Je mu divné sa so mnou baviť

6. mar 2024

Ahojte. Pred pár mesiacmi k nám do práce prišiel nový kolega, ktorý sa mi hneď páčil. Zo začiatku bol veľmi tichý, aj sa o ňom roznieslo že vraj je dosť introvert a má vraj nejakú sociálnu poruchu skrz ktorú sa viac vyhyba ľuďom.
No vždy keď so s ním trošku prehodila reč tak bol fajn, o pár dni prišiel sam a kecali sme, tak som bola taká až prekvapená.
Zavolala som ho von. Do druhej rána sme v aute kecali, povedal mi veľa osobných vecí, bolo jasné že tam sú vzájomne sympatie. Asi po pár týždňoch došlo už aj k fyzickému kontaktu. Naozaj veľmi som po ňom túžila a on mi neskôr povedal že som sa mu páčila od prvého dňa.

No zrazu sa so mnou prestal v práci baviť. Povedal mu že od kedy spolu niečo máme je mu divné (áno divné) sa so mnou baviť. Veľa krát ho v práci počujem ako sa smeje na chodbe s inými, žartuje, potom s kolegyňou sa baví o práci a blbostiach, no na mňa sa len potajme pozrie ale viac nič.
V súkromí sa rozprávať chce.

Keď mám v práci niečo čo ma trápi a poviem mu to tam, tak mi max dve slová odpovie a naposledy mi potom doma povedal, že chodím sa ním s totalnymi pičovinami, že či už to fakt nemám komu povedať...
Strašne ma to ranilo, pretože kolegyňa mu minule tiež len rozprávala, že sa jej ťažko vstáva do práce a on s ňou o tom 10 minút debatoval a to už nebola preňho zbytočná debata...

Ja neviem, prekáža mi to. Nech sa baví s kým chce, ale prečo som jediná s kým sa v práci baviť nechce? Čo si o tom myslíte?

zuzanazu85
6. mar 2024

Takto sa opýtam,nekoretne,mali ste sex? 😉

autor
6. mar 2024

@zuzanazu85 áno, stretávame sa už asi 3-4 mesiace. Sex je skvelý

ckocka
6. mar 2024

Veď ti povedal prečo, my ti odkial máme vyveštiť viac?

zuzanazu85
6. mar 2024

No tak,už asi debatovať nechce 😏

miadi
6. mar 2024

Poznas ho par mesiacov a on ti povedal ze chodis za nim s totalnymi pizzovinami??? V robote sa tvari ze ta nepozna a doma mu si dobra hmm ? Ja by som sa nanho vykaslala. Nemam rada take vulgarne neadekvatne reakcie. Casom si k tebe bude este viac dovolovat. Trapko.

denithestrange1993
6. mar 2024

Vedia kolegovia o vasom vztahu?

minsi
6. mar 2024

Myslím si,že nechce, aby vás ktokoľvek nebodaj v práci spájal spolu. On s tebou spáva a chce to držať v tejto rovine, nič viac.

1gramofon
6. mar 2024

Chodíš za ním s pixovinami?! Aj keby áno, dá sa to slušne povedať. Co je to za blbca, co ma 14 tokov? Normálny chlap sa takto nespráva, tento nechce nič vážne a natrafíl na naivne dievča s ktorým sa dá zametat

terezka1947
6. mar 2024

Máj trošku hrdosti....rozhovor nie a sex áno?
Toto na vzťah nevyzerá,tak sa nezranuj.
Má možnosť ľahkého sexu,užíva si to.Zistos či mu na tebe záleží....zistíš,keď sex nebude.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
6. mar 2024

@miadi veľa žien je samých takto primitívnych

0silvia0
6. mar 2024

Nechce aby v praci vedeli, ze ste spolu. Bud sa za teba hanbi, alebo ma vo vyhlade niekoho ineho, alebo ma doma priatelku/manzelku.
Ale vy evidentne spolu nie ste, len mlady pan vyuziva sexualne sluzby a ty si si myslela, ze mate vztah.

kulumulu123
6. mar 2024

Co za prosimta drzi pri tomto dementovi?? Zena maj trocha hrdosti. V prelaci ked od neho nieco potrebujes ta posle do pecka ale doma si mu v posteli dobra?? Utekaj kym sa da!!!!

dskjhfdlkdjhl
6. mar 2024

Ked bude chciet na buduce sex, tak mu tiez povedz, ze nech s takymi picovinami za Tebou nechodi😉

letmebe8
6. mar 2024

Vykašlala by som sa na neho, začala by som sa správať tak isto.

hipuska
6. mar 2024

Váš vzťah chce silou-mocou utajiť. Nikto nevie, z akého dôvodu,.možno aj kvôli svojej diagnóze, ma možno dajakú psychickú poruchu, mozno chce iba sex. Ten dovod je nepodstatny tak trochu. Správa sa tak, lebo reaguje v strese (co ho neospravedlňuje!). Ale, tebe to dava peknú ukážku toho, ako.bude reagovať v stresových a vážnych situáciách.

beata_k
6. mar 2024

Ty si strasne naivna. Ma ta za matrac a nechce aby sa to v praci rozkriklo.

januska12323
6. mar 2024

Doma, to myslíš ako? Bývate spolu? Vykašli sa na neho.

autor
6. mar 2024

@denithestrange1993 áno niekto o nás v práci aj vie, napríklad jeho najlepší kamarát o nás tiež vie a keď som mu povedala o tomto probléme, tak už to vedel. Vraj aj jemu povedal že mu je divné sa so mnou v práci baviť...

