druhy muz mi nechcene vstupil do zivota, ked som na pokraji rozchodu s jednym, co mam robit
ja som uplne zufala. zienky
mam druha s ktorym zijem 6 rokov v spolocnej domacnosti, stali sa medzi nami zle veci, teda on urobil mne zle veci. Bol ku mne neprijemny, agresivny, dvakrat mi vylepil, robi mi stresy a traumatizuje ma, nasla som mu konverzacie so slapkami, proste veľa toho je, toxicky vztah. Proste je to taky typ chlapa. Chcela som si ho zobrat uprimne z cisteho srdca. Lubim ho stale, resp. mam ho rada a kebyze sa zmeni z hulvata na normalneho chlapa, tak si ho rada vezmem aj po tom vsetkom. Bol moj ideal proste. Najviac som v zivote milovala jeho.
rozhodla som sa ale, ze uz to dalej nebudem trpiet, moj druh potrebuje terapie urcite a psychologa, poradensto,ktore vsak odmieta.
Neviem sice ako to mam s nim ukoncit, kedze neviem coho je schopny, ale fo je jedno. Zijeme v UK.
tak som sa rozhodla, ze ho teda opustim alebo teda si dame nejaky cas pauzu. On o tom samozrejeme ešte NEVIE.
Mam v plane ist na vianoce domov a viac sa nevracat.
Co cert nechcel, ja ani neviem ako sa to stalo, an Fb mi zacal pisat jeden dobry muz, zacali sme si volavat, zije v nemecku, a pozval ma k sebe do mnichova, aby som ho prisla pozriet. On nemoze kvoli praci,ale povedal mi, ze chce, aby som na novy rok určite dosla za nim,volavame si, neustale kazdy den si piseme. samozrejme v tajnosti,aby o tom moj agresivny druh nevedel.
pozval ma teda k sebe, ze mozeme ist spolu do berlina na vylet, kde som este nebola, ze mozeme stravit den dva v berline spolu.
ja som teda suhlasila. zevraj mam za nim doletiet.
hmm
paci sa mi, je pekny, mily, dobry, rozjmieme si, mame spolocne zaujmy. Ja som vsak chcela trosku odstup od chlapov nechcem sa vrhat zas do niecoho strmhlav. chcela som pokoj a pohodu. Utriedit si myslienky, ist k psychologovi tiez po radu a pod., Lenze nechcem tohto chlapa nechat ist len tak, paci sa mi. Vlastne mam ho u zrada. a myslim, ze ak pojdem do toho nemecka, tak bude z toho vztah. lenze neviem ako by nas vztah vyzeral, kde by sme zili,co by sme robili. Podvedome viem, ze podvadzam a nie je to pekne, ale aj moj druh si vypisoval s kadekym. Obavam sa, ze mi na to pride, to by bol pruser. takze to tajim mazem spravy a pod. Ten novy chlap NEVIE, ze mam druha este s kt. zijem, povedala som mu, ze som slobodna. a ze nemam zavazky.
je to na hrane, balansujem na tenkom lade a neviem co s tym. Ak by druhy chlap zistil, ze som klamala o svojom statuse, tak ma nechce vidiet.
naopisal mi velakrat ze taku zenu hladal ako som ja, ze som krasna, obdivuje ma, a velmi prijemne sa mu so mnou orzprava. a pod. a ze mam uz miesto v jeho hlave aj srdci hoci ma nepozna osobne.
Co mam robit, mam to risknut ist za nim do nemecka na par dni, spoznat ho,alebo co mam robit, jeden vztah hrozny vztah podotykam este nemam porieseny.:(((
Ďalší pokus o literárne dielo, z Austrálie si už v UK.
Nebud ani s jednym a vyhladaj KVALITNEHO psychoterapeuta, v dobrom. Tam sa vsetko dozvies.
klames oboch a chces z toho vyjst najlepsie. no nevyjdes! uprac si zivot a tak zacni budovať vztah
buď si tak veľmi naivná, alebo vymyslená
Teba v detstve nemali radi keď hľadáš lásku na všetky strany? Od prvého odíď, druhému povedz pravdu a choď domov.
Nedá sa to ani čítať.
Keď sa ti nepáči vo vzťahu, nie je to dobre, trpíš, treba odísť. Keď nevieš ako to vezme, proste ideš za vašimi domov, bez neho. Už sa nevracaj. Neodpisuje, nemaj zľutovanie. Zabudni. Ale zabudni aj na toho Nemca, či čo je.
Takí ako on, ešte prídu. Nenaleť hneď prvému, čo ti napíše tri pekné slová, si v stave, kedy vsrtko lepšie ako to čo máš.
Oddýchni si pri rodine, nájdi si prácu, bývanie a až potom vzťah.
🍀
Hádam neveríš nejakému vypisovacovi na FB? Stavím sa, ze nie si ani jediná, ktorej vypisuje. Nech ti ani nenapadne ísť k nemu hneď na par dni. Ty vôbec nevieš, čo to môže byť za človeka.
Na dva dni do mnichova s týpkom, ktorého si nikdy nevidela a ktorý ma na internete pekné fotky. Je pekný a milý. Vôbec ti nenapadlo napríklad to, že to môže byť nejakých alach akbar, ktorý ťa tam znásilni, zdroguje a predá na biele mäso dakde do venezuely? Napríklad.
A ty si už predstavuješ, jak tam ideš na dva dni, k niekomu, koho si v živote nevidela. A straviš s nim dva dni. Rovno si nezabudnite spolu zatrtkať. Aspoň dvakrát. Nech to má grády.
Od jedného chlapa chceš utiecť k druhému a už sa vidíš, ako ťa ten druhý zachráni.
Nezachráni, nič o ňom nevieš, a to že máš o ňom taký naivný obraz, len vypovedá o tom, že to bude ďalší prúser.
ufff, mne tiezb napadlo, ze ho nepoznam tak, sa trosku obavam aby ma nepredal, nezdrogoval, neznasilnil
sex s nim nechcem, chcem ho spoznat nic viac,
samozrejme
ma fotkyy aj s rodinou na fb takze tazko by ma asi zabil,aleb...
chcela som ho navstivit na vikend spoznat sa
ak padne iskra, mozno aj enskor vztah
ale bojim sa samozrejme kto je to a pod.
dost mu ide o to aby sme sa stretli a spoznali aby som za nim dosla,ja som nikdy v nemecku nebola, neviem rec.
viem len anglicky
ja neviem co robit, je mily a dobry, co mam robit, tohto psycha uz pri sebe nechcem akosi, ale neviem ako sa mam z toho vymotat
nie som vymyslena a tema neni fejk, naozaj sa to deje omg preco mi neverite ?
Kristepane, niektoré ženy vazne nepochopím. V jednej sračke si a do druhej sa chystáš skočiť rovnými nohami.
@janka_23 preco by mal byt ten druhy chlap sracka ??? ved je mily dobry prijemny pracujuci typek, ukazal mi aj fotku so sestrami a matkou.
nevyzera zly chlap.
len neviem ako to mam vsezko zosuladi,t v jednej sracke dobrej som, a neviem co s tym, chcem daku pauzu ale, neviem nechcene tento druhy mi zamotal karty
zufalo hladam lasku asi alebo co neviem
preto tobim tieto veci,..a poste ja uz neviem,
chcem byt luebena v bezpeci a tak, stastna a tak,
a tento druhy sa mi zda ze by mohol byt dobry ku mne aspon
nie som zas taka naivna, moze to byt aj pasca ale ja som normalne ochotna za nim odletiet do nemecka len tak ho spoznat ufff
je v poriadku, ze chces mat pri sebe niekoho normalneho, milujuceho a mozno je tento chlap v nemecku na to dobry kandidat, no posrala si si to ty sama tym, ze si mu o sebe nepovedala dost podstatnu pravdu...
takze bud zarad spiatočku a daj si do poraodku svoj zivot a tomu v nemecku daj pokoj, alebo mu povedz pravdu a čakaj ako sa k tomu postavi on
Len aby si sa z toho Mníchova alebo Berlína vrátila živá.
