Bývalý sa čudne správa, blokuje kamarátky

cicusamicusa158
31. aug 2022

Dnes som si písala z bývalého najlepšou kamarátkou. No opýtala som sa jej len tak zo srandy, či na mňa už zabudol. Chcela som aby ona mu po mne odkázala že som mu všetko odpustila a ani prepáč mi nemusel povedať z očí do očí. Pár vecí mi zlých urobil, preto som čakala nejaké ospravedlnenie z jeho strany. Ona mi na to, že za každým keď mňa pred ním spomenie tak ju zablokuje na messengeri, že mu to nemôže odkázať. Ja mám už nový vzťah. No len sa pýtam čo to môže znamenať. On sa rozišiel so mnou cez messenger. Hm? Miluje ma ešte alebo ma na smrť nenávidí alebo prečo sa tak môže správať? S mojim ex som bola cca len jeden mesiac. Od seba sme už nejaký ten polrok. Už tri mesiace mám nového a veľmi sa milujeme. Len ma trápi to, že ak ma nahodou môj ex nenávidí a pritom ja som mu nič zlé nikdy neurobila. Chapete ma hádam či? Budem rada ak by mi niekto vedel zhruba naznačiť prečo sa takto správa môj ex?! Nenamýšľam si nič len ak som ja tá zlá v jeho svetle, rada by som vedela že prečo? Keď ma aj náhodou že niekde vidí, zazerá ale tak čudne. Hm?

queen_mary
31. aug 2022

Nie ze nenavidi, ale je mu to jedno a tymto spravanim mu asi otravujes zivot. Bud rada ze si rada a kasli nanho 🙂

babovka2321
31. aug 2022

@cicusamicusa158 velmi sa milujete s terajsim frajerom, ale byvalemu posielas odkazy po jeho kamoskach? Podla mna on ta ma uz v pazi, to ty jeho riesis stale.

ms_green
31. aug 2022

Prosím ťa koľko máš rokov? Keď mu chceš niečo povedať povedz mu to do očí alebo sa posuň ďalej. Takéto "vybavovanie cez kamarátky" som nerobila ani keď som mala 15.

lindous
31. aug 2022

Keby sa bývalý o mne informoval u mojich kamarátiek, vypytoval sa mňa a odkazoval mi po nich veci, tak tiež zazerám, že prečo mi to nepovie rovno mne a hlavne by som asi nechápala čo vôbec ešte riešiš pol roka po mesačnom vzťahu ..a s tými kamoškami by som tiež nemala moc chuť byť v kontakte, ak by to takto riešili tiež poza mňa

veronika3110
31. aug 2022

po mesiaci to určite nebolo extra vážne, takže nejaké veľké ospravedlnenia a dojatie by som nečakala.. a to odkazovanie.. tiež od veci... máš nový vzťah, tak rieš ten

asocial
31. aug 2022

@cicusamicusa158 tiez mi to pripada ako pubertacka. Mesiac je nic. A tebe ide asi to, aby si si budovala ego, aby si pocula, ako bez teba nemoze zit. Evidentne moze. A keby si tak straaaasne milovala sucasneho frajera, neriesila by si tieto veci.

veronika3110
31. aug 2022

@asocial ale páči sa mi ako sa v podobných prípadoch riešia minulé vzťahy a o súčasnom po pár hodinách chodenia sa baby vyznávajú aký super to je vzťah a milujú sa najviac na svete... :D po roku.. ok..ale za taký krátky čas ešte nestihli ani nič zažiť, ale láska jak amerika :D

viestta
31. aug 2022

Ste rozideni. Co mu co máš ešte co odkazovať po kamaratkach? Bud mu to povedz rovno alebo nezatahuj do svojich hlúposti kamarátky. Po pravde ak by si toto chcela odo mňa, tak si ta bloknem ja. Nie som pre teba žiaden odkazovač.

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@asocial práveže mne nejde o to počuť tieto veci. Len jednoducho chcem vedieť prečo sa na mňa hnevá, keď som mu nič zlé neurobila. Žiadny psychický či fyzický nátlak. On ma ohovoril a to mi dosť zničilo u niektorých povesť, lebo bolo aj veľa lží. Ja by som sa mala skôr hnevať na neho a aj ho nenávidieť, ale nie rozhodla som sa že mu odpustím ale nechápem prečo blokuje kamarátky za to že spomenú mňa a povedia mu že som šťastná a že mám priateľa. Mne to skôr pripadá ako by žiarlil alebo ho niečo mrzelo. Ja ho späť nechcem. Som šťastná s mojou láskou. No aj tak si nenamýšľam nič lebo nevieme nikto z nás kde je pravda ...

solange7
31. aug 2022

@cicusamicusa158 to si zas ty, co ta blokol a neda ti to spavat?

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@viestta Keby sa mi nevyhrážal že na mňa niekoho pošle tak by som mu to aj šla osobne do očí povedať. Ja som ten vzťah ani vtedy nechcela. No čo už. Dnes som ale oveľa šťastnejšia a spokojnejšia.

lubkavargova1
31. aug 2022

@cicusamicusa158 pozri ma ta plne zuby a nechce s tebu mat nic..tak mu evidentne daj pokoj. Ci toto je z tvojej strany taka mala pomsta?
Ked to bolo take zle, tak radsej sa drz toho svojho a nedrazdi hada bosou nohou...fakt nepochopim zeny co si koleduju o problem a potom budu vyplakavat, ze aky je chlap hnusny a psychopat a neviem co...ved ho niektore doslova same drazdia.
Keby is bola taka stastna a spokojnejsia, tak ho neriesis...
Pomsta je sladka, ale aj trpka..pozor na to. Vzdy sa cloveku vrati vsetko aj dobre aj to zle.

