Akú vetu ste počuli ako dôvod rozchodu? Zabavme sa... 😀
Skočím na očné čítala som porozchodove vetry....
Zaslúžiš si niekoho oveľa lepšieho ako som ja... Ale teda rada som bola že som sa ho zbavila.
Nebol to dovod rozchodu, ale pri rozchode mi povedal, ze ma bude vzdy lubit, ale tak posvojom. Pobavil ma.
Klasika: si pre mna prilis dobra, zasluzis si niekoho lepsieho.. na to som povedala, ze ano, mas pravdu, zasluzim si lepsieho (nie takeho idiota - to som si pomyslela). Bol prekvapeny, necakal, ze takto odpoviem. Presne o rok pricupital znovu, ze je idiot.. povedala som, ze hej, viem a nevratim sa 🤷♀️
@bloger aspoň bola úprimná
@lenkasarka Platí to aj opačne.
@hladamematku keď tu čítam niektoré príbehy, tak by som z takých vzťahov mala nielen vetry ale poriadnu sra**u 🙊😂😂
Nemôže sa ku mne vrátiť, lebo sa nikdy nezmieri s tým, že som do domu vybrala podlahové kúrenie a nie radiátor..
@anjelaa júúúúúúúúúj...🙈
.....Si pre mňa príliš mladá ( o8 rokov mladšia)
......musím byť v práci ( a už sa neozval)
@hladamematku aj ja musím na očné, rozmýšľam aké porozchodové KVETY, že o tom som ešte nepočula 🤣
" .. ale vzdy ta budem lubit a mysliet na teba" 🤦♀️🤣🤣🤣
@melanta no ale malo to logiku ja ked mam stres mam vetry, moj manzel vzdy ked oznamim ze chcem niekam cestovat (ja radsej ako on) tak si hned prdne, z toho viem ze ma stres 🙂
“…som myslel, že s hentou si len kus užijem, a potom sa ku mne zase vrátiš.”
Lepsiu ako ty nenajdem, ale krajsiu ano.....
😂😂😂
"Nie je to take ako by som chcel" alebo "ja chcem byt sam" uz mal inu 🥲
Máš veľmi dobre srdiečko a nezaslúžim si ťa 😀
To vážne sa chceš rozísť po 10.tich rokoch, čo sme spolu? 🙈 Čo povedia rodičia? Ako to poviem babke?
Reakcia jeho mamy na rozchod iniciovaný mnou bola, že musím mať psychické problémy 😅 že som sa rozhodla opustiť jej syna 🙈
Xy velmi dobra baba si fakt, ale moc pijes! (jo a mal pravdu bola som extra party dievca ale nelutujem ani sa nehanbim)
" ja ti teraz nemôžem dať to, co ty cakas". "Vyšlo by nám to keby sa stretneme v inom čase "
na gymnaziu-ty si taka sladka,ale ja potrebujem zenu na sex...na vyske-ty pojdes do sveta,ty si do velkomesta a ja radsej pozorujem hmyz na zahrade 😂....muz mojho zivota-staviam sa medzi neho a jeho sestru /rozumej-ze som chcela byt niekedy s nim aj ja nielen ona/-este aj teraz po 5 mesiacoch tomu nechcem uverit ze to povedal/...ale na druhu stranu musim aj o sebe uprimne priznat,ako som sa este na vyske rozisla s jednym chalanom-nutil ma precitat si majster a margareta-uz po prvej stranke som vedela,ze to radsej s nim ukoncim,ako to precitat 😂-aj som to spravila...dodnes asi neveri,ze som sa rozisla kvoli tej knihe😂...
@hladamematku ja to iste :D:D
"Budes pri nej cely zivot trpieť" - slova potencionalnej svokry, kt ma zboznovala do momentu, pokym mi dr nezistili, ze nie som zdrava.. oujéé 😁
Ja som sa rozišla s ním a on mi povedal: "Ja som s tebou chodil, aj keď nie si pekná."
@nekonecna_katastrofa to sa mi tiež stalo, nechala som jedného po mesiaci a on mi na to, keby si bola aspoň pekná 😀
@autorka To vieš, chcel mi ublížiť a vlastne mi len službu spravil, lebo som nemala po rozchode ani len zrnko pochybnosti, či som dobre spravila 💪
So mnou sa jeden rozisiel SMS-kou v zneni, ze sa so mnou rozchadza, lebo ma naucil vsetko podstatne do zivota,ze sa v zivote nestratim a ze som mumia zabalzamovana .
Za seba vo veku 18 rokov mi pri rozchode frajer povedal : Myslíš si, že nájdeš lepšieho? Ej veruže som našla 😄
Za kamarátku: svokrovci im totálne rozbili manželstvo, peklo na zemi. Pri rozvode jej ex Mamičkár povedal : vždy som ťa miloval, ale už budem mať takto aspoň pokoj od mamky... Ok. 🙄
Zlatý klinec po 20 rokoch od rozvodu, keď jej ex svokra zomrela, exmanžel nabral odvahu, gule a 💪 napísal smsku: Neskúsili by sme to znova? Teraz keď mama už nežije by nám to mohlo výjsť... 🤦♀️
Tak toto je u mňa Kamenák....
Nedokážem si predstaviť, že s tebou strávim celý život.