Keď budeš takto zúfalo hľadať chlapov,budeš skákať neustále z jednej tragédie do druhej a nenájdeš nič,len ďalšie zúfalstvo. Skús byť chvíľu sama so sebou a porieš svoju psychickú stránku.
Uvedom si že ako klameš ty, tak isto môže klamať aj on. Očividne si veľmi naivná osoba keď veríš cudzincovi s ktorým si vypisuješ na nete. Ale dobre no, kto chce kam, pomôžme mu tam 🤷
UUUUUUUUUrčite by som nešla za nikým do zahraničia. Čo si šiši???? Hladaj si Slováka na SK
@magic08 logicky by ma blokoval viac sa neozval a stratila by som ho
@mimikarol nechcela som klamat ver mi...ale nemohla som mu povedat ze vies co zijem v uk s druhom psychopatom, kory mi nici zivot. cakam kym odidem, a potom sa mozeme stretnut ok? hned by ma blokol
Ako môžeš veriť chlapíkovi len preto, že ti ukáže pár fotiek a je milý? Žena koľko máš rokov? Keby o teba ozaj stál navrhol by stretnutie na neutrálnej pôde alebo by prišiel za tebou. A ak by bol naozaj fajn a skončíte vo vzťahu nikdy sa neprekecneš ako si mu celý čas klamala?
prepacv - absolutne nevies posat, kasli na to, musis sa zivit inak.
no a čo,že má fotky? Fotky sa dajú ukradnúť niekomu inému,kúpiť vo fotobanke alebo ti ich vygeneruje AI.
Bože,ty si blbá.........
cize keby vedel od začiatku pravdu by ta blokol (ako pises) ked zisti ze mu klames, tiez ta blokne, takze naco predlzovat tento pocin bloknutia?
tak ci tak ostanes sama, znamenie na to, aby si si dala do poriadku svoj zivot a potom pride ten, ktorý príst ma. Neurychlis nic, vsetko chce svoj čas
tohto v nemecku si stretla, aby ti pomohol odputat sa od sucasneho partnera. On svoju ulohu uz splnil. TAk zacni teraz od seba a ries svoju psychiku a svoj zivot
Odid od psychopata už teraz. Načo čakat do Vianoc. A novy fešak ak Ta bude chciet vidiet, nech doleti on. Nie že Ty pribehnes do Berlina k niekomu koho nepoznaš. Chlap ma behať za Tebou, nie Ty za nim.
Vieš o tom ze nakecat a napísať ti moze čokoľvek? A pravda moze byt niekde úplne inde. Vies ako sa hovorí, keď vtáčka lapaju...určite by som nikdy nešla sama za cudzím muzom do cudzej krajiny.
ja toho druheho mam celkom rada ako kamosa ale paci sa mi tiez, kedze je mily a dobry, pokojna povaha, tym si ma asi najviac ziskal.
vsetci sme v rovnakom veku 35 rokov.
netvrdim, ze som sa zalubila ako neviem co,ale trapi ma, ze klamem teda obom,ale neviem co mam robit, kebyze terajsiemu poviem ze si s niekym pise zabije ma, kebyze druhemu poviem, ze mam niekoho, blokne ma a viac sa neozve. je zasadovy.
ten druhy nepoznam ho ale osobne.
mam proste vstupit na neistu podu alebo co mam robit.
mali sme raz aj videohovor, je tak mily....neviem, ziskal si ma svojou pokojnou povahou a rozvaznostou.
nechcem byt sama,chcem byt v klude a pohode, zit, normalny zivot, stale lubim tohto psychopata a viac to uz nechcem. Naublizoval sa mi az az.