Mám veľké podozrenie, že randím s manipulátorom, sme už spolu rok, ale nie som si tým istá. Keď čítam informácie na nete, veľa na neho sedi, ale všetko sa zatiaľ neprejavilo. Občas sú aj zle dni, ale sú aj moc pekne, čo ak ho opustim a prídem o dobreho chlapa? 😀 Asi ho len budem musieť naďalej sledovať.
No daj nejaké príklady jeho správania, na základe ktorých vôbec rozmýšľaš, či ide o manipulátora
Stačí, že nad tým len rozmýšľaš a je to podľa mňa dôvod na koniec. V zdravom vzťahu to ženu ani nenapadne.
ak by to bol dobry chlap, nemala by si podozrenie na manipulatora.
@thereisabear ja som sa tiez nad tym kedysi zamyslala pri mojom muzovi ale potom som usudila ze prehanam..a sme spolu dalej uz je to 13 rokov
Buď vám to funguje a si šťastná, alebo to až tak nefunguje, nie si šťastná, ubližuje ti a vzťah ti viac berie ako dáva.. na toto si odpovedz, nemusíš ho nálepkovať a diagnostikovať
Núti ťa robiť veci, ktoré sú ti proti srsti a ešte to záhra tak, že si to vlastne chcela ty a nie on.
Tak stále mi hovorí že ma ľúbi, stále chce byť so mnou, všade so mnou chodi, mimo času v práci, všade mi hovorí že môžeme ísť spolu. Najviac sa vie nahnevať keď spolu nie sme v noci, niekedy to riadne preženie, osobne som s ním konflikt nemala, nakrical na mňa, nenadaval mi, keď je so mnou je spokojný, ale keď so mnou nie je, a niečo sa mu nepáči, hlavne ak odmietnem s ním sa stretnúť, lebo chcem byť sama, tak to mi vie písať az nenávistné správy, potom sa ospravedlňuje a chce to odcinit. Vyčíta mi úplne hlúposti a najhoršie je, že sa chytí nejakej drobnosti, tu si prifarbi a mne to vyčíta.
no toto mi pride skor ako majetnickost alebo mozno posadnutost..to isto nieje OK
Skôr mi pride labilny a hystericky podľa tohto. Žiarlivý, majetnícky, cholerik?
No ako píšu baby vyššie, to nebude manipulátor, bude skôr žiarlivec a majetnícky typ🙄 ruky preč od takého čím skôr🙏
A aj veľa klame. Teraz myslím hlavne v drobnostiach, nikdy mi neublížil, neslubil niečo čo nesplnil, v tomto je spoľahlivý, ale nieco povie, sleduje moju reakciu, ak nie je aká čakal, tak povie niečo úplne iné, prekruti že inak to myslel, že srandoval, alebo že také nikdy nepovedal. Ak hovorí s odstupom času niečo, tak je schopný dať 3x inú verziu niečoho co sa stalo. Dokáže zahrať že sa to nikdy nestalo, že len skúšal moju reakciu, že chcel vedieť ako budem reagovať. Alebo mi hovori ako ja som najkrajšia na svete, a kopec iných pekných rečí. Viem, že to nie je zďaleka pravda. Keď si písal s inými ženami a písal im toto isté, ake sú krásne a neviem čo. A mne tvrdil, že to im klamal, ale mne neklame. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A ziarlivec je tiež.
Tiez mi znie skor ako ziarlivec, no aj na takych si treba davat pozor. Ja som nedavno bola svedkom toho, ako chalan - taky 20 rocny - zjapal ako besny - telefonoval zjavne s priatelkou: "Ako si si si dovolila tam ist? Mna nezaujima, ze si chcela byt s kamaratkami, ty sa ma nespytala, ci tam smies ist. Aj tak by som ti to nedovolil, ty tam nemas co chodit! Zakazujem ti sa s nimi stretavat!" Normalne som mala chut mu vytrhnut ten mobil a babe povedat, nech berie nohy na plecia.
