Co znamena ked chlap povie o zene,ze je ako nalepka na audi a bmw?
Znamena to, ze ma 20 a kupil stareho bavoraka, ktoreho bude teraz s kamosmi servisovat a 3x do tyzdna umyvat na rucnej umyvarke.
😁metaforicky chlap.. Asi tak že: je zbytočna a špati ako nalepka na takom peknom aute.
Alebo tak že sa len obzerá za chlapmi čo maju take auto..
@monkasponka tiež si myslím .. :D
@mandzula rozchod z jeho strany
Nasiel si inu o nejaky cas sme s kamaratom pridali foto na fb a on mna takto okomentoval neviem ako to chapat
Tak potom to, čo napísala @monkasponka.
to je zena ktora sa lepi na bohatych muzov 🙂
a nie, že je zlatokopka - lepí sa na drahé autá?
zbytočná?
tiez si myslim ze zbytocna v tomto kontexte pretoze samotne typy aut su take ze pozriem a vidim ze nepotrebujem k tomu ten znak no.
ze ta moze vymenit ako nalepku 🙂)))) ale ocividne si chlap potrpi na znacke auta 🙂)
Ale teraz vazne. Trapny komentar, asi ho mrzi ze uz zahrievas sedacku v inom aute. 😀
Asi že na BMW sa nálepky nemajú lepiť, tak by som povedala, že ako niečo čo prekáža.. rozhodne to nie je nič lichotivé a chlap čo takto komentuje verejne bývalú priateľku je asi dost prostoduchy.. 🤷
@jana_eyre_2 ano je a pritom on odkopol mma nie ja jeho
Och bože. Takto vypisovať komentare na FB je ozaj smutné.
Tak by som mu odpisala do správy, že ,, za to ty si ako MHD, nemáš problém zviezť každú a vždy stojíš, keď vidíš zastavku " ..😸
A nech ti už nič radšej nekomentuje
Že je zbytočná a "lacná" pre niekoho na oveľa vyššej úrovni....
@ivca88 on ma vsade zablokoval ale nechcem to ani riesit...naco
ako ti mohol komemtovat fotku, ked si ta blokol?
Aké má auto len tak medzi nami?
on napíše prostoduchú, nezdvorilú sprostosť a ty sa nad tým prostoducho zamýšľaš - načo? Nechce ťa, tak čo ťa trápi, čo tým myslel (ak vôbec myslel)?
Že je tuctova🤷🏽♀️
Akože on ti napísal, že si ak nálepka na AUDI a BMW? To je aký ch*j? 😂
Podľa mňa to myslel tak, ze ides na zabezpečených cize skrátene zlatokopka.
Tak mne to príde že mal namysli že sa lepis na drahé autá BMW Audi atď.... Toto mi z toho logicky vychádza
Daj link , zhejtujeme ho tam ako sirotu 😁😁😁
Čo tomu predchádzalo?