Ahojte, prosím o radu. Som znovu v kontakte s muzom s ktorým som pred cca 2 rokmi niečo riešila. On sa potom vrátil k ex tak z toho zišlo. Prosím o rady ako ho znovu "namotat" keďže je to medzi nami také kadejaké keďže som mu aj výčitky robila, hnevala sa, vykrikovala ze neodpisuje atď proste scény. Ako ho zaujať nech píše viac, chce sa stretnúť, ja totiž neviem s mužmi komunikovať, hneď dávam všetko zo strachu ze ho stratím
A teraz je single?trocha sebaúcty
Ano, teraz je single už dlhsie
Nebuď šľapka.
Tie sa snažia zaujať!
A kde bol tie dva roky? U teba nie, ty mu píšeš? Či striehnes kde je , s kým je? A on ta vôbec kontaktuje tiež na teba striehne ako ty na neho?
Kolko mas rokov? 15? 🤦
Keď ho nezaujimas aka si, tak ho nerieš. Taký vzťah vedie do záhuby. To budeš celý čas vašho vztahu robiť šaša aby si ťa všimol? Nájsť niekoho na dlhý štastny život je nesmierne tažke a vzácne
@dianka555 prečo by som mala striehnut? Pise mi on normálne
Celé zle. Najskôr popracuj na svojom sebavedomí, až potom vstupuj do vzťahov a mužmi, lebo si opäť ublížis. Konkrétne tento muž nemal o teba záujem pred 2 rokmi a nezískas si ho podľa všetkého ani teraz. Muža nikdy nedonutis, aby ti viac písal, pokiaľ sám nechce
Ak má nechcel pred 2ma rokmi tak ani by mi nenapadlo ho teraz akokoľvek kontaktovať, neodpísala by som ani na sms a nie že ešte zaujať ho. Nech si ide za ex😉
Ak ho nezaujimas taka aka si tak ho neries. Hlavne sa nesnaz zaujat niekoho kto ta uz raz okaslal....trosku sebeucty potrebujes
Podla mna najviac ho zaujmes ignoraciou🙂 vlastna skusenost
@toskanka snažím sa na ňom pracovať už roky a nejde mi to, nepomohla ani psychologička. Máš nejaké rady?
@toskanka nie, nepoznám
Vrátil sa k ex tak to nejako stráv a daj mu pokoj.
@aandrea9 už je s ňou dávno rozideny
@toskanka a cez co to p9cuvas? Cez podcast go mi to nenaslo
Pozri na YouTube Petr Casanova first class. Ma podcasty na rôzne témy v oblasti partnerských vzťahov. Mne jeho štýl sedí.
@toskanka ďakujem, pozriem si to
a koľko máte obaja rokov? kontaktoval ťa hneď ako sa s ňou rozdišiel, či až časom?
Rozideny? A píše ti normálne? Nič v zlom, keby si ho zaujala, tak sa dávno rozhýbe. Alebo nemá chuť ísť zo vzťahu do vzťahu 🤷♀️
je to jediný chlap na svete?
@emm_i mame dosť, pred 40tkou. My sme boli v podstate v kontakte stále, ale nestretavali sme sa.
Boli ste v kontakte aj keď bol s ex? Prečo sa rozišli?máte deti?
@lily14 áno boli sme v kontakte aj keď bol vo vzťahu, proste sme priatelia, rozumieme si len tie výčitky a to všetko nepekne medzi nami ako keby stále viselo a nejako sa toho nevieme zbaviť, ja som nedockava, vycitam. Idem si tým na nervy ale neviem to ovládnuť. So svojou ex sa rozišli lebo im to proste nefungovalo. Nie, deti nemame
baby ved kocka pise, ze komunikacia s muzmi jej moc nejde, tak do nej neprudte recami o sebaucte
Skus so dat prikazom ho kontaktovat menej, vytvor situacie aby videl, ze zijes paradny zivot bez neho. Normalne by som povedala peknemu kamosovi/ kolegovi/ bratrancovi pod so mnou na pivo, spravime si fotku, chcemzaujat pan xy ;)
myslim, ze muzi aj zeny spozorneju ked ten druhy/ druha je "ziadana". a fotky moze vidiet na fb ;)
druha vec je, ze proste si nie ste sudeni. O tom si neuvazovala? ze len stracas cas
To nemas ziadnu hrdost? Uz si s nim nieco riesila a aj tak sa na teba vykaslal a utekal za ex. Ani teraz ta bohvieako nezere... ser na neho, ten zaujem