Čo vás priťahuje na mužoch?

17. máj 2024

Taka piatkova odlahcena tema :D Pacia sa vam viac muzi ala manazer, cize oblek, kosela, slim nohavice, mokasiny popripade nejake kvalitne kozene topanky? Alebo skor styl ala drevorubac? Kapsace, flanelova kosela, siltovka, brada?:D alebo aky je vas typ, za ktorym sa obzriete?;D ja som tím muzi v uniforme :D

magic08
17. máj 2024

aby som sa za chlapom otočila, musí mať charizmu a sexappeal a je uplne jedno či je to ala manazer, alebo ala drevorubač, či uniforma

klotildabazarik
17. máj 2024

Mne je jedno co ma na sebe, dôležité je co ma pod tym😂ale vrcholu averziu mám k brada a takým tým "hipster" copikom na hlave fuj😂

zuzanka.zuzu
17. máj 2024

rada sa otočím za tým v Porsche, Maserati a pod. 😉

tiezjedna
17. máj 2024

Nemám čisto vizuálny typ, mám rada sexi mozgy so zmyslom pre humor. Ale mne aj keby sa chlap neviem ako páčil, tak sa za ním neotočim😎

janulka1802
17. máj 2024

Nemusí byť oblek, ale šiltovka je u mňa totálne antisexy.

iwesska
17. máj 2024

Muzi v koseliach su sexi😜 Samozrejme primeranej postavy,nie taki, co maju mokry spoteny flak na chrbte a pupok im ide vpredu gombik ustrelit. Moj kosele nenosi,nema kam,tak ja sa len po takych pozerat mozem😁
A co fakt nemam rada su tie polmetrove vycesane brady 🙈

marcellka32
17. máj 2024

Ideme hodnotiť prvý dojem čiže výzor? Ok
Za mňa: čistý osprchovany, čisté voňavé oblečenie/pánska vôňa môže byť, upravený (zahŕňa čisté vlasy, upravené strnisko/úplne oholený, čisté nechty, zdravé zuby a svieži dych), čisté topánky vždy, nemusí mať oblek, proste len dobre sediace veci lichotiace postave...to len tak zhruba opis výzoru
Ak sa chystá pracovať na dvore tak kľudne kapsace, košeľa 🙂
Čo sa mne nepáči: mikina s kapucňou na hlave, 5 kilove retiazky na krku, 2 kilove zlaté hodinky, šiltovka mi nevadí

tundra
17. máj 2024

@zuzanka.zuzu musim zmenit znacku auta😂😂😂

simona1306
17. máj 2024

za mna asi vysoky , svalnaty a v boxerkach 🙂 za takym by som sa otocila asi aj pri manzelovi

daniela2202
17. máj 2024

Keď som bola mladá, priťahovali ma pekné, plné nohavice .... čim som staršia, priťahujú ma skôr tepláky s ešte behajúcimi , vitálnymi nohami...😂😁😂👉

pralinka25
17. máj 2024

Tiez nemam vizualny typ. Za mna musi z chlapa vyzarovat nieco... Ale neotacam sa nikdy za nikym.

mandzula
17. máj 2024

Ked na to idem z opacnej strany, tak sa mi nepacia muzi, na ktorych na prvy pohlad vidno, ze pred zrkadlom travia viac casu ako zeny. Stracaju tym pre mna muznost.

inom75
17. máj 2024
pralinka25
17. máj 2024

@simona1306 no keby taky siel v boxerkach po meste asi by som sa otocila tiez 🤣

gladys_07
17. máj 2024

@pralinka25 to by sa otocil asi aj moj muz 😂

unicornlady
17. máj 2024

Ty si dala typ hipster vs. manažér. Za mňa v podstate asi ani jedno.
Skôr ležérny štýl, rifle (športové nohavice), tričko... oholený (mne sa nepáčia tie veľké brady)

pralinka25
17. máj 2024

@gladys_07 asi kazdy 😀

vyrovnanaosoba
17. máj 2024

Za pekným úsmevom, peknou vôňou, peknou tvárou. Môže byť v monterkach, aj v obleku, rifliach, tričku.
Neotocila by som sa za mužom, čo ma holú hlavu lesklú a polmetrovu bradu, za mužom, čo mu trčia chlpy na hrudi z trička, ani mužom čo smrdí za cigaretami. Ani takým čo práve fajčí. Tiež sa mi nepáčia muži v teplákoch a mikine.

