Ahojte, chcem sa spýtať hlavne žien, ako vnímate mužov bez vlasov resp. ktorí sa strihajú do hola? Pridám fotku s a bez vlasov. Ďakujem za názor a prajem pohodový víkend 😀
V tvojom prípade bez vlasov.Jednoznacne
Nijak špeciálne, nie je to nič čo by sa mi vyslovene páčilo, ale nuž keby môj chlap začal plešatieť, tak by začal plešatieť, čo už s tým 😀 ... ale určite lepšie vyholené ako prehadzovačka s tromi vlasmi 😅
Jednoznačne ostrihať. Vyzerá to lepšie.
Bez vlasov jednoznačne, ešte ti to aj viac sekne 😉
Jednoznačne bez vlasov.
bez
Ja som jedna z tých žien, ktorej sa páčia taky muži 🤣 aj buzzcut 🤣 čiže za mňa určite bez vlasov 🙂
Najideálnejšie bez vlasov a s rozumom 😜
Jednoznačne bez.
Ver mi, ze je velmi vela zien, ktore letia na holohlavych :D za mna je hola hlava a brada neskutocne sexy a spaja sa mi to s testosteronom :D kebyze si mam vybrat medzi holohlavym muzom v kapsacoch a nejakym kudrnatym v obleku, tak jednoznacne idem po tom holohlavom :D
bez vlasov to máš veľmi dobré, pristane ti to
ako, viac sa mi páči bez ale ani s to nie je nič zlé…
Bez vlasov 🙂
bez vlasov vyzeráš dokonca mladšie 😀
bez vlasov.
Určite bez, je to lepšie
Dohola + neoholene strnisko na tvari = 👍
Bez vlasov vyzeráš oveľa lepšie a to nie som na plešatých hold prírodu neoklameš.
si sympatak 😃 a hlasujem za “bez”
Podla mna je to v pohode aj aj.
Muz si chce tiez zhodit vlasy dole, ten ma kuty a v strede podstatne menej vlasov, ale ja sa na to netesim :D som prste zvyknuta na tie riedke vlasy
Kľudne aj,aj. Ono to nie je o vlasoch,buď tej žene sympatický si alebo nie si
Skôr mi je divné,že si robíš reklamu (zoznamku?) na MK.
Asi by mi vadilo skôr toto ako to,či máš vlasy.
Mne sa páči keď muž má holu hlavu, ale nevadí mi ani keď má krátke vlasy a plesinu.. keď má navyše zarastenú bradu a okuliare, je to úplne super 😁
tebe sa hodí tiež viac byť bez vlasov, ale ani prvá fotka nie je zlá 😉
@terezka1947 na zoznámení sa s niekým, či "reklamou na seba" tu nevidím nič zle, myslím, že je lepšie sa zoznámiť na mk kde sa dajú odsledovať názory v diskusiách ako na nejakej klasickej zoznamke..
Určite bez vlasov. Lepšie ako prehadzovačka, alebo na "smädného mnícha" 😊
Obe su pekne, ja uplne holohlavych nemusim, aspon par mm nech tam je, ale Tebe pasuje aj take.
Ďakujem za názory, tak mal som dilemu, či skončiť pri hlave bez vlasov, snažil som sa pomôcť tomu, ale hold už ma ten progres začal hnevať a radšej som to dal dole a mne sa odľahlo, je to praktické a nejaké poznámky občas, že vyzerám ako... ma už netrápia 😀
@zuzanita1609 Áno, to prvé už je, to druhé v rámci možností 😀
@terezka1947 Chcel som sa spýtať na názor cudzích žien, ktoré nemajú ku mne žiadne "puto" 😀, nech už je názor hocijaký
Ale to neber nejak v zlom,ja proste poviem,ako cítim 😅. Tak fajn, môžeš sa ženiť 😆.
Mas peknu tvar, takze kludne bez vlasov. Vyzeras tak super 👌