par razoch uz nic neverila a bolo by pre mna nemozne pokracovat.

autor
14. dec 2024

@marianarem som s ním už len preto že nemám možnosť odísť to že mi klame som viacmenej zistila až po svadbe

autor
14. dec 2024

A neviem sa ho zbaviť robí potom peklo aj detom

really8
14. dec 2024

A budes klamarovi verit ked ti odprisaha ze nie?

klementinka58
14. dec 2024

Boze zena maj nejaku hrdost..tieto prisahacky to je take detinske. ved ked mate vztah dlhodobo zly tak neries ci pise inej ci nie, bud s nim preto, lebo nemas kde ist a zbytocne nerob dusno v aj tak dusnej atmosfere. Prijmi ho takeho aky je, takeho si si vybrala a iny nebude. Ak si rozhodnuta s nim byvat tak sa snaz aby to nebolo peklo pre deti, povznes sa nad tym a hotovo. Ak mas kde ist a vidis, ze ti klame tak sa zbal a odid. Nechapem, preco cakas, ze sa zrazu zmeni a uvedomi si co v tebe ma...to sa deje vo velmi malo pripadoch vo filmoch castejsie

earlgrey
14. dec 2024

Jasné...každý jeden muž sa zmenil až po svadbe 😃 začal klamať až po svadbe, prestal sa žene venovať až po svadbe, prestal doma pomáhať až po svadbe, začal piť až po svabe, začal podvádzať až po svabe atď. (podľa príbehov na MK).
Ženy, už by ste mali prestať nútiť mužov do svadby, lebo potom sa menia, kedy to pochopíte? 😁

zuza265
14. dec 2024

Ja by som tiez neprisahala na nic a duplom nie na deti. A to by som hovorila absolutnu pravdu🙂

sella38
14. dec 2024

Ale ved on z teba robi sprostu od uplneho zaciatku....