V prípade ze dovod rozvodu NEBOL fyzicke nasilie, ale "iba" nezhody, konflikty, sklamania, klamstva, ina znamost atď
@sivana09 obvykle rozvod olutuju iba jedinci, ktori si rozvodom v konecnom dosledku neprilepsili, ci uz nenasli lepsieho parnera, alebo su financne v riti, alebo nedokazu byt urcity cas(aj dlhodobo)sami bez vztahu. A najma, casom vidia ludia minulost v lepsom svetle ako v skutocnosti bola...to je ten dar zabudania.
Nikdy som. Neluzovala rozvod... Práve naopak... Bolo to. To naj pre mňa a moje deti, čo nás mohlo stretnúť... Čiže za mňa je to super... ☺️
Tak ako si má človek sakra dobre premyslieť svadbu tak isto aj rozvod.
@sivana09 ja chvalabohu s tym skusenost nemam....no poznam kamosku,kt.lutuje rozvod. V podstate pocuvala mamu....keby ju nepocuvala,mohli byt spolu a stastni.
@sivana09 ..já třeba rozvodu lituji, ale ne samotného rozvodu jako takového, spíš toho, že jsem to neudělala dřív. takhle jsem si od "ex...." nechala slušně zakopat svoje sebevědomí, svoje já. mám tak díky němu v sobě blok, který mě háže z extrému do extrému, co se týká vztahu k mužům.... svého ex jsem milovala, dokonce jsem několik let po rozvodu čekala, že se mu rozsvítí v hlavě, pochopí, proč ten rozvod , a vrátí se k nám, a začneme jinak a líp. dokonce mu celou tu naší situaci vysvětlila i psycholožka, ke které musel naklusat po rozvodu ze zdravotních důvodů, a řekla mu, že by si mě měl vážit, že jsem udělala pro nás a hlavně pro něj, to nejlepší, co mohlo být a že jsem mu de facto zachránila život. i tak to všechno obrátil proti mě a já sjem ta největší svině, která mu zničila život.... nakonec jsem ho musela odstřihnout úplně a definitvně. a snažím se pomalu začít od znova a najít sebe sebe
ps. pro zajímavost jak vypadá zničený současný život "ex" - začal podnikat, má firmu s pár lidmi pod sebou,zakázek tolik, že nestíhá. na práci je a byl šikonvý, ale vždycky jen pro cizí, doma nikdy neudělal nic😝. pořídil si barák, koupil auto, peníze přehazuje vidlemi ...má po materiální stránce vše, co během manželství neměl, protože s alkoholem to prostě nejde. až teprve po rozvodu a následném slušném pádu na držku, byl donucen přestat chlastat....byla jsem na něho slabá a až moc jsem ho milovala
tak kazdy to ma inak, ja osobne nemam rozvod za sebou ale poznam par, ktory sa rozviedol a po nejakom case sa k sebe vratili a uz su spolu zase par rokov takze vsetko je mozne no
Ja zatial nelutujem.....a co sa dietata tyka.... moze vidiet otca kedy chce....akurat ze s nim nevyrasta....
neľutovala, a neľutujem, najlepšie rozhodnutie v mojom živote
nie, rozvedena som dokonca 2x a moj 3 manzel je konecne dospely chlap
Neľutujem a ešte ani raz som neľutovala
Nikdy som neoľutovala.
neoľutovala som to ani po x rokoch...skôr som oľutovala že som sa dala dokopať do manželstva s takých ch*jom...
Nie som sice rozvedena ale rozisla som sa s partnerom ked nas syncek mal rok.
Strasne som sa toho bala preto som vela krat ( krava sprosta ) odisla ale ako som odisla tak som sa k nemu aj vratila aj s malym.
Ta predstava byt sama s malickym 5 mesacnym dietatom bola fakt brutalne tazka.
Bala som sa a prosila som ho aby sme sa mohli opat vratit. Takto som to spravila 2 - 3 x.
Vratila som sa a opat vsetko dookola. Viac som sa trapila s nim ako bez neho. Bez neho som pocitovala strach ci to zvladnem ale s nim neskutocne zufalstvo.
Nakoniec bola som s nim ale v podstate uplne sama. Este si robil srandu, zabaval sa na tom aka som uboha atd.
Jemu vyhovovalo ze som ho prosila o vratenie.
Nakoniec som definitivne povedala DOST. Povedala som mu zo srdca co si myslim o nom. Na to sa urazil a zacal mi vyhadzovat veci s tym ze nasledujuci den mi povedal aby som odisla.
....odisla som. Preslo niekolko mesiacov a som stastnaaaaa, spokojna.
NELUTUJ. A uz vobec nie ked robil to co si napisala.
To nie su IBA male nezhody. Su to vazne veci.
Vo vztahu ak nie je ucta k partnerovi a aj respekt bez ohladu na to ci k muzovi alebo k zene, vztah je odsudeny na neuspech.
@terezka1947 Tak stastni asi nie, ved snad mali nejaky dovod na rozvod?
@didaa Asi by som z toho nerobila taketo unahlene zavery. Bohuzial, niekedy sa clovek zosobasi aj 2x zle. A co ma ostat trpiet vo vztahu? Na co, z akeho dovodu? Ja trpim, je to naprd, mozno este horsie s partnerom, ktory uplne popiera fakty, ako s takym, ktory sa k tomu verejne prizna so slovami, bud sa ti to paci, alebo nie, vyber si a zariad sa.
@lilitela ano,ver....ze chudak bol on. No a trpel vela veci. Ona si nechala mamickou riadit vsetko,poziadala aj.o rozvod....on nechcel. Chcel udrzat rodinu.
Po rokoch,mozno uz aj 10preslo,sa minuly rok zenil....ona je sama....a zacina lutovat.
@sivana09 u nás z pohľadu cudzieho človeka nebol absolútne žiaden dôvod. i tak som odišla.. neľutujem... ani minútu
@zazvorka87 fúha, 15 rokov? stratíš obrovskú časť života s niekým, s kým nechceš ani byť?
@panelacikova
@zazvorka87 baby a co ste mali/mate za problemy?
@sivana09 my sme sa rozviedli a oľutovali sme to obaja pretože v našom manželstve bolo všetko super iba sa nám do toho plietla jeho mama. Ja mám výbušnu povahu a som povedala a dosť.. A po rozvode sme si našli cestu späť a sme zase spolu.
@sivana09 "iba"? Toto vsetko spolu je dovod na rozvod a nelutovala by som to.