Dobrý večer, ja už neviem, ako ďalej. Chcem pocit rady od niekoho, kto rozmýšľa triezvejšie ako ja, lebo mám pocit, že mi šibe. Jedného dňa som sa dozvedela, že moja kamarátka je zamilovaná do môjho manžela. Manžela tu miešať nebudem, on ju nechce, nerieši to, nemá o ňu záujem ani nikdy nemal; je to ten typ, ktorý neveru v manželstve neznáša. Keď jeho brata podvádzala žena, odišiel z domu a odvtedy ju nechce ani vidieť, to je dlhý príbeh.
S kamarátkou bývame v tej istej bytovke, len na inom poschodí. Dennodenne mi hovorí, aký je pekný, sexy atď. Viem, že kontakt mám prerušiť, ale ona nevie, že som čítala všetky správy, ktoré mu písala, ako sa jej páči atď. Už sa s ňou toľko nebavím, ale keďže obe pracujeme na tej istej pozícii, sme spolu takmer stále a doma neustále vznikajú hádky.
No a k veci: miliónkrát som jej povedala, aby nehovorila takto o mojom manželovi, ale čo sa ja mám urážať? Veď je to pochvala, keď povie, že je sexy, že mám za muža modela. Nemôžem ju úplne odstrihnúť, lebo je to zároveň aj moja sesternica a vídame sa aj v rodine. Áno, je štíhla a ja mám viac kíl; nie veľa, ale mám. Áno, je blondína a ja bruneta, celkovo je príťažlivejšia.
A teraz ide o to, že máme ísť z firmy na jednu akciu. Veľmi sa mi nechce, ale pôjdem, musím. Ona chce ostať doma, vraj je chorá, pritom nič jej nie je. V práci mi povedala, že dnes dostane, čo chce. Ja neviem, čo tým myslela.
Manželovi som sa zdvorilo sťažovala, trápi ho, že sa trápim pre to, ale ako mám pozerať na ženu, ktorá chce môjho manžela? Chytá ho, keď sa dá; ak sme na oslave, berie ho na parket, manžel odmietne, no príde teta a povie: "Len ju vezmi." A tam ho drží a usmieva sa. Ja už nevládzem. Nemá niekto nejakú radu?
Vsak nechaj muza doma, svievky, romanicku hudbu nech pusti a ked sa mu polozi do vasej postele by som ju poliala kyblom pomyji, nech sa spamata 😇
Bolo by fajn od muža aby ju razantne stopol.
Manžel by jej mal rázne vysvetliť odtiaľ potiaľ. Ty musíš vedieť, či to je len neškodný kompliment alebo po ňom cielene ide (asi skôr vzhľadom na sms). Všelijaké k...y vedia byť ženy. Určite by som to nenechala len tak, ak by sa muž k ničomu nemal.
Dvaja si neviete urobiť poriadok s nevyburenou ženskou? 🤦🏾♀️ toto musí byt zas fake téma
Razne jej povedať, že s mužom o všetkom vieme a preto obmedzime s ňou vzťah.
Manžel jej už povedal svoje, lenže ona reagovala tak, že čo chce to má. Ani on nemá silu už niečo riešiť.
Dala by som jej jasne najavo, ze je to moj muz. Aj slovne a aj fyzicky. A tvoj muz tak isto. Mal by jej nahlas pred ostatnymi, ze sa mu nepaci a nema o nu zaujem.
ja neviem. najprv je to kamoska, potom uz aj suseda, nakoniec aj kolegyna a na zaver sesternica. az takto?
Už tu bola dlho nuda.
@pralinka25 Všetko do kopy, vyrastali sme spolu. Boli sme naj kamarátky plus rodina.
ako reaguje na tento problém tvoja rodina? tvoja matka nič?
sesternica nemá manžela? on je mimo, nezáleží mu na svojej žene alebo vlastne kde je chyba...
