Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?
@pieksamakija
@pieksamaki mozno fakt zabudol ,ale ja su uz dost opatrna...A pride mi to zvlastne..Zabudnut.
@pieksamaki a to sa s nim este stretla??no pana
@ejmi25 nie nestretla....a to robil realitky...🙂
@ejmi25. Ono, ja som za spravodlivosť....ze raz žena a raz muž nech platí.....alebo pol na pol....aby neboli falošné ocakavania.....ale tak je to trápne....ze sa nezaplatil účet....
@pieksamaki ved prave aj muz aj zena nech plati no pozyval on a prve rande
@pieksamaki
Sprava ti prisla z tej kaviarne?
@miroslava21 ano mna poznaju
@ejmi25 no tak to vrrim, ze si sa musela riadne trapne citit. A dotycny co ti povedal na nezaplateny ucet?
@ejmi25 jaj uz citam ze zabudol...🙈🤦♀️
No nemam slov, ze zabudnut zaplatit. Gentleman na zaplakanie. Moj 16 rocny syn vie, ze rande plati muz.
@miroslava21 ze zabudol aka hanba,nech mu poslem cislo uctu..A ja,ze som to vyplatila ,ze nejde o peniaze ,ale trapnost.A potom on ,ze aj horsie veci sa stavaju nemyslis?tak to jednanie mi pride tiez nie moc vhodne...
@ejmi25 tak ale to ma pravdu, ze aj horsie veci sa stavaju :D
@isadoraisa ale on to spravil naschvál. Nezabudol.
Vážne sa tu nájde niekto tak naivný, že verí že zabudol? 😁😁🤦
Jasne ze to urobil naschval. Ked nema ani na to, aby zaplatil na prvom rande par EUR za kavu, tak to je konecna….zena bude este jemu platit.
Žebrak trapny , fuj
Nezabudol 🤡
@ejmi25 nezabudol. Urobil to naschvál a teraz sa rovnako primitívnym kamarátom chváli ako mal kávu zadarmo. On počítal s tým, že keď ti napíše aby si mu poslala číslo účtu, že to pri takej malej sume necháš tak. Určite to urobil viacerým ženám. A aj to druhe stretko dohaduje len ta "na oko"
urob mu skolu hrou napis mu ze teraz pozyva on chodte do dobrej restiky dan si dobre jedlo a pred poateni. odid na wc a zmizni z podniku
Zabudnúť mohol, ale nervózna reakcia "aj horšie veci sa stávajú " by ma určite odradila. Už by som sa s ním nestretla.
Ale zaplatila si svoju časť, či aj tú jeho?
milý lakomý debil, mňa už viackrát neuvidíš. A nebuď smutný, aj horšie veci sa stávajú
@ejmi25 kamaratka šla na stretnutie na plaváreň s mužom...on si pri pokladni vypýtal od nej peniaze ci by mu mohla požičať, ze si zabudol peňaženku......a potom jej do centa vrátil ...nič viac nič menej.....podiel iba za seba....