ahojte mňa by zaujímalo koľko majú iný ľudia kamarátov v živote takých pravých myslim že chodia s nimi vonka a tak ja mám že jednu kamarátku ale nemyslím si že mi to stači
1 s ktorou sa poznám 10 rokov ale nechodievame von - každá iné mesto
Kamosku mam taku, co s nou ani vonku nechodime pre velku vzdialenost, len si piseme. Ale mam dost ludi okolo seba, s ktorymi viem travit cas.
Takú kamošku mam jednu, ale tak my si vystačí e aj sami pripadne s par známi mi, ale kamarátstvo by som to nenazvala. Kamarátku mam jednu vidíme sa 2 x do roka, a je to osoba ktorej nemám problém sa zdoverit
Jednu
Takých, s ktorými chodím von, mám 5 (čiže spolu nás je 6). Sme spolužiačky zo strednej a takmer všetky aj zo základnej školy.
Mám svojho muža a deti s ktorými trávim najviac času.. potom mám najlepšiu kamarátku s deťmi a muzom s ktorými chodievame na výlety.. no a na kávu chodievam s touto kamarátkou a ešte jednou kamarátkou (bola ešte jedna, ale nejako sa od nás odtrhla bohužiaľ) potom mám rodinu na ktorú sa môžem spoľahnúť.. známych, kolegov s ktorými si rozumiem mám viac ale nepovažujem ich za kamarátov..
4, lenze kazda je na inom kontinente/v inom state/inom meste :D ale chodime na dovolenky spolu
@jozo303 jednu ale mne to stačí
Asi 5, delia nas vzdialenosti ale volame si casto a par krat do roka sa niekde stretneme, len 3 sa medzi sebou poznaju a 2 poznam viac ako 20 rokov.(ale mam cez 40) A jedneho naj kamarata. Rozne nacionality, staty a vekovy kategorie … ale vzdy sa najde niekto novy, kto chce ist na kavu alebo nejak sa vykecat. Tie zatial neratam …
Tak 2 také veľmi veľmi, tak 10 takých dosť dobrých…
3 skutocnych. A take co sme v kontakte stale od skoly tak 2. Ale dlho sme sa nevideli.
Jednu z detstva. Býva na druhom konci sveta. Keď mám chuť na pivo, vybehnem s kolegyňami. Ale tie za nejaké dovernicky nepovažujem. Pre mňa je kamarát človek, pred ktorým nemusím selektovat informácie.
Nemám žiadnu kamarátku takú ktorej by som sa zdoverila so všetkým. Mam zname s ktorými sa stretneme na ihrisku s detmi ale inak nič. Mam svoju rodinu a ti mi stačia 🙂
@jozo303 mám pár známych, dobrých ľudí, s ktorými sa bavíme. Nemám potrebu. Mám v robote takého jedného človeka, ktorý mi je blízky a vieme o všetkom, ale v súkromnom živote sa nestretávame a je len otázkou času, kedy sa prestaneme baviť aj v práci. Nevadí, mám svoju rodinu. Ale niekedy mi chýba nejaká taká duša...
V podstate ziadnu, vsetky co stali ako tak za to su za morom dalekym dlhe roky a aj tie pisania, a komunikacia na dialku ustala casom. Teraz sa zabavam na to, ze by som mnou nik nevydrzal.. a teda ano, ked sa nudim a tak, tak ma to napadne, ze je to o nicom vlastne, ale to je tak zriedkave, ze to nestoji ani za rec.
Ale urcite clovek ak ma moznosti, ma mat priatelov kolko sa len da :D a kolko stiha a vladze.. zvacsa su vsetgci len "znami". Ja napr. velmi nemam moznosit nadvazovat kamaratstva teraz, v praci absolutne dlhe roky, po praci neviem kde mi hlava stoji.. ak aj ideme na nejaku akciu, tam nevznikaju priatelstva nijak :D a uz vobec nie nejake "doverne".
Zopar ich mam ale dalo by sa spocitat na prstoch jednej ruky 🤷♂️
Najlepšiu nemám a ani mi to nechýba, mám kolegine a známe čo sa poznáme skrz detí. Sem tam sa stretneme a pokecáme. To mi bohate stačí.
Mam 3 velmi dobre kamosky ,ziadne zname ale fakt sme tu pre seba vzdy ked potrebujeme