Je niečo zlé na tom, keď nasmerujete muža ohľadom zásnubného prsteňa?

12. nov 2024

Je niečo zle na tom , že nasmerujete muža, aký prsteň by ste chceli mať zásnubný? 😊 nejde o ten prsteň, ale musí sa vám aj páčiť podľa vášho vkusu, či nie? 😊 pýtam sa len. Aj keby mi prinesie strieborný, tak sa gestu poteším.
To, kedy a ako ma chce požiadať neviem ☺️

ada510
12. nov 2024

Normálne som si išla s nim vybrať 🤣

unicornlady
12. nov 2024

Ja som zvyknutá vyberať si veci sama. Vôbec by mi nevadilo, že to nie je "prekvapenie". Veď prekvapiť môže aj inak. Ale aspoň vieš, že ti prsteň bude pasovať a že sa nezatváriš kyslo, ak by sa ti nepáčil.

januska12323
12. nov 2024

Dúfam, že požiadanie inicioval on.

autor
12. nov 2024

@januska12323 Ano jasne, to je čisto jeho nápad. ☺️ netlačila som nikdy v tomto na neho ☺️

1ryba
12. nov 2024

Ty to nejako prežívaš s tým prsteňom. Už druhá téma o tvojom prsteni, ktorý je pre vzťah úplne nepodstatný.

autor
12. nov 2024

@1ryba Ale toto je moja prvá a jediná diskusia, o zásnubnom prsteni. 😉

januska12323
12. nov 2024

@1ryba blížia sa Vianoce 😁

natalis1998
12. nov 2024

Mne sa páčilo že mi muž vybral sám. Ale on pozná môj vkus a čo sa mi hodí, takze preto ten prsteň je presne taký aký som si vždy predstavovala. Ale zas keby mám chlapa ktorý vkusu nerozumie tak asi by som bola radšej keby sa má opýta. Predsa to nie je lacná záležitosť a hlavne sa očakáva že to budeš nosiť cely život. Ja aj po svadbe snubný prsteň nosím s obrúčkou.

bloger
12. nov 2024

Tak už ako sa dohodnete. Je to v každom prípade v poriadku.

viestta
12. nov 2024

@1ryba tretia, tretia

autor
12. nov 2024

@natalis1998 Veď jasné ☺️. Tiež mám taký podobný názor ako ty. S partnerom sme sa o tom nerozprávali, ani neviem, že či vôbec začať. Len môjmu otcovi ukazoval ten prsteň, tak som sa vypytovala, že či to je môj štýl. 😊 a povedal mi, že je to úplne niečo iné ako nosievam. Preto si pýtam tu názory. Nechcem mu pokaziť nič, ani byť nevďačná.. Len presne nie je to lacná záležitosť. ☺️ Išla som si po radu, mojej kamoške. A povedala mi, že si to nevážim, že si ma chce vziať, a ešte si idem vyberať prsteň. Podľa mňa nemá pravdu. Ja si to naopak veľmi vážim. A ak sa neozvem, tak mi kúpi nejaký iný štýl. Ale samozrejme, že nebudem ohŕňať nosom. A budem ho s úctou nosiť.

1ryba
12. nov 2024

"To, kedy a ako ma chce požiadať neviem". Zlož si radšej ružové okuliare. Nebudeš sklamaná.

autor
12. nov 2024

@1ryba Ale kluuud ☺️ nemám ružové okuliarky. Partner ma chce požiadať v blízkej dobe. ☺️

1ryba
12. nov 2024

@viestta no niekto sa chce silou mocou vydávať.

1ryba
12. nov 2024

Jaj, to je ten, čo s ním chodíš rok a od začiatku hovorí o zásnubách? Tak potom veľa šťastia.😉

lynda888
12. nov 2024

Ja som to tu už v podobných diskusiách spomínala viac krát, normálne som si prsteň vybrala v zlatnictve sama 🙂
Ja som s tým bola v pohode, on bol s tým v pohode a myslím, že to nijako nepoznačilo nás vzťah.
My sme sa ale zasnubili až potom, keď už sme mali termín svadby a vybavené nejaké veci 🙂

marca12
12. nov 2024

Ved je to kazdeho vec. Mne sa pacilo,ze vybral on a vybral pekny. Uz ma pozna a vie,co sa mi paci. Ak si chces ty sama vybrat,nevidim na tom nic zle.

aandrea9
12. nov 2024

Kristepane ešte koľko zasnubnych tém bude do konca týždňa? 🙈

autor
12. nov 2024

@1ryba ? Prečo mi tu dávaš takéto odpovede prosím? 🙈 Ani neviem o kom píšeš. Prosím, ani sa nevyjadruj k tejto téme. Trošku rešpektu k druhým nezaškodí. ☺️😊 Pýtam sa tu slušne, slušných ludi.

