Ahoj. Ako začať. 4roky mám priateľa. Všetko bolo super aj sex a tak....aj sme si rozumeli a chodili von a bolo dobré proste. Teraz bývame asi rok spolu a už pol roka asi nemáme sex. Teda raz za mesiac trošku ale viac nie.
Má 17a pol ročného syna s bývalou s ktorou majú veľmi dobrý vzťah a občas sa aj stretli tak aby som o tom nevedela.
Ona má nazýva veľmi hnusne a nemieni sa so mnou baviť a zakazuje môjmu priateľovi, aby som bola tam keď je s ním syn. Snažila som sa to nejak odkomunikovať a riešiť ale všetko márna snaha. A on sa o tom so mnou odmieta baviť. Vraví že ju neznáša, ale stále sa preriekne o nej v dobrom. Často som v práci. Raz som mala voľno a prišiel jeho syn k jeho rodičom a bola som tam aj ja. Okamžite vvypenila a že ju zradil a on len že takto to nemalo byť a že bude voľný budúci víkend, že to už robím. Ako neviem čo stým ribit na mňa a potom predvádza, že iba mňa miluje a že nech neziarlim, že ona je minulosť. Už ma napadlo aj poslať ho preč. Ani sex ani romantika ani fér play hra. Len je to ťažké....
Je vôbec niečo, pre co by si mala vo vzťahu ostávať?
Ty máš koľko rokov? Lebo to akoby písala 15 ročná. Ale moja dcéra by aj v 15 vedela, že takéhoto chlapa nechce, že má na viac.
@melanta som naivná? Len stále opakuje ,že je to blbosť , že je veľmi šťastný so mnou. Prečo to hovorí. Čo ak mu krivdim. Čo ak majú len pekný kamošky vzťah. Ale je pravda zastať si ma mohol. Vraj sa boji nezhôd s ňou kôli synovi. Lemo mu bráni potom aby sa videli. Príde mi to divné veď ma 17a pol
mne sa vzdy osvedcilo, ze vzdy treba dat na svoju intuiciu. vzdy...pokial si myslis ze mu krivdis a v podvedomi vidis ze je to zaciatok konca tak ver intuicii
@mimi8383 môj muž má syna z prvého manželstva. S dieťaťom sa stretávam bežne. Dokonca keď chlapec má byť s nami a muž bol pracovne preč, zobrala som si chlapca iba ja, normálne som išla k mužovej ex a dala mi syna. Dokonca aj na kávu ideme spolu. Tá káva je veľký neštandard, ale ak po 4 rokoch chodenia jeden chlap toto nevie vyriešiť takmer pri dospelom dieťati, tak ozaj je načase, aby si sa prebrala a zaťala používať hlavu. A odišla.
zeny, neviem, co tymto autorka sleduje, ci sa len nudi, ale sama sebe odpisovala ako cudzia osoba v prvom komentari, ale s rovnakym nickom, tak to hned zmazala