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@solange7 Môže blokovať koľko chce. Nebývame ďaleko od seba. Keby chcem tak idem mu to povedať osobne ale nie nechcem lebo aj tak by si mlel svoje, že ja som najhoršia. Môj miláčik si to ale nemyslí a je rád že ma môže mať a aj ja jeho milujem.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@lubkavargova1 Keby ma mal plné zuby, nehackoval by mi FB, nepísal by môjmu šéfovi nech ma vyhodí atď.

viestta
31. aug 2022

@cicusamicusa158 mne je jedno aký bol váš vzťah. Iste je len jedno, správaš sa ako decko.

ckocka
31. aug 2022

Bože ženy, keď raz chlapa kopnete do zadku alebo on vás, prestante ho riešiť.

sweetlife001
31. aug 2022

@cicusamicusa158 zase ty s tým tvojim vážnym mesačným vzťahom... Áno žiarli na teba a na tvoju novú lásku, stále ťa miluje a nedokáže sa preniesť cez to, že si šťastná. Nemôže nikto pred ním spomenúť tvoje meno lebo ho to zakaždým zlomí.. UZ SA SPAMATAJ.
Isto nemáš žiadneho milácika a šťastie a spokojnosť z teba len tak vyžaruje jasnee 😆

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@ckocka Neriešila by som to keby ten kopanec bol z jeho hlavy. No ale evidentne nebol.

viestta
31. aug 2022

@cicusamicusa158 iste je jedno. Ty šťastná nikdy nebudeš. Ty sama sebe všetko šťastie pokazís.

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@sweetlife001 áno mám priateľa v tomto by som neklamala. Ja som náhodou šťastnejšia než s ním. To je jedna pravda.

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@viestta Momentálne som šťastná

lubkavargova1
31. aug 2022

Hej hej hrdinka roka..keby to tak bolo tak sa postavis a vyjasnis mu to rovno...dievca najdi su uz inu zabavku...ani na 20 rocnu cukrarku sme ti neskocili co nezvlada matku...

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@lubkavargova1 Po čase ak sa situácia kus upokojí tak mu to pôjdem povedať

lubkavargova1
31. aug 2022

@cicusamicusa158 hej hej ..

kate211
31. aug 2022

Tri mesiace si s novym, davas byvalemu odkazy po kamaratkach a velmi sa s novym milujete. Ty si si supla poobede nejaku telenovelu? Alebo ta serie, ze tvoj byvaly ma uprdele teba a tvoje odkazy? Asi ma rozum. Aku hodnotu uz moze mat zena, ktora po 3 mesiacoch velmi miluje a posiela odkazy byvalemu s ktorym pol roka neni. Nejaka radodajka, raz miluje toho, o mesiac pomaly ineho a este sa strapnuje posielanim odkazov byvalemu po kamaratkach. Vies sa sustredit v zivote aj na nieco ine?

cicusamicusa158
autor
31. aug 2022

@kate211 Ono ja im nemusím dávať odkazy. Oni samé vidia či už na verejnosti alebo na sociálnych sieťach aká som šťastná a milovaná. Hovorím keby ma mal u prdele nevypisoval by môjmu šéfovi do roboty alebo nehackoval FB.

diewcatqoo
31. aug 2022

Ty si tu uz niekolkokrat pisala, ze? Pozri, bola si s hentym mesiac. MESIAC. Ved to sa ani neda nazvat vztah.
Ak to nedokazes po takejto dobe od rozchodu prekonat a mas nutkavu potrebu ho stale kontaktovat (a vypisovat o tom traktaty na MK), mozno by nebolo odveci zajst za nejakym odbornikom.
Btw, je mi luto toho tvojho terajsieho. Ocividne z tvojej strany sa nejedna o lasku (aj ked si to nahovaras), ale len chces vybit klin klinom a nasla si si prvu obet, ktora ti prisla do cesty.

lubkavargova1
31. aug 2022

@kate211 nie, take zeny su v pohode, zalubene a vyrovnane, odpustii a su doslova obrazom svetoveho mieru...len ich sere ze ich ex ich ma totalne hlboko v pecku :D :D Jaj uz som cakala, ze kedy napise, ze dava akoze zalubene fotky na internet, ze aka je stastna a neviem co....jaaaaaj blbe su niektor fakt. Hej a sef je tiez taky blby, ze nevie akoze zavolat policiu a uzemnit nejakeho sraca..hej a posle na nich mafiu, cosa nostru a chudakovi rozbiju vsetko a podpalia dom a auto a unesu celu rodinu a budu vyzadovat vykupne....cisty blud...

moonlight1210
31. aug 2022

Nebudes ty jedna z tych farmarskych divnozienok, co ziju v bubline svojej dolezitosti?

Tie cez insta riesene odkazy ako sa miluju, nenavidia, kydaju na seba, miluju, splodili omylom dieta, nenavidia, maju kazdy ineho, uz si odpustili, ziju dva dni spolu, zas sa nenavidia,…

Ani nou nemusis byt. Ale take chovanie mas.