Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?
Najst poriadneho muza je ozaj problem. Stretnut sa da bud v praci,ak si v kontakte s ludmi. Alebo niekde v partii,ze kamosi niekoho donesu. Treba sa co najviac stretavat s ludmi,chodit medzi ludi,nebranit sa zoznameniu s neznamymi. Ja som mojho stretla nahodne. Kamos si doniesol na akciu svojho kamosa. Padli sme si do oka a bolo. Nebolo to planovane,ale stalo sa.
To co znamena, ze nieco dosiahli? To iste, co si dosiahla ty? Pracovat ako administrativa v kancelarii? To ti asi nevyjde, tam su strasne nizke platy, to bude ten chlap stale v mamahotelu alebo v prenajme. Ale kvalitny robos - ten moze uz mat uz aj vlastne byvanie. Co si predstavujes pod pojmom vzdelany chlap? Ze pracuje v obore, ktory vystudoval a zdokonaluje sa v nom? Alebo studoval kdejaky nepotrebny obor a skoncil v kancelarii?
Trochu off topic, na jumpingu by má chlap dosť prekvapil 😁
A manželia, alebo priatelia tých kamošiek nemajú nejakých single kamošov? Že by ste dali dvojité rande?
Nejakí niekde budú, ale ako ich nájsť... Možno práve tu niekto prečíta Tvoje vlákno a napíše Ti správu...
A to ešte nemáš toľko rokov, si mladá kočka.
Preco si niektore zeny myslia, ze chlap ktory nieco dosiahol ma potrebu si na krk zavesit hocaku puťku, ktora naopak nedosiahla nic? A este ked opovrhujes “robosmi” 😅, dufam ze aspon ovplyvas krasou, lebo “skromnostou” zjavne nie🤣
Ved dosiahnite nieco spolu.
Podla mna si povysenecka sliepka, ani sa necudujem, ze si single.
@kate211 Ja som nepísala o nej, ale o ňom. A za to, že je niekto IT-čkárka, projektantka, alebo právnička, tak musí byť hneď úspešná distingvovaná dáma, ktorá také hrozné slovo, ako "roboš" nevypustí z úst? Navyše, ja poznám kopu naozaj úspešných žien a chlapa nemajú. Čím úspešnejšia a vyššie postavená žena, tým má väčší problém nájsť adekvátny mužský proťajšok.
Tak chlapi, ktorych opisujes, asi tiez maju vysoke naroky. Takze treba pracovat ma tom, aby si mala co ponuknut a oni si ta potom sami najdu 😉
@h2 Z tejto profesie urcite zena robotnicku profesiu vyhladavat nebude. Toto, co tu pise bude typ cloveka, ktoreho pracovny strop bude administrativa. Pokial sa na Konovi vyskytne nejaka zena z vyssie zmienenych profesii, dava tu bud ona rady alebo vecne diskutuje na trosku nazvime to 'odbornejsie' temy. Nepridu tu s tym, ze robosi zo zoznamky su nekvalitni a radi sa, kde najst inu kvalitu.
Čeče, som netušil, že toľko žien hľadá partnera najmä (len?) kvôli peniazom. Ja som už fakt stará škola (akože aj som).
@h2 tak zena ITckarka alebo pravnicka by nemusela byt v praci v cisto zenskej spolocnosti....
@martinkatinka Ja neviem, či som to napísala až tak nezrozumiteľne, ale tak vysvetlím: písala som to, ako odpoveď na toto, čo písala @kate211 : "To co znamena, ze nieco dosiahli? To iste, co si dosiahla ty? Pracovat ako administrativa v kancelarii? To ti asi nevyjde, tam su strasne nizke platy, to bude ten chlap stale v mamahotelu alebo v prenajme." Čiže mala som tým na mysli, že ten chlap, ktorý pracuje v kancelárii, nemusí byť administratívny pracovník.
@h2 takto. Z autorkinych slov rozumiem, ze pracuje na mieste, kde chlapi nie. To znamena, ze je to zrejme bezna administrativna praca, nevyzadujuca specialne znalosti a vzdelanie a teda nebude ani extra ohodnotena. To je vsak jedno. Ona ma vysoke naroky, ale nepise, co ona konkretne moze takemu muzovi ponuknut. Navyse ten jej slovnik mi skor pride povrchny.
@kate211 A Vy ste si dnes nejak zle odprdla? By ste sa divila, na kolko administrativnych pozicii je nutna vysoka skola. Vzhladom k tomu, ze hladam chlapa tak 30 rocneho, ano, pozadujem, nech ma stale ciste zamestnanie, vysoku skolu a vlastne byvanie alebo hypoteku. Ja tiez nemiesam zemiaky v skolskej jedalni a nebyvam s rodicmi a nechodim v uspinenych monterkach.
Pracujem s ludmi- a teda poviem, že dnešní robotníci( obkladači, elektrikári, murári a podobne zarobia veľmi dobre-až by som povedala nadštandartne( ak sú dobrí vo svojom obore) . Teraz je ich málo, a bude ešte horšie, lebo dnešná doba- mladým sa robiť takéto práce moc nechce, radšej si spravia hociakú školu aj vysokú( nejakú len aby bolo). Ja mať chlapca- určite ho dám na remeslo🙌
Mam takeho kolegu v praci, co sa stazuje na to iste ale opacne, ma 31, VS, vlastne byvanie a dobra kariéra. Nevie najst normalnu babu. Namyslene, povysenecke, upistane, nevie to nic okolo domacnosti, napichane a tona makeupu, ze ked sa odmaluje je to uplne ina tvar. Tak neviem niekde v matrixe bude chyba v tom, ze zeny nevedia najst normalnych chlapov a chlapi normalne zeny.
Kvalitný genetický materiál ma hneď napadol pri nadpise 😁😁