Bozkanie kolegyne

31. okt 2022

Pekný deň. Prosím o názory, ako by ste vy brali takúto situáciu. Po roku vzťahu som.sa dozvedela, že sa priateľ sa pri stretnutí s kolegyňou (nie sú v dennom kontakte), zvyknú pobozkať, na líce. Teraz som bola svedkom toho, že jej poslal akože letmú pusu. Stala som pri ňom. Pre mňa to bola ako facka. Neviem či je to bežné, že sa kolegovci (chlap so ženou) bozkaju. Vraj majú dobrý vzťah, žena je staršia atď. No ja to nedokážem pochopiť, takéto veci sú pre mňa neprípustné, ak je niekto vo vzťahu a má fyzický kontakt s niekým iným. Strašné ma to trápi. Som len hysterka alebo???

doriiis
31. okt 2022

Áno si hysterka

autor
31. okt 2022

Ok, beriem. Len sa chcem spýtať, či to tak bežne robí aj tvoj chlap

ruzasipova
31. okt 2022

Neviem, ci to robi moj chlap, ale u mna v tanecnej komunite je to standardom. Ale tam si davame pusu na lice bezohladu na pohlavie.

lorin29
31. okt 2022

Na líce je to normálne podľa mňa... Môj keď sa stretne s niekým po dlhšej dobe sa aj objimu
Aj s ostatnými to tak ma v robote?... Lebo skôr by bolo divne keby robí dajme tomu s 10timi ženami ale zvyta sa takto len s jednou

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessdonna
31. okt 2022

ahoj.moj to nerobi a aj to od neho ocakavam.on odo mna tiez.treba si stanovit dopredu pravidla.nie si histerka,ale nemnaukaj mu ze preeeeco a toto a hento.povedz to raz ale tak aby to pochopil.len potom aj musis akceptovat nasledky.ak ta lubi,tak ti vyhovie....ak nahodou nie,tak vies na com si.

banalu
31. okt 2022

Bezne sa zvitam s kamaratmi ci kolegami pusou na lice, moj muz tak isto. Nevidim v tom ziadny problem 🤷‍♀️
Nie v praci samozrejme, to by sme sa bozkavali pol dna medzi sebou 😂 ale ak niekoho stretnes niekde tak za mna uplne normalne. A ked bola korona tak sme len naznacíi pusu.

autor
31. okt 2022

@lorin29 vraj len s touto jednou a nie je to že po dlhšej dobe. Skôr vždy keď sa stretnú, ale nie su každý deň v kontakte.
Vec je taká, že vie že dosť ziarlim. Prešla som si neverou od ex, sebavedomie na bode mrazu. A toto predo mnou spraví.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
31. okt 2022

mne to tiez pride normalne, ja som teraz na rodicovskej a ked pridem do kancelarie, tak ma kolegovia objimaju a daju pusu na lice, ano aj chlapi 🤷‍♀️ a manzel je kolega, tak to zvycajne vzdy vidi a nema s tym najmensi problem a on to tak ma tiez aj s kamaratkami z detstva to tak ma a tiez mi to nevadi

doriiis
31. okt 2022

Popracuj na vlastnom sebavedomí,sebalaske a dôvere k partnerovi

evulka3
31. okt 2022

Úplne bežne si s kolegami pri zvitani dáme pusu na obe lica(rovnako s kolegyňami).. Preboha v živote by ma nenapadlo to riesit🤦‍♀️a voobec by mi nevadilo, keby to robil môj muž, ved je to len súčasť pozdravu.

autor
31. okt 2022

@bessdonna veď práve, ja si nemyslím že je to správne. Tiež sa nebozkam s kolegami. A tiez to od partnera očakávam. Pre mňa je to zrada. Lebo som mu verila.

doriiis
31. okt 2022

Preboha..🤦

pribinak
31. okt 2022

Toto je pre mna, nemám problém vyrobím si problém

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. okt 2022

@pribinak asi každý to vníma inak. Pre mňa u toto citlivé veci, hlavne po tom,čo som si prežila. Ex ma podvádzal s kolegyňou.

zuzubb007
31. okt 2022

Fuha tymto pristupom si mozes velmi rychlo prejst neverou cislo 2, to ako vazne bozk na lica, kokos to ja som potom uchylna alebo co, kedze u nas v rodine a celkovo aj s kamoskami a kamosmi, ked sa vidime sa pobozkame na lice jedno druhe, este som nepocula zamyslat sa nad takou kravinou.

autor
31. okt 2022

@bilberryday doteraz som o tom netušila.

autor
31. okt 2022

@zuzubb007 no je mi to čudné. Že práve s ňou má potrebu bozkat sa.

simca06022011
31. okt 2022

pusa na lice ok, ale teda aby jej posielal vzdusnu pusu. Pre mna by bolo podstatne ci to zvykne aj inym? Pretoze tiez mam znamych co sa takto vitaju, ale so VSETKYMI, bežne. Kamosa co pride vycmaga vsetky zeny zaradom, kamosky tiez.. ale nie tak ze jedneho a dost.
Zradu by som neriesila zatial, ale zase ja by som sa ho hned v tom momente opytala, ci je toto podla neho normalne :D Ty si od neho pusu dostala vtedy ? :D

pribinak
31. okt 2022

Ty si dories svoju traumu z predchádzajúceho vzťahu a nenic si tým svoj novy vzťah
Skús si dať pár sedeni u psychologicky, lebo taka nedoriešená trauma ti zničí sebavedomie a každý vzťah

janewithane
31. okt 2022

Prave to ze to urobil pred tebou naznacuje ze je to pre neho prirodzene a nie je za tym nic nekalé.. To ze mas ty traumu by si si mala hlavne riesit ty, pripadne mu to vysvetlit ze to v tebe spustilo nejake neprijemne spomienky a pod ale racionalne si uvedomujes ze to nesuvisi s nim ale s minulostou. Nie ho zacat obvinovat ze ta zradil

autor
31. okt 2022

@simca06022011 áno, poslal jej vzdušnú pusu predo mnou. Čo viem, tak to len s touto jednou. A vie o tom, že ma to ranilo. ale asi už viem, čo pre neho znamenam

zuzubb007
31. okt 2022

No a robis si sama problem kde nieje, odporucam sedenie u psychologicky, lebo toto nieje normalne

banalu
31. okt 2022

Je mi ta uprimne luto, ale ak nezmenis svoj postoj, komunikaciu s partnerom a nebudes na sebe pracovat, zostanes sama, alebo budes trpiet cely zivot, lebo vo vsetkom co nebude podla teba budes vidiet problem...
holt su aj ludia co maju radi dramu vo svojom zivote a problem si najdu vzdy.

petamich
31. okt 2022

a co pre neho znamenas?
uprimne, mas problem sama so sebou a ak to nedas do poriadku, obavam sa, ze ziadny chlap s tebou nevydrzi

autor
31. okt 2022

@janewithane asi máš pravdu. Ale on to berie úplne inak ako ja a vôbec ma nechápe.ak je to vôbec tak, ako tvrdí. Vôbec sa má ani nesnaží pochopiť.

autor
31. okt 2022

@petamich myslím že nič. Keby áno, tak by nemal problém s tým, aby to nerobil. Tiež by som mu nerobila niečo, čo by som vedela, že mu ublizuje