Ráta sa ako znásilnenie keď je baba veľmi veľmi opitá ale chcela to?
Ak to chcela preco by sa to malo brať ako znásilnenie ? Ale ak nema 15 tak ano
Ake je chcela to? Vyjadrila v tom stave jasny suhlas? Ze ano podme na vec, pacis sa mi. V takom pripade sa o znasilnenie nemoze jednat. Keby je ale neschopna povedat vobec nieco, alebo hmmmhmm, to uz je dost na hrane. Ak tam bol nesuhlas / natlak je to bez debaty znasilnenie. V kazdej faze toho aktu
Tak chcela to? To ze bola opita ju neospravednuje, preco by teraz mala chlapa tahat po sudoch, ked sama chcela? Keby bola v bezvedomi, tak ano, je to unasilnenie.
Nie nie je to znásilnenie.
to ze je spita neznamen ze je bezbranna... pila dobrovolne a aj dobrovolne dala suhlas.. to ze na druhy den vytriezve a uvedomi si,ze urobila hlupost ju neospravedlnuje... a nabuduce radsej nechlasci
To je asi myslené skôr tak, že bola opitá a teda nevedela čo vraví. A tu zodpovednosť mal akoze prebrať ten chlap
By ma zaujímalo či sa to pýta tá baba alebo ten obvinený🤔
😃 no to teda nieje
Ked nevie chlastat, nech to nerobi
Ak dala súhlas/chcela to, tak asi nebola taká opitá, aby sa to bralo, že muž zneužil jej bezbrannosť.
Iné je, ak by bola napoly v bezvedomí.
Neviem ako to je podla prava, ale mat sex s clovekom co o sebe ani nevie? Je mi to proti srsti. Aj trtosenie na chatach a roznych opijasoch 🤢
Znasilnenie asi nie, ale moralne chrapunstvo zo strany toho chlapa to urcite je.
@cimage To mi pripomenulo, ako tu bola téma o teambuildingoch, kde sa ľudia opijú a vzájomne si užívajú a podvádzajú.
Skôr je to zneužitie situácie. V každom prípade je to trestné.
A ak bol aj chlap veľmi opitý tak sa ráta aj to že ona znásilnila jeho?
nepij ak nevieš čo robiš.
Zial definicia znasilnenia je taka, ze opita zena, co isla dpbrovolne to nesplna. Tam sa iba poucit
Podľa slovenských zákonov nie je - ak sa teda opila dobrovoľne a nik sa jej nevyhrážal ani ju nenútil. Ak bola v stave vyjadriť súhlas, tak nebola ani bezbranná - to by bolo v prípade, keby bola v bezvedomí alebo v stave, kedy by nebola schopná vyjadriť svoju vôľu. Baba nech menej pije, nebude musieť riešiť, že spala s niekym, s kým by to v triezvom stave neurobila.
Nabudúce nepi, prosím.
@bloger to mas odkial, ze v kazdom pripade je to trestne? Babenka bola ozrata a nadrzana. Vies kolko takychto trestnych cinov sa denne stane??😁
A ty si bol tiez opity? Ak nie, zneuzil si situaciu. S opitou zenskou trtkosit, na viac nemas?
@vesimelonimarsista akurát som chcela napisat ktorý normálny triezvy chlap súloží s na mol ozratou babou a este ma aj bobky z toho, každopádne gentleman to nebude, ten by odmietol, uložil by ju a dával pozor aby sa nezadusila zvratkami...inac to tiez sa nebál ci mu nenagrca do ksichtu ak bola tak veľmi opita
Nie je to znasilnenie,ak nemala menej ako 15r.,ae je to ubohe,ak si to tej babe urobil. Len si sprosto vyuzil situaciu.
Ty si tá baba však?
toto skor znie ze chce niekto niekomu vyrobit problemy lebo nevie kedy ma dost
@stanulienkat nemienim sa s tebou hádať
???????