Ktory dava pod fotky zenskych fotiek komentare typu uzasne telo, potom srdiecka a 🔥. Ma po 30ke a mme to pride take nezrele. Ale zahodit kvoli tomu vztah? Boli by ste s takym dalej?
Este uvediem, ze to robil podla toho co viem predtym, ked bol este sam
ja si o takom myslím, že ja by som s takým absolútne nebola. ani by som si s takým nezačala....
A povedala si mu, že sa ti to nepáči?
Keby to moj priatel robil pocas vztahu urcite by sa mi to nepacilo ako nevadi mi ked priatel ide von s kamoskou, ktoru pozna dlhsie ako mna alebo ked da like na fotku ale naco takto komentovat 🤷🏻♀️
Nikdy som takého frajera nemala a nebola by som s takým chudáčikom.
@lonely66 dakujem za nazor a dovod konkretne? Myslis ze nedokaze byt taky verny alebo je to proste trapne na chlapa v jeho veku?
@calathea97 nie lebo som to zistila len nedavno a robil to tak rok dozadu, to sme sa este nepoznali
Vždy keď niečo takéto vidím, tak si pomyslím, že to je úplne zúfalé a vlastne mi je trápne aj za neho... zadaný, nezadaný, akýkoľvek vek... takže nie, taký chlap naozaj nie je pre mňa, okrem toho že keď má partnerku tak je to obzvlášť odveci, nechcem sa za nikoho vystupovanie na nete hanbiť😅
Len sa nad tym prpste zamyslam, mne to pride trapne. Len teraz popravde neviem co spravit
@lindous no vnimam to rovnako, zufalo..navyse ked je to nejaka zahranicna modelka napr a niekto jej spravuje IG tak proste je to trapne, lebo dotycna to ani nevidi vlastne
ja neviem, či dokáže byť verný. ale mne by vadilo, keby pod príspevky fotiek ženských "môj chlap" napísal: úžasné telo.... akože fakt. pretože tým verejne zhadzuje mňa ako svoju partnerku, svoju lásku, ktorú by mal mať na prvom mieste. veď nech si pozrie, pomyslí, čo chce. ale dávať tam také komentáre? ja by som sa zaňho aj hanbila, pravdupovediac. takže preto by som s takým ani nebola. je to o nastavení tvojich hraníc. ak ti to nevadí a dôveruješ mu, tak s ním buď. mne by to vadilo a aj tá dôvera by šla u mňa dolu vodou voči nemu...
@lindous uplne presne. mne to pride trapne aj ked je sam. uplne antikoncepcne
autorka, nepochopila som to. robil to dávno a zistila si to len teraz alebo to robil dávno, zistila si to teraz a robí to stále? lebo to sú dve rozdielne veci...
@lonely66 podla toho com som videla na ig tak davnejsie ale neviem ci to robi stale, v tom nemam 100% istotu. To sa ani zistit asi neda. Lebo to moze robit aj mimo instagramu..
Tiež som tú úplne nepochopila... ak to ešte robí, určite by som mu povedala svoj názor na to a bolo by na ňom ako sa zachová, zase nebol by to pre mňa dôvod odstrihnúť človeka úplne, bez toho, aby sme sa o tom porozprávali, aj keď vždy mi prišlo, že muži, ktorí to robia musia byť trošku jednoduchší 😅... ak to robil v minulosti a už nie, tak by mi bol síce stále trochu smiešny, ale asi každý sme spravili aj nejakú blbosť a ak z toho "vyrástol", tak by som neriešila čo bolo
Ja som si to všimla na FB mojej spolužiačky zo strednej. Má tam milión priateľov a niektorí chlapi jej tam vypisujú 🤦🏻♀️. Príde mi to trápne, nechutné.
@lindous no ved prave o to ide ze sice to robil zrejme predtym ale mne to pride trapne a smiesne. Hodne mladsich rocnikov. Ved nech sa pozrie a pomysli si. Ale pod jednou fotkou napriklad tam bolo asi 10 srdiecok tak to mi prislo mega divne a trapne. Inak sa zrazu na neho pozeram nez doteraz. A pritom sa robi taky zasadovy a vyspely..
To je také trápne. Kašlala by som na neho. Ja som tiež nezačala chodiť ešte dakedy s jedným chalanom lebo sledovala cez 1000 polonahých žien a posielala kade tade srdiečka a furt sledoval ich. Ale on bol aj škaredý ako svetová vojna
Je uplne jedno co si to tom myslime my, dolezite je len ci to tebe vadi a ako to chces riesit.
@sisska96 no to uz ked sleduje tolko profilov vselijakych tak je to hned jasne. Mne obcas pride ziadost od takych ale mne je to vtipne a robia to aj starsi chlapi co maju profilovku so zenou. Fakt neviem ci si tym dvihaju ega alebo o com to je
@tetapetra ano je to trapne. Poznam aj ja taku babu osobne a ked som videla jej profil. Same fotky v spodnom pradle jedna takmer hore bez a pod fotkou presne tieto trapne uchylne komentare 🤮
@viestta keby nevadilo, nepisem tu. Popravde neviem co mam robit. Ci kaslat na to a zahodit cely vztah, ktory inak funguje. Ja uz naozaj rozmyslam ze budem radsej sama ako dokola riesit taketo somariny. Chlapi akoby uz normalni a nezadani ani neboli
Som chlap, pozriem, pomyslím si a idem prekliknem.
Na to aby som tam písal ze je sexy, super, ohniky, a hot to je fakt úbohé. Nerobil som to ani za slobodna a už dupľom nie vo vzťahu, či manzelstve.
Podľa mňa sú ľudia aj ženy aj muži ktorí jednoducho eozumovo nie sú na tom extra dobre.
Neviem prečo ma niekto potrebu tam písať svoju emociu. Navyše ak ma napríklad na FB fotku so ženou a deťmi... Na svete vždy boli potrebný aj murári, aj odkladací, aj inžinieri aj idioti. Ak by idioti neexistovali, tak ti co majú rozum č hlave by boli obyčajní ľudia
ved sa ho opytaj preco to robi?
@jozeffezoj dakujem za nazor chlapa..vies je to zvlastne lebo tento rozumovo nie je na tom zle praveze aj je sikovny a schopny do zivota. Vie sa obracat atd. Ale tomuto nerozumiem absolutne
@komplikovana a co myslis ze by mi na to povedal? Nejaku blbost a nie realny dovod preco
Tusim najziadanejsou cnostou zoznamujucich ludi sa pomaly stane "nie som na socialnych sietach". A vela problemov (aj "problemov") by mozno odpadlo.
Zadany chlap komentuje cudzim zenam fotky s textom uzasne telo a pod. a ty sa pytas ci je to v poriadku? Nie nie je ani nahodou 🤷♀️
mozno je to hlupy zlozvyk este z cias, ked bol slobodny. Ved mu o tom povedz. A inac okrem toho sa zamysli aky je vas vztah. Venuje sa ti dostatocne? Nie je to jeho komentovanie na ukor vasho spolocneho casu? Mate spolocne plany dobuducna?
Malo tam byt prispevky zenskych fotiek, nie fotky. Opravujem sa