Ahojte musim anonymne keďže tu mám aj rodinných príslušníkov.. A nechcem aby ma zase riesili.. Mam taky problém neter bude oslavovat narodeniny.. Je to male dievčatko samozrejme ju velmi lubim. A chcem jej ist na oslavu ale je v tom jedna prekážka na tej oslave bude aj muž na ktoreho moj manžel neskutočne ziarli a neviem neviem ako by to vsetko dopadlo manzelovi vysvetlujem ze nema naco ziarlit rozprávali sme sa o tom uz dost vela krat a teda kým sa s tym dotyčném niekde na spolocnej návšteve nestretneme vsetko je doma v poriadku akonáhle sa ale stretneme uz su medzi nami nezhodny doma.. A prave tomu sa chcem vyhnut.. Isli by ste na mojom mieste alebo nie len aby bol doma klud
@unicornlady suhlasim…
Išla by som a keď sa chlap nevie správať nech ostane doma. Ak samozrejme nežiarli oprávnene.
@unicornlady vraj furt po mne pozera obkukava ma je to tiež clen rodiny nie v zivote som s nim nic nemala a ani mat nebudem.. Ja po nom nekukam mam predsa svojho manžela a on priatelku a vobec ani som nad niečím takym nerozmyslala
Pozerať sa predsa nie je zakázané. Pokiaľ sa nemusíš báť, že by niečo reálne aj chcel, resp. si vynucoval. Tak jednoducho ignorovať. Ak by to bolo priveľmi otravné, tak ho na to upozorniť, že ti to je nepríjemné.
Ale očividne skôr tvoj manžel si neverí. Takéto obmedzovanie zo strany partnera mne by teda vadilo. Mať sa stále na pozore, aby ťa o chvíľu z dačoho neobviňoval a nezakazoval niekam ísť (čo sa vlastne už deje).
ak je to neopodstatnené, išla by som. A nech sa muž krotí.
@unicornlady no áno je to tak vsade kde sedim si davam pozor co sa na okolo mna deje a neviem sa uvolnit ani na chvíľu aby doma nahodou nebola hádka.. Neviem uz ako mu tu žiarlivost vyhovorit
Joj, tak to má asi v povahe. Čiže to nie je konkrétne o tomto jednom mužovi.
Žiarlivosť sa nedá vyhovoriť, on si očividne neverí a obviňuje teba. Neviem si predstaviť, že by som si musela stále dávať pozor vždy, ak sa s nejakým chlapom rozprávam.
A na oslavu by som išla.
V poslednej dobe mám pocit, že nikto nevie ísť na oslavu, kým sa nespýta na modrom koníku. 🙄 Jasné, že choď. A tvoj muž nech sa dá liečiť.
Ty chod na oslavu a muza nechaj doma. 😉 To je jeho problem, nech sa ho nauci spracovat. Taky vztah by ma nebavil. Kamaratka ani nemohla mat v telefone ulozene cisla na spoluziakov. 🤦♀️
@maris5 u nas to nieje az take brutus 🤦🏻♀️ ale zacina byt kedze si musim davat pozor aj na to čo si obleciem...
@h2 no to by bol doma doslova horor keby idem sama s deťmi a on ostane doma 🤦🏻♀️
Veď ja netvrdím, že máš ísť bez neho. Ale mal by sa naučiť sa správať a aspoň ovládať, keď už je chorobný žiarlivec.
Ty choď na oslavu a muž, keď sa nevie správať, nech zostane doma. Viac by som neriešila.
@h2 na návšteve mi nikdy scenu zatial neurobil.. Ale ked prideme domov tak uz počúvam vsetko možné
100% ti garantujem, nech urobíš čokoľvek, bude sa to len a len zhoršovať. Treba to riešiť, smer psycholog
To je hrozné! Prečo si to necháš? Jasné, že ti neurobí scénu pred ľuďmi, aby bol za dobrého. Ale že ti to dá vyžrať doma, pritom ty si vôbec nič nespravila?! Pre mňa je nepochopiteľné, že vôbec uvažuješ, že by si radšej na tú oslavu ani nešla, len aby bol pokoj v dome. Nedovoľ to!
