Bola som na rande a on nezaplatil účet

ejmi25
29. okt 2024

Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?

pieksamaki
29. okt 2024

@ejmi25 kamaratka šla na stretnutie na plaváreň s mužom...on si pri pokladni vypýtal od nej peniaze ci by mu mohla požičať, ze si zabudol peňaženku......a potom jej do centa vrátil ...nič viac nič menej.....podiel iba za seba....

ejmi25
autor
29. okt 2024

@pieksamakija
@pieksamaki mozno fakt zabudol ,ale ja su uz dost opatrna...A pride mi to zvlastne..Zabudnut.

ejmi25
autor
29. okt 2024

@pieksamaki a to sa s nim este stretla??no pana

mircalla
29. okt 2024

@ejmi25 Nie, nezabudol. Zamer. Ciste hovado a finta s WC. Nemal o tebe zaujem a bol taky chudak, ze ani ucet nechcel zaplatit

ejmi25
autor
29. okt 2024

@mircalla nie praveze vypisuje.Chce stretko

ejmi25
autor
29. okt 2024

@mircalla no po tomto nemam chut uz na stretko.

pieksamaki
29. okt 2024

@ejmi25 nie nestretla....a to robil realitky...🙂

pieksamaki
29. okt 2024

@ejmi25. Ono, ja som za spravodlivosť....ze raz žena a raz muž nech platí.....alebo pol na pol....aby neboli falošné ocakavania.....ale tak je to trápne....ze sa nezaplatil účet....

ejmi25
autor
29. okt 2024

@pieksamaki ved prave aj muz aj zena nech plati no pozyval on a prve rande
@pieksamaki

miroslava21
29. okt 2024

Sprava ti prisla z tej kaviarne?

ejmi25
autor
29. okt 2024

@miroslava21 ano mna poznaju

miroslava21
29. okt 2024

@ejmi25 no tak to vrrim, ze si sa musela riadne trapne citit. A dotycny co ti povedal na nezaplateny ucet?

miroslava21
29. okt 2024

@ejmi25 jaj uz citam ze zabudol...🙈🤦‍♀️

miroslava21
29. okt 2024

No nemam slov, ze zabudnut zaplatit. Gentleman na zaplakanie. Moj 16 rocny syn vie, ze rande plati muz.

ejmi25
autor
29. okt 2024

@miroslava21 ze zabudol aka hanba,nech mu poslem cislo uctu..A ja,ze som to vyplatila ,ze nejde o peniaze ,ale trapnost.A potom on ,ze aj horsie veci sa stavaju nemyslis?tak to jednanie mi pride tiez nie moc vhodne...

janagem
29. okt 2024

@ejmi25 podľa mňa záleží aj od toho akým štýlom si mu to napísala ty. Lebo áno, stávajú sa aj oveľa horšie veci - benefit if a doubt, nevieš čo má momentálne doma, s rodinou. Možno má hlavu veľkú ako balón ale s tebou mu bolo dobré.

Na druhé strane máš ale možno pravdu

isadoraisa
29. okt 2024

@ejmi25 tak ale to ma pravdu, ze aj horsie veci sa stavaju :D

koniarova
29. okt 2024

@ejmi25 vykašli sa ty na takéhoto atléta. Nepotrebuješ toto indivídum. Nezabudol. Urobil to naschvál.

koniarova
29. okt 2024

@isadoraisa ale on to spravil naschvál. Nezabudol.

koniarova
29. okt 2024

Vážne sa tu nájde niekto tak naivný, že verí že zabudol? 😁😁🤦

muchotrafka298
29. okt 2024

Jasne ze to urobil naschval. Ked nema ani na to, aby zaplatil na prvom rande par EUR za kavu, tak to je konecna….zena bude este jemu platit.

ivik4
29. okt 2024

Žebrak trapny , fuj
Nezabudol 🤡

petracandle
29. okt 2024

@ejmi25 nezabudol. Urobil to naschvál a teraz sa rovnako primitívnym kamarátom chváli ako mal kávu zadarmo. On počítal s tým, že keď ti napíše aby si mu poslala číslo účtu, že to pri takej malej sume necháš tak. Určite to urobil viacerým ženám. A aj to druhe stretko dohaduje len ta "na oko"

mamina7070
29. okt 2024

urob mu skolu hrou napis mu ze teraz pozyva on chodte do dobrej restiky dan si dobre jedlo a pred poateni. odid na wc a zmizni z podniku

sense
29. okt 2024

@ejmi25 mala si mu to čislo účtu poslať a hneď by si vedela čo je zač a že to nezabudol

martinka13
29. okt 2024

Zabudnúť mohol, ale nervózna reakcia "aj horšie veci sa stávajú " by ma určite odradila. Už by som sa s ním nestretla.

ibrunova
29. okt 2024

Ale zaplatila si svoju časť, či aj tú jeho?

ejmi25
autor
29. okt 2024

@ibrunova za oboch.

danica2711
29. okt 2024

milý lakomý debil, mňa už viackrát neuvidíš. A nebuď smutný, aj horšie veci sa stávajú

ibrunova
29. okt 2024

@ejmi25 ja by som mu rovno odpísala, že nemám záujem