Ahojte, chcem sa spýtať, začali mi riadne kuty a horná strana hlavy redne, striham sa strojčekom na krátko, je tu niekto na tom podobne? Zvykli ste si ? Nemal nikto sprosté poznámky, že patríte niekde do nejakej "skupiny" a podobne? Mňa hnevajú aj poznámky od mamy a sestry, pre nich sú to basisti a podobne 😅
Je to normálne a určite lepšie akoby si si mal pestovať preklad 🙂
@thor21 ahoj, manzel nema vlasy...ale ma bradu a fuzy a vyzera sexi... pre mna aj po 19 rokoch 😀 , vlasy nema od kedy ho poznam 😀 nikdy mi to nevadilo
Muž si vlasy strihá uplne nakratko a cez leto aj žiletkou - ma bradu a pre mňa je aj po 22 rokoch super sexi .Za to švagor ma na hlave prehadzovačku - to je tak otrasné, a este si myslí že to nik nevidí ale vidíme to vsetci ....
@thor21 nepočúvaj mamu a sestru. Síce môj chlap má vlasy a neodsudzujem ho za to,hej? No musím povedať, že muži bez vlasov sú hot. Napr. u mňa v mladosti viedol Lex Luthor v Smallville :D a nie Clark Kent. To len tak na pobavenie :D A na vlasoch len málo záleží. Ide o povahu. No a tie poznámky? Predaa jedným uchom dnu a druhým von.
Vyraz basista a podobne, toto patri do minuleho storočia. Rodinne prislusnicky by sa mali zobudiť, je moderna doba. Lepsia hola hlava ako si do poslednej chvíle nechávať vlasy a vyzerat ako totalny idiot. Ja osobne pre to nemam pochopenie. Moj muz zacal plesatiet, tak skoncil naholo, ale pestuje su bradu a fuzy a vyzerá ovela viac sexi ako pred tym. Neni nic trapnejsie, ako keď si chlap nechava vlasy ale plesatie. Ako nemame doma zrkadlo???
Niekomu plešina svedčí, niekomu menej, ale chlapi v prvom rade za to nemôžu. Mať k tomu blbé poznámky je ako smiať sa niekomu za výšku.
Ak sa matke nepáči aké máš vlasy, tak sa mala viac zamyslieť nad výberom partnera a aké gény ti daruje. Ak sa to nepáči sestre, tak si od nej vypýtaj 2k na transplantát.
@thor21 No áno, nemôžeš za to, je to genetika, ale pre mňa sú holohlaví muži no go, proste by som takého nechcela, ja som na "vlasáčov" a našťastie mám aj takého doma.
@natalienka12 Samozrejme, sto ľudí, sto chutí, ja som zadaný, takže nemusíš sa báť 😁
Ja mam doma holohlaveho a paci sa mi to, dokonca aj keď mal dlhú bradu mal stále holú hlavu, lepšie ako plešina
@thor21 Ja sa nebojím, "holáči" ma fyzicky odpudzujú
@natalienka12 Ja viem, to bolo vrámci srandy🙂
holohlaví sú 🤩🤩😍😍❤️❤️ 😁
Aj ja som mal vysoké kuty, a vždy som si myslel že sa nedám ostrihať. No raz som to vyskúšal a hovorím si prečo som ti nespravil skôr a teraz sa holím iba so žiletku a som spokojný. Jasne že by som chcel vlasy jak majú černosi ale tak čo už hola hlava ola a bude vždy In
@thor21 no mne sa holohlaví muži dokonca páčia ✌️