Moja znama s ktorou mam blízky vztah nepozna etiketu slusnosti…. nechcem byt hnusna ale nemam potuchy ako jej vysvetlit ze mliaskat na celu restauraciu FAKT NIE JE slusne…. Raz ked sme dojedli si rozopla nohavice a dobre ze nevolozila nohy na stol.. Častami je fakt nechutna
Ved ked je to kamoska, tak jej to povedz uplne normalne, priamo, bez kadejakych vytacok.
Strapňuje seba, či teba? Ale jasné, môžeš jej povedať, veď ste kamošky, aj zabavnejšou
formou .
A prečo je kamoska?
Ked si dobra kamoska tak jej to povies na rovinu, je to v jej zaujme. Ked je dobra kamoska pochopi to, ked nepochopi a urazi sa az taka dobra kamoska to nie je.
prečo sa s takou nechutnou ženou kamarátiš?
neni cinanka? oni bezne mlaskaju a aj grgaju 😁
Kokos, tak ja idem do vyvrtky a hisaku už pri stvorrocnom synovi keď čamne! A pri dospelom?? Odmietam sediet s nim pri jedle! Môjho švagra najviac u svokry trápila jediná otázka- ci čáme? Lebo pri všetkej láske by nebol schopný s nou sediet pri jedle. Ešte že nečame.
Ja mam napriklad mizofoniu a za títo by som fakt zabijala! A to max do 5 sekúnd.
Takže už by bud nebola kamoska, alebo by som jej to pivedala ako sa veci majú! Nevadí, nepochopi jej vec. Ale nechodila by som s niekym kto sa nevie chovat. Ešte chýba poriadne v tej restike grgnut a ... A dielo dokonale.
@svetlonos čo to je za výraz, čáme, nečáme? 😂
@andrea2323 no ja som tiež zvedavá 😂
@andrea2323 tipujem ze mlaskanie pri jedle
@andrea2323
mliaskať, u nás hovoríme čámať 🙂 uplne bežné. Ty to hovoríš ako? Ešte si to nikdy nepočula?
u nás s tomu povie džamkať alebo čamkať…
@limoncino
u nás sa bežne hovori, čámeš ako prasa!
No ja by som takú kamosku fakt zabila asi. Nasrandovnejsie bolo pred 3 rokmi, keď sme čírou náhodou začali rozhovor a zvrtlo sa to nataketo pavúky- s bratrancom. A on vraví, ani mi o tom nehovor, vola sa to mizofonia mam to! No tak sme sa nasmiali, keďže sme spolu vela teavili čas kedysi, vozili sa autom po výletoch a vždy sa išli najesť. Ja teda nemáme ale už len ten zvuk No a sem tam sa mi podarí čamnuť. Tak som sa ho pýtala, prečo mi nikdy nič nepovedal? 😁 Vtedy si myslel ze to on je kkt a nevedel, že je to diagnóza 😂
No co mame to v rodine. Najlepšie keď ti taki, co to nemajú povedia- to je normálne! Véd aj mne to vadí!
No áno ale ti "normalni" nemajú chuť iných, za zvuky ci vydávajú, minimalne zmlatit. Takže to nechápu vôbec 😏
@svetlonos to som ozaj nikdy nepočula, ale super vedieť som sa niečo naučila 😌
@andrea2323 ani ja som to nikdy nepočula
@svetlonos veru ani ja nie. Normálne tonu hovoríme mliaskat
Chlipat, sŕkat tekutiny, mľaskať, mi fakt vadí pri jedle, aj pri bežnom stolovaní, aj u rodiny, nieto ešte počuť to od " cudzích". Ak vlastného otca som umravnila, že haloooo, na svokra som cmukala alebo nepriamo cez muža . Tak umravni aj kamošku, a keď nepochopi, už s ňou na jedlo nechoď. A keby sa pýtala, tak jej povedz že nemáš záujem počúvať prasačie zvuky v reštaurácii. Na farme to nevadí ...
Prečo s ňou chodíš jesť,keď ti tak vadí