viestta
12. nov 2024

@aandrea9 vsetky by sa na Vianoce zasnubovali

gab1sol
12. nov 2024

Požiadal ma bez prsteňa, potom sme spolu obehli zlatníctva. Vždy ma poslal von, povedal, v akej cenovej hladine sa chce pohybovať a keď som sa vrátila, tak už mi ukazovali len prstene v tej cene. Sranda je, že moja predstava bola úplne iná. A nakoniec ten, čo sme vybrali, tak sme sa zhodli, že ani jeden z nás by nehľadal niečo také. Proste, obom nám padol do očí, mne na prst a bolo…

mikadooo
12. nov 2024

Podľa mňa každá má inú predstavu, takže sprav si podľa seba 🤷🤷🤷. Mňa požiadal o ruku bez prsteňa a vybrať sme potom išli spolu štýlom "vyber si aký len chceš"... Inej by to možno prišlo že 😱.

1ryba
12. nov 2024

Prepáč ale na blbú otázku, blbá odpoveď. "Je niečo zlé, usmerniť muža?" Čo má byť na tom zlé? Naozaj otázky ako od žiačky 1. stupňa ZŠ.

lucia13022023
12. nov 2024

Ja som môjho ani nie ze nasmerovala, ale proste sme sa normálne bavili, videl co sa mi páči, aké šperky nosím, aky štýl obliekania mam, celkovo aka som, čiže vedel. Neviem ako by musel byť mimo aby kúpil úplne mimo môjho vkusu. Ved keď kupujem prsteň, chcem tu osobu co najviac potešiť, aby sa tej osobe ten prsteň alebo aj iná vec co najviac páčila.

ivik4
12. nov 2024

Jemine ty si Ta ktoru chcel poziadat na narodky a zrazu to posunul o tyzden neskor na vyrocie. No fakt romantika jak prasa ked vies kedy a aj prsten si si vybrala.
Nieje na tom nic zle, ale onicom cele takto.
Moj napr. Vedel ake prstene sa mi pacia, ale ja vsetko ukazujem len tak co sa mi paci od oblecenia az po ... hocico. Rovnako ako on mne
Inak priserne to prezivas, klud...

maryetta
12. nov 2024

Bola som s priatelom vyberat naramkove hodinky. A kym on tam riesil platbu a take tak ja som si isla pozriet prsten. Ano strieborny za nejakych cca 30€ (pred 13.rokmi). Uplne mi padol do oka. Vyskusala som-presne sadol. Hovorim tento a ziaden iny.
Na dalsi den ho bol bezo mna kupit 🙂

autor
12. nov 2024

@ivik4 pre boha, môžte prestaň hádať a sledovať, čo, kto, kde píše? Keď to ani nie som ja ? Ako haló? Sa spamätajte trošku. Nikdy inak nepochopím, keď niekto píše takéto somariny, pod nejaku diskusiu.. Nemyslím tým teba, ale ostatok, čo všade píšu, a chcú byt zaujímaví. ☺️ Prajem vám len lásku a pochopenie pre druhých. Idú sviatky žienky ❤️ buďte zdravé hlavne.

natalis1998
12. nov 2024

No je to ťažko poradiť, pretože možno keď mu to povieš tak pokazis prekvapenie. Napríklad môj muž mi aj tak kúpil veľký a menili sme ho. Takze keby to fakt že nebol tvoj vkus tak to viete ešte vymeniť. A z týchto komentárov si nič nerob. Mna tiež muž požiadal na Vianoce o ruku a boli to najkrajšie Vianoce, do dnes si pamätám ako bol cely deň nesvoj. Držím palce nech Vám to dobre dopadne 😊

7miriam77
12. nov 2024

Ak ťa partner ide požiadať o ruku,tak to znamená, že máte veľmi blízky vzťah a nemali by ste sa jeden druhému báť povedať "veci". Ak ti na výbere prsteňa záleží, (na Tom nie je nič zlé, každému na niečom záleží), tak mu aspoň ukáž ako takú predstavu na obrázku. Možno to aj ocení a nebude sa trápiť s výberom, nie každý to má rád. Je to len o vás dvoch. Veľa šťastia 🍀

hariet
12. nov 2024

Nie je na tom nic zle🙂 u nas to bolo tak, ze sme sa prechadzali po jednom peknom meste, isli popri zlatnictve. Vo vyklade ma zaujal prsten, hovorim: takyto zasnubny by sa mi pacil🤭 On na to:pockaj ma tu. Vosiel dnu, kupil ho a o 200 metrov dalej ma na lavicke poziadal o ruku😀 Urob ako to citis, hlavne, ked nedoverujes vkusu svojho chlapa, je to uplne ok. Budes ten prsten nosit na ruke cely zivot (pravdepodobne)

autor
12. nov 2024

@natalis1998
@7miriam77 ďakujem Vám krásne. Cením si to. ☺️☘️

@hariet Jeeeej, tak to je nádherné ! 😍🥰