gab
17. máj 2024

oci a charizma, sebavedomé ale nie namyslene vyzarovanie.
A z vizualnej stranky: oholeni muzi v koseli a ked ma na nej vyhrnute rukavy do polky predlaktia, k tomu nohavice.
Neznasam teplaky - na zadku vysedene a ovisnute, bradu a fuzy.

dadka1997
17. máj 2024

Musí mať charizmu, dobré srdce.. môžem ti opísať môjho muža, od kedy som ho prvý krát uvidela, nebolo by dňa, ktorí by som sa do neho opätovne nezamilovala, každý deň mám z neho motýliky v brušku a momentálne aj naše spoločné bábätko ❤️❤️❤️ .. či ma na sebe tepláky a vyťahané tričko, alebo rifle, či sako, vyzerá vždy sexi a neodolateľne, či je oholený, alebo zarastený, vyzerá vždy úžasne 🥰

rozculena
17. máj 2024

slim nohavice a mokasíny u mňa vyvoláva odpor....okrem BTS 😂

mladena
17. máj 2024

tak ako píšu baby, je to o celkovom dojme, ale v zásade sa mi chlapi v oblekoch vôbec nepáčia vidím takých v práci okolo plno a kde nič tu nič to so mnou nerobí 🙂 Väčšinou ma upúta chlap oblečený normálne športovo- môže byť aj tepláky a mikina s kapucňou ale ak má aj akurát výšku a vypracovanú postavu najmä ramená a ruky tak akurát, že žiadne mľandravé ale nemusí byť ani svalovec tak je to super. A troška zarastený môže byť, nie zas ako Rumburak a ktorá baba sa obzerá za chlapom? To by bolo inak trápne nie? 😀

veronka1996
17. máj 2024

Z vrecka mu musia trčať platinové kreditky a 500€ bankovky, na ruke Rolex a na krku retaz z 24k zlata.

vroni
17. máj 2024

Ja mám skôr kategóriu "tak toto v žiadnom prípade" a patria tam vysoki a chudi muzi, rôzne formy upravy a la bezdomovec a všetci muži v uniformách. Zo zvyšku by som sa otočila za takým, ktorý má iskru v oku. Takže som nechtiac vylúčila aj mužov v slnečných okuliaroch. V praxi sa neotacam za žiadnym.

ibatanecnica
17. máj 2024

V uniforme, v oblekoch. Musi ma jednoducho pritahovat niecim. Uputat pozornost

betulinka1
17. máj 2024

U mna strnisko a pre mna sexi ruky. Som na ruky uchyl 🙈🙈🙈. Jasaj a zabudla som, ze nie chudy.

heni79
17. máj 2024

Ruky. Predlaktia, na ktorých hrajú svaly aj vtedy, keď mi iba podáva šálku kávy. 😍 To je moje top. A celkovo musí muž mať charizmu. Pekný úsmev ako bonus poteší. A bradu nie, tých novodobých „Štúrov" nemusím.

tenerifka
17. máj 2024

Neznasam bradu. Neznasam plesinu. Neznasam vela veci...
Ak sa jedna o fyzicku pritazlivost, urcite volim muza v obleku.... Ale je tam xyz daslich kriterii, aby bol hoden toho, aby som sa za nim obzrela. Ale taky by sa neobzrel za mnou🙃

marca12
17. máj 2024

Mne je jedno ako je obleceny. Vsimam si oci,usmev a celkove vyzarovanie. Aj za robotnikom v monterkach sa obzriem a takisto za muzom v obleku.

jana_eyre_2
17. máj 2024

Páči sa mi viac ak sa muž oblieka športovo, ležérne.. ale to nedokazuje že by iba taký muž bol môj typ, záujme ma muž ktorý jednoducho vyzerá dobre (podľa môjho vkusu) správa sa dobre a vyžaruje z neho dobro.. najviac sa mi vždy páčilo keď je evidentné že muž je dobrý človek.. neznášam takých namyslenych machov, čo si myslia že zbalia každú..

Minule sa mi stalo v obchode že som videla fakt veľmi pekneho muža.. vážne málokedy sa mi niekto tak páči, až som sa sama pred sebou zahanbila.. veľmi nenápadne som si ho obzerala keď som nakladala rožky.. ked sa na mňa pozrel, tak som sa reálne začervenala, že som sa radšej rýchlo stratila 🤣🤣 neznášam ze čím som staršia, tým viac sa červenám, kedysi sa mi to nestávalo..