@pralinka25 mne sa tiež nezdá aby bola nejaká žena až tak blbá... príde mi to úplne ako vymyslené...
@deti95060810 Rodina nič netuší, veď sú to naše problémy. Nemá manžela.
Keď ti začne o ňom hovoriť, tak jej povedz svoje a už by som si nedávala pozor, alebo sa jej s úsmevom spýtaj počúvaj ty ideš po mojom mužovi?stále mi ho ospevujes, mala by si si nájsť chlapa..aj, keď ste sesternice a asi spolu pracujete ja by som to s ňou ukoncila to bude nejaká psychopatka.Ved snáď sa nebudeš usmievat, keď vieš, že mužovi vypisovala
Dorazne jej vysvetlit co a ako. A ked nepochopi tak znovu a doraznejsie. Obmedzit s nou kontakty na nevyhnutne minimum. Alebo vobec sa s nou nebavit.
Jasne, kamaratka, sesternica, suseda a kolegyna v jednom ide po tvojom muzovi a este sa ti tym chvali a manzelovi vypisuje smsky, no ten ju chudak nechce, trapi sa tym, ze sa ty trapis, ale nijako to neriesi. Tak bud je toto fake tema alebo ste vsetci zucastneni trochu padli na hlavu 🤷♀️
Veď povedať, buď prestane alebo sa rodina dozvie.
Chcela som už veľakrát jej povedať niečo, vždy to otočí na srandu a urobí zomna hysterku.
@diewcatqoo trochu padli na hlavu? Podla mna padli na hlavu minimalne z 12poschodoveho panelaka!!!!!
Tak sa nedaj, trošku pritvrď. Do kedy sa chceš stresovať?
@diewcatqoo ešte si zabudla na tetu, ktorá pošle autorkinho muža na parket s jej kamarátkou 😀 no to už je toľko hlúpostí v tom úvodnom príspevku, že až....
Toto neverim ze existuje 🙂 co si to za babovku keď ju nevieš upratať co by jej zle z toho bolo
keby sme boli len my dve tak by som jej pleskla po pysku 🤭 a povedala že aj tak jej to NIKTO neuverí 😂 a ja by som to nikdy nikomu nepovedala, hlavne nie mužovi. keby to náhodou vytiahla pred ním, tak si o nej zaručene pomyslí že jej šibe ešte viac než si myslel 😉 a ja by som bola za chrumkavú 😁 treba na ňu ísť jej zbraňami
Jasné a ty jej nevieš na rovinu povedať, že si čítala správy a nepraješ si,aby to robila ďalej. Lebo kolegyňa, sesternica,kamoška...😂 tak trp
No tak neviem... Ak je toto reálne, tak by ju mal manžel obrazne kopnúť niekam a poslať svinskym krokom niekam do kúta na hanbu sveta.
Vies co, kedze sa jej neda dohovoriť poslala by som sms konverzaciu ako uháňa mojho muza, mojej mame a tete a ujovi. Ze nech si s nou porobia poriadky, ze darmo jej muz povedal, nech da pokoj ale stale dobiedza. Ze uz da hanbis za nu.
si delas pizdu z nas
''Nemôžem ju úplne odstrihnúť, lebo je to zároveň aj moja sesternica ''
''Kamarátka a môj manžel je nazov temy'' a pritom je to tc=voja sesternica, halo Modry kon kde si??????
Ja by som nato išla takticky 🙂 veeeľmi kamarátsky by som jej povedala, že sa ti tvoj muž zdôveril, že po ňom ide nejaká šlapota, ale že si s tým ok, lebo to, ako o nej hovoril, ti bolo blbo až za ňu, a nerozumieš o čo takým chuderkám ide, keď sa musia takto samé núkať mužom, dokonca ženatým 🙂 a chcela by si vedieť ako vyzerá, ale že nejakú predsavu máš…
Rada? Toto by už moja kamoska nebola