Nepripada mi ako manipulator, skor ako baby pisu, majetnicky ziarlivec... Ma zjvane problem sam so sebou..A osobne neodporucam.. tazky zivot. Utekaj od neho! To lepsie nebude a nezlepsi sa ani spolocnym byvanim.
Baby viete čo sa mi raz stalo? Išli sme v nákupnom centre, išli sme z kina, hľadali voľný východ, keďže vtedy už sú aj niektoré zatvorené a nejaký starý chlap sbskar z diaľky na nás kričal a hovoril kade máme ísť a potom utrusil, že "už som vás tu videl", čo odmietam, že by mňa niekedy videl a spolu už vôbec nás nevidel. A on mi to už trištvrte roka vyčíta pri každej hádke toto, že ten sbskar ma pozná a bohvie s kým som tam bola 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Príde mi to strašne primitívne a absurdne.
Žena utekaj od neho čím skôr🙏 kým nie je neskoro…
Buď je zle alebo dobré.
Žiadna stredná cesta taka ta ,, zdravá normalna"
Keď je v pohode tak tá nosí na rukách, keď je zle tak ťa ničí do špiku kostí... dokáže ťa ignorovať a nepovedať ani slovo a potom za všetko môžeš ty a ty len ty...
Manipulácia je ked chce niekto aby bolo po jeho vôli a robí to tak ze v tebe vzbudzuje pocit strachu alebo viny. Vzdy ked cítiš strach alebo vinu a cítiš ze je to neoprávnene si obeťou manipulátora
Prehnaná žiarlivosť je forma manipulácie. Niekto chce aby si sa cítila vinná za blbosť ktorú si ani neurobila. Napríklad ze si bola s niekym v obchodnom centre alebo chceš byt večer sama. Normálny partner by ta rešpektoval a mohla by si chodiť kde chceš aj s kým chceš bez hlúpych scén. Bez strachu povedať ze večer ostaneš sama doma alebo ze ides s kamoskou von
A ľúbiš ho vôbec?Nikto nie je bez chýb.Ani ja,ani ty,ani on,ani susedia,herci,politici na každom nás je niečo "mimo".Ak niekoho ľúbim,beriem ho aj s chybami.Ak to nedokážem tak dovi-dopo.
A kedy máte tie dobré chvíle?
@januska12323 väčšinou keď sme spolu. Tie škarede, len keď spolu nie sme a cez správy niekedy píše škaredé veci.
Ukonči to, lebo sa utrapis....zničí ťa
On má z teba energiu, žije z teba, ale tebe energiu berie...stretnite sa a v kľude mu povedz že je koniec
Mna pri tomto napadlo ci ten sbskar nemyslel jeho 😁 ze jeho tam uz videl....ale podla mna je manipulator a ma nízke sebavedomie zrejme
utekaj od neho, z vlastnej skusenosti ti hovorim, utekaj. zniči ta psychicky uplne. Toto nie je normalne spravanie, zdraveho, sebavedomeho muza, ktory naozaj miluje. V zdravom vzťahu sa mas citit slobodne a stastne za kazdych okolnosti!!!
Ved to je jedno ci je manipulator ked sa k tebe sprava takto? Ty potrebujes nejaku nalepku aby si pochopila ze si s debilom?
Keby si bola šťastná tak toto tu nepíšeš. Zrejme je ziarlivy a bez dovolenia ťa čoskoro samu nepusti ani do obchodu. Radšej utekaj od neho kým nemate deti.
😁to je dobry pripad,mozes si byt ista,ze clovek bud klame alebo neklame-nie je to tak,ze inych klamem ale teba nie….nie je on nahodou skorpion?😄
ako to zistis? ze nemas z toho človeka dobrý pocit.. mmch je tisíc clankov o tom na uja gugla stačí pozret inak by som tu romany pisala, všetko co sa tam píše alebo hovorí je pravda.
a co napriklad nanho sedi z popisu?