@matinka to on nebude akceptovať na 1000% on nieje ten typ muza co by mal záujem veci takto riešiť
Prenes sa do budúcnosti... on sa 10x zhorsi, ty budeš mat psychiku nalomenu, deti budu v beznadeji niekde okolo... a teraz sa zamysli, co môžeš urobiť, aby si tomu zabránila.
A ty si ten typ ženy, čo akceptuje takéto správanie voči sebe? Ako vidím, tak zjavne áno. 😒
@h2 pri poslednej hadke som mu povedala ze ak toto neprestane bud to poviem tomu dotyčnému a nech si to vysvetlia alebo teda neviem alebo ak to bude pokračovať budeme musiet porozmyslat akym smerom sa naše manželstvo poberie lebo toto tolerovať nebudem a teda od vtedy zatial nic no obavam sa teda tejto oslavy
@matinka
A čo konkrétne ti vyčíta? Keď nič nerobíš ani ty, ani ten dotyčný? Že ste boli v tej istej miestnosti a pozdravili ste sa?
@h2 napr. Ked sa zasmejem na niecom co ten dotycny fakt vtipne povie je to automaticky smiech tiez by som sa zasmiala keby to povedal hoc kto iny ked aj svokra alebo to je jedno proste nemôžem tielka lebo... (to jak ti je vidno tie cecky) .. Saty ako ktoré zohnes sa a vsetko mas vonku... A pod. Co sa tyka toho dotycneho.. Tak co sa furt usmieva ako idiot pozera to do vystrihu atď atd
Pisala som ako to moj manžel hovori mne.. Alebo ze furt mu utekaju oci na mna vidim ako po tebe čumí furt ale hlavne ze ja som si nikdy nic extra nevšimla
A robi to aj pri iných chlapoch?
Na oslavu by som určite išla a zásadne by som sa zamyslela nad tým, či chcem byť s takým chlapom, ktorý mi neverí a robí mi takéto scény. Taký sa ešte nenarodil, čo by mi mohol kecať do toho, čo si oblečiem 🙈
Asi by som manželovi nepovedala, že ma to už nebaví počúvať a mali by sme sa vážne porozprávať. Asi by som naňho vyletela štýlom “ešte raz sa opovážiš somnou hovoriť ako s flandrou o ceckoch a riešiť kto kam cumi, tak už ma fakt naseres a môžeš si variť a prať sám, pôjdem do riti odtiaľto ja alebo ty, lebo v takomto pekle žiť nebudem”.
A pokračovala by som v hromženi na jeho komplexy s tým, ze si ma navždy zapamätať, ze bud bude ku mne slušný, alebo si zavrie chrapu a odpáli do riti z môjho života. Normálne by som vybuchla. A čo? Hento nie je normálne čo stvára tvoj muž a ked to nemieni riešiť sam so sebou, tak si iné nezaslúži
Ale ako ti môže vyčítať, že na teba niekto pozerá?! Ako to ty máš ovplyvniť? Nenechaj si to, ohraď sa voči takému správaniu! Ty s tým chlapom nič nemáš, ani s ním neflirtuješ, dokonca som si istá, že sa mu po tých scénach už skôr vyhýbaš. Buď aspoň trochu na toho tvojho chlapa hnusná aj ty, nech sa spamätá!
A žiarli na neho prečo? Je to nejaký tvoj ex, či si niečo s ním mala?
A vlastne keby aj áno, tak minulosť je minulosť. A žiarlivosť je nedôvera voči tebe alebo nízke sebavedomie tvojho partnera. Keď si myslí, že by si ho chcela vymeniť za iného.