Chodili by ste ku gynekologičke, ktorá je vaša svokra?

6. feb 2024

Chodim ku gynekologicke par rokov, a zistila som ze je to mama mojho priatela(zistila som to az potom ako sme sa dali dokopy,nemaju ani priezviska rovnake), zmenili by ste si gynekologicku keby to je vasa “svokra” ?

anjelicek26
6. feb 2024

Ano zmenila, hned... velmi dobra kamoska je gynekologicka, tiez k nej nechodim, proste taketo veci "delim", na sono som u nej sice bola, ale to cez brucho, nech deti vidia maleho, to je trochu ine 😅

thereisabear
6. feb 2024

Áno. Ale ak ti ti nevadí, tak nemeň.

la_dolce_vita
6. feb 2024

Ja by som to zasa brala ako vyhodu a nevadilo by mi to. Ak je profesionalna, tak predsa dodrzuje lekarske tajomstvo.

deti95060810
6. feb 2024

ona vie a vedela že si partnerka jej syna? keď si to zistila len teraz....
krátka známosť, ?

autor
6. feb 2024

@deti95060810 no tak my sme sa zoznamili cez internet, zacali spolu chodit po case a potom som k nim prisla 1. krat domov a zistili sme 😂 bolo to zaujimave

danielinda
6. feb 2024

Ja by som to tiez brala ako vyhodu 😉
Nechodis ku nej predsa kazdy tyzden a niekedy sa ti to dokonca moze hodit, ak je teda profesionalka.

lenicka999
6. feb 2024

Pokiaľ už k nej chodíš a si spokojná tak by som to nechala tak. Čo už teraz.

1angelika
6. feb 2024

ja by som zmenila určite.

simca06022011
6. feb 2024

ano, urcite..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avonladyba
6. feb 2024

Tak a keď bude zlá svokra? Takto si Tvoju onú nepamätá a nabudúce si už všimne 😀 Teda ja si to tak predstavujem, človek podľa mňa nevie úplne odfiltrovať súkromie, že by sa pozerala ako na cudziu. A ty tiež. Divne by mi bolo. Divne sa mnohé cítia aj ku cudziemu keď idú a nie ešte takto.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gab
6. feb 2024

vsetkych ostatnych lekarov ano, okrem gynekologicky, takze ano, zmenila. Hlavne kvôli intimnym veciam, na ktore by som sa tazko potencialnej svokry pytala.

ankare
6. feb 2024

Ak dobre vychádzate, nemen. Môže to mať svoje výhody.

h2
6. feb 2024

Ja by som zmenila určite.

ibatanecnica
6. feb 2024

ja by som určite menila. bolo by mi to nepríjemné.

lavender94
6. feb 2024

Ja poznám babu, ktorej gynekológ je jej svokor. To už mi príde trošku cez čiaru 😅

ivangeline
6. feb 2024

Nie.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sabinka022
6. feb 2024

Ja ti odpoviem z druhej strany. Ja som gynekolog a ziadnu zo svojich kamaratok ani rodinnych prislusnikov nechcem mat vo svojej kartoteke. Ked mali akutne problemy,poradit a pomoct nie je problem. Popripade som kamoskam robievala sona ked boli tehotne alebo sa snazili o tehotenstvo. Ale dobrovolne sledovat cipok mojej sestry, popripade riesit infekcie so svagrovou teda nechcem.

ibatanecnica
6. feb 2024

@alessavandervelden ja by som sa obávala aj toho, že bude isté veci pretriasať so synom, a teda sú určité veci, ktoré si žena necháva pre seba.

nikiki29
6. feb 2024

Zmenila by som hneď.

pralinka25
6. feb 2024

Tak nemyslim si ze by niekomu nieco vykecavala ani ze by sa o tom bavila so synom. Taky idiot snad nie je nikto ale bolo by mi to neprijemne. Takze by som zmenila.

petulda333
6. feb 2024

Ja by som zmenila. Mne by to vadilo. No poznam jednu ktora ma za gynekologa svojho svokra 😬

yanni
6. feb 2024

@walentina7 toto.Moja kamoska ma mamu gyncarku. Nikdy pri nej nebola. Ani sa s nou neradila, ked nieco. Ma vlastneho dr.

janinah
6. feb 2024

@walentina7 nechodiť k manželovi ako pacient znamená.ze mu neveriš.to by si si 100x rozmyslela.ci to urobiť
Mm je dr.a lieči ma aj deti.ak treba.aj operovať by som sa mu dala.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
6. feb 2024

Áno zmenila

trema
6. feb 2024

Urcite by som zmenila, bolo by mi divne k nej chodit aj teraz, aj keby bol uz partner ex

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz