Dievcata prosim vas o odpoved , ak mate osobnu skusenost, dakujem.
Mam este sancu, ako rozvedena 38r mamicka dvoch deti, si najst normálneho chlapa a mat plnohodnotny vztah?.
a prečo nie...len potrebuješ partnera ktorý sa k tebe hodí s ktorým budeš spokojná a šťastná...
Určite áno.
A vek deti?Lebo muzi sa nechcu moc starat o cudzie deti.
@renata1405 ved to, 8 a 2r
Napr moj ex s randenim nema problem, tomu je jedno a aj tym ,,jeho,, , ci nejake deti ma alebo nie
Tiez je dolezite ake ty mas naroky a ci su realne alebo moc vysoke
No...drzim palce
Vitaj medzi rozvedenymi. Ako zena to budes mat lahsie, a zase o to tazsi vyber selektovanim vhodnej polovicky.
poloz si otazku, ides riskovat, ze znovu skoncis s nejakym podobnym tomu ktoreho si sa prave zbavila? mas malinke dieta tak sa mu venuj, deti ta potrebuju a neinvestuj energiu do hladania dalsieho podobneho tomu ex - mas v sebe zapisane vzorce ci chces alebo nie a prilepi sa na teba znovu taky podobny tvojmu ex a to uz asi nechces, ci ano? Ak ano, tak sa kludne vrat ku otcovi svojich deti!
autorka, šanca stále je... ale keby som mala 2 deti, z toho jedno len 2-ročné, určite by som hľadaniu nevenovala nejakú pozornosť. tie deti ťa potrebujú. keby aspoň to mladšie malo 10 a viac... ale toto je úplne malinké. iste, možno natrafíš na úžasného muža milujúceho deti, ktorý sa do teba zahľadí a "zamiluje" sa aj do detí. držím palce. ale osobne nevyvíjaj iniciatívu, lebo si pritiahneš do života nejakého ďalšieho cvoka...
Mne toto príde strašne zúfalé ... muž Ťa nechá a jediný Tvoj problém je, či si niekoho nájdeš ... máš dve deti, im sa venuj, deti sú dar, nie bremeno ... a k Tvojej otázke ... mám susedu, muž ju nechal, mala 45 rokov, tri deti ... išla vyniesť smeti, strapatá, nenalíčená, v teplákoch, tričku, proste ako pri troch deťoch ... spadli jej kľúče do kontajnera a ako sa tam tak hrabala, išiel okolo chlapík a spýtal sa jej, či nepotrebuje pomoc ... už sa spolu takto "hrabú" cez 10 rokov, sú šťastní, jej deti ho milujú, proste sa našli ... a najväčší paradox je to, že ona vôbec nehľadala, jej ex jej tak doubližoval, že už nechcela nikoho ... tento jej súčasný partner je úžasný, deti ho ľúbia, aj my dospeláci, je to proste chlap na správnom mieste.
@dzulli1980 Akože tento príbeh Tvojej kamošky som tu už zaregistrovala a to je jeden z top príbehov, ako sa 2 zoznámili 😄Normálne by to trebalo sfilmovať.
Je to tazsie, ale nie nemozne.
@dzulli1980 Pokial nie si v jej kozi, tak nemoralizuj.
Nehľadaj všetko čo ma prísť príde ja som tiež nehľadala a už vyše 4.5 roka mám skvelého chlapa a to mám 4 deti najmladšia mala cez 3 roky keď sme sa dali do kopy. Tak držím palce.😌🥹
Jasné, že áno. My sme sa našli s mojim mužom a sme spolu zobratí desaťročie. Tiež som bola rozvedená s deťmi. Ale mne vtedy ani nenapadlo, že je to nejaký hendikep..
Kamarátka si nasla a má s ním 3.dieta. on bol tiež rozvedený, bezdetny.
@majkabambulik momentalne nikoho nehladam, len tiez nechcem ostat sama do buducna , a preto sa pytam, ci je to realne
jasne, ja mam kamosku po 40 a dve deti a nasla si lepsieho partnera ako mala predtym. takze by som sa vobec nebala
ma, kamos okolo 40 si nasiel zenu tiez okolo 40 s tromi detmi ale teda uz vacsimi teens..... uz su spolu dost dlho, jedno dieta uz odislo na VS. vsetko im klape...
Nájdeš ale neber prvé drevo co nájdeš v lese.
Žena vždy nájde a relatívne rýchlo, deti nie sú prekážkou
Si mladá a nájdeš, jasne. Ci bude normalny, zalezi od teba, tvojich zaužívaných vzorcov, nastavenia hlavy, sebahodnoty a sebavedomia. Ak si dáš toto do poriadku, nájdeš si aj normalneho chlapa na plnohodnotný vztsh. Inak nie.
@milos81
vôbec nie, to ma ani nenapadlo. Ale pokial bola uz od detstva zvyknutá, ze sa otec ku mame nepekne choval, považuje to za "normalne" A to je ten zlý vzorec z minulosti napriklad. Alebo pkial tam bolo aj násilie- ale čo Boh spoji clovek nerozdelí atd. - tak to ma v sebe hlboko zakorenené. Takže najskôr musí prísť na to, ze také chovanie nie je ok a potom to prestať tolerovať. Teda bude hľadať partnera, ktorý ju rešpektovať bude a akonáhle by urobil nejakú chybu, ona odíde. Uz nenecha zo sebou jednať ako s handrou. Toto som mala na mysli. Pokial ma človek sebahodnotu, neakceptuje hulvatske chovanie voči sebe.
@autorka som skoro v tvojom veku, 1 dieta-rozvedena uz niekolko rokov. Tiez posledne dni sa zamyslam co sa to deje? Ja mam problem najst aj nieco nezavazne :O. Po rozvode som mala niekolko stretnuti-40 rocny mamickari, alebo uplne infantilne spravanie. Nebranim sa ani vztahu ale ze si nemam s kym ani uzit tak to je uz vela :/
Ano