No ďakujem za vaše odpovede, vidím že potrebujem otvoriť oči
On má mimochodom 22 rokov, žije ešte u rodičov a tvrdí že mám všetko čo vždy na niekom hľadal a chce so mnou naozaj byť

Lenže ja váham, lebo ja si to takto nepredstavujem vo vzťahu a keď mi naposledy povedal že to čo mu hovorím sú pičoviny, tak nechápem ako môže tvrdiť že ma ľúbi a chce so mnou byť keď ho otravuje to, keď prídem za ním v práci s niečom čo ma vtedy trápilo (nešla som ohovárať alebo podobne)

crazy_cat_lady
6. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl 👏clap:👏

hope87
6. mar 2024

@autorka a spytala si sa ho, preco mu to je zrazu divne, bavit sa s tebou? Ze ci preto, ze ta konecne dostal do postele? Myslim si, ze sama vies, ked niekto niekoho naozaj lubi a hlavne, ked to je cerstvy vztah, ze praveze zalubení ludia vyhladavaju svoju spolocnost a chcu byt spolu co najcastejsie a on urobi pravy opak? A este da za tym taku bodku, ze co za nim chodis s takymi pi*ovinami...no co ti poviem, to je uz len prejav lasky 🙄

sojorez
6. mar 2024

No, nabuduce mu treba povedat, ze ta picovina bola pre Teba dolezita a rovnako je dolezite pre Teba aj to, aby Ta v praci neignoroval. Samozrejme, ze ziadne prejavy lasky na pracovisku, co by mohli posobit rusivo na okolie, ale rozpravat sa mozete. On byva s rodicmi, takze "vztah" realizujete u Teba doma? Chodil uz s niekym dlhsie? Mozno ho len treba naucit, ako sa vo vztahu spravat, mas to o to komplikovanejsie, ze je to kolega.

domkakvet
6. mar 2024

Si jeho matrac, ak si to este nepochopila.

zmrzlinka2021
6. mar 2024

Autorka, dúfam, že si sa s ním už rozišla

8853
6. mar 2024

Zjavne tu socialnu poruchu ma.
V momente, ked jeden z partnerov chce o niecom rozpravat, tak to prenho nie je somarina, lebo o tom hovori.
Mal on uz niekedy predtym nejaky vztah? Teraz si musis zvazit, ci ti ten dobry sex stoji za to vychovavat dospeleho cloveka, ktory o 5 rokov moze zbalit saky paky a najst si nejaku, ktora nevie o tom, ze v 22 rokoch bol blb.

rozculena
6. mar 2024
autor
6. mar 2024

@sojorez toto si veľmi výstižne napísala, ďakujem za otvorenie oči.
No mal vzťah cca rok, viem iba to že ona sa s ním rozišla skrz tu jeho psychiku a problémy s tým spojené...

No veru vychovávať sa mi ho nechce.
Ja neviem, niekedy ma milion krásnych reči, ospevuje ma tak ako asi ešte nikto nikdy a potom v zápätí spraví niečo ako toto... Minule sa mi napríklad posmieval za tie jemné bledunke chĺpky na tvári, asi 5x v jeden deň až som musela zdvihnúť hlas a povedať nech už prestane... Taka som bola nahnevaná, potom sa ospravedlnil

Nemam to rada keď niekto niekomu vyslovene tvorí komplexy, pričom aj ja sa mu viem posmievať za niečo, ale keď niekoho ľúbim tak si myslím že to nebudem robiť až do takej miery že musí po mne nakričať aby som prestala

Myslela som ze 22 rokov už je fajn vek aby mal aj rozum, nie sa choval ako na zakladnej

1gramofon
7. mar 2024

No neviem ci ma naozaj socialnu poruchu. Môže byť len rozmaznany, do seba zahladeny... Chodí ku psychologicke, videla si doklady o tom? Sam si to diagnostikoval, alebo mu len často niekto hovorí ze je divný? Najľahšie je to tvrdiť a všetci to musia respektovat, ale práveže by sa mal snažiť na sebe pracovať a za pár rokov by bol v pohode, len musí chcieť. Nechala by som ho tak,

1gramofon
7. mar 2024

A inak na to, že je veľký introvert, vyhýba sa ľuďom skrz sociálnu poruchu, je celkom šikovný keď si našiel dievča na sex (koľko mu to trvalo?) a s inou v pohode pokeca 😁 normelnejsim sa nezadari, ale tento asi predsa len vie ako na to

drahusa333
7. mar 2024

Podla mna je trochu detinsky...teda citi sa dospelo ale asi nema skusenosti so vztahmi, mozno ma ozaj nejaku poruchu-nie jeautista alebo nieco take?🤔...treba si to povedat, neviem kolko rokov mas ty, ale asi ste vztahovo skusenostami inde...