Chodim ku gynekologicke par rokov, a zistila som ze je to mama mojho priatela(zistila som to az potom ako sme sa dali dokopy,nemaju ani priezviska rovnake), zmenili by ste si gynekologicku keby to je vasa “svokra” ?
Áno. Ale ak ti ti nevadí, tak nemeň.
Ja by som to zasa brala ako vyhodu a nevadilo by mi to. Ak je profesionalna, tak predsa dodrzuje lekarske tajomstvo.
ona vie a vedela že si partnerka jej syna? keď si to zistila len teraz....
krátka známosť, ?
@deti95060810 no tak my sme sa zoznamili cez internet, zacali spolu chodit po case a potom som k nim prisla 1. krat domov a zistili sme 😂 bolo to zaujimave
Ja by som to tiez brala ako vyhodu 😉
Nechodis ku nej predsa kazdy tyzden a niekedy sa ti to dokonca moze hodit, ak je teda profesionalka.
Pokiaľ už k nej chodíš a si spokojná tak by som to nechala tak. Čo už teraz.
ja by som zmenila určite.
ano, urcite..
Tak a keď bude zlá svokra? Takto si Tvoju onú nepamätá a nabudúce si už všimne 😀 Teda ja si to tak predstavujem, človek podľa mňa nevie úplne odfiltrovať súkromie, že by sa pozerala ako na cudziu. A ty tiež. Divne by mi bolo. Divne sa mnohé cítia aj ku cudziemu keď idú a nie ešte takto.
vsetkych ostatnych lekarov ano, okrem gynekologicky, takze ano, zmenila. Hlavne kvôli intimnym veciam, na ktore by som sa tazko potencialnej svokry pytala.
Ak dobre vychádzate, nemen. Môže to mať svoje výhody.
Ja by som zmenila určite.
ja by som určite menila. bolo by mi to nepríjemné.
Ja poznám babu, ktorej gynekológ je jej svokor. To už mi príde trošku cez čiaru 😅
Nie.
Ja ti odpoviem z druhej strany. Ja som gynekolog a ziadnu zo svojich kamaratok ani rodinnych prislusnikov nechcem mat vo svojej kartoteke. Ked mali akutne problemy,poradit a pomoct nie je problem. Popripade som kamoskam robievala sona ked boli tehotne alebo sa snazili o tehotenstvo. Ale dobrovolne sledovat cipok mojej sestry, popripade riesit infekcie so svagrovou teda nechcem.
@alessavandervelden ja by som sa obávala aj toho, že bude isté veci pretriasať so synom, a teda sú určité veci, ktoré si žena necháva pre seba.
Zmenila by som hneď.
Tak nemyslim si ze by niekomu nieco vykecavala ani ze by sa o tom bavila so synom. Taky idiot snad nie je nikto ale bolo by mi to neprijemne. Takze by som zmenila.
Ja by som zmenila. Mne by to vadilo. No poznam jednu ktora ma za gynekologa svojho svokra 😬
@walentina7 toto.Moja kamoska ma mamu gyncarku. Nikdy pri nej nebola. Ani sa s nou neradila, ked nieco. Ma vlastneho dr.
@walentina7 nechodiť k manželovi ako pacient znamená.ze mu neveriš.to by si si 100x rozmyslela.ci to urobiť
Mm je dr.a lieči ma aj deti.ak treba.aj operovať by som sa mu dala.
Áno zmenila
Urcite by som zmenila, bolo by mi divne k nej chodit aj teraz, aj keby bol uz partner ex
Ano zmenila, hned... velmi dobra kamoska je gynekologicka, tiez k nej nechodim, proste taketo veci "delim", na sono som u nej sice bola, ale to cez brucho, nech deti vidia maleho, to je trochu ine 😅