Čaute v živote sa mi to nestalo vždy som bola sama sebou no prišiel mi do života chlap kvôli ktorému som začala klamať .. proste som zo seba začala robiť lepšieho cloveka/človeka ktorý si našiel výhovorku za veci ktoré spravil. Mne tie veci nikdy neprišli zle vždy som bola so sebou spokojná no začala som klamať jasne že som sa časom aj priznala (nedalo mi to) no je mi smutno zo seba... takéto veci rieši psycholog alebo psychiater?
a on co na to?
Tu sa ťažko radí, keď to spomínaš len abstraktne.
Pretože- riešiť čo? Niečo, v čom si klamala, ti zasahuje do života?
Lebo napr. ak by si klamala v tom, koľko chlapov si mala, na tom predsa už nič nevyriešiš. Stalo sa a priateľ to buď prijme alebo nie.
Tak si neviem nejak predstaviť, čo máš teda riešiť, a potom možno budete spolu.
Na zaciatku vztahu sa kazdy trochu "prikrasluje", robime to podvedome. Pri takomto prisnom metri mozme ist kazdy ku psychologovi 🙂
Ak toho bolo viac, tak nehnevaj sa, ale ako ti má priateľ potom dôverovať, ak si mu toľko klamala?
To je asi troška prehnané, nie? Že si stratila samu seba.
Veď ako dlho si s týmto priateľom? Hádam si mu neklamala niekoľko rokov.
To sa pýtaj samej seba, prečo si mu klamala.
Si si istá, že si zmierená s tým, aká si, so svojou minulosťou...
Pretože, ak by to tak naozaj bolo, a on ťa nechcel prijať takú, aká si, tak načo s takým človekom strácať čas?
Navyše, píšeš, že ste spolu ani nechodili.
Tak to je chalan, ktorého by si chcela, ale on vlastne nechce teba takú, aká si? Tak si sa prikrášlila, aby si ho získala? Ako dlho to trvalo (keďže píšeš, že ste spolu nechodili), ako dlho si mu klamala?
Tak podla mna nepotrebujes psychiatra len proste sa poucit .. podla mna si klamala presne pre to ze si ho chcela ale zaroven si videla ze taku aka je pravda ta on nebude chciet.. ale tak tam samozrejme nieje cesta byt niekym inym a klamat ale jednoducho nechat tak a najst niekoho ineho ved to nema zmysel...
veď si sa poučila, nie? Klamala si, máš z toho zlý pocit, tak si tento hnusný pocit zapamätaj a už to nikdy neskúšaj. Už sa v tom nepitvaj a choď ďalej bez klamstiev.
No vidíš klamala si a aj tak ťa nechcel tak načo sa trápiť?
Neveril ti čo?
Urobila si nejaké zlé veci, poučila si sa z toho a teraz to už nerobíš?
A keď si mu to povedala, tak ti to neveril, lebo pôsobíš ako slušný človek?
Lebo nerozumiem, že ako ti neveril presne. Ale takto, keď nenapíšeš ani jeden príklad, tak sa tomu ťažko chápe.
chapem tak tak ale stale plati ze ak ta nema rat taku aka si tak to nestoji za to...
Prosim ta ser na neho. Stretnes takeho, ktory ti bude verit a nebudes musiet prikraslovat nic. Henten zjavne nie je ten pravy ked pri nom nevies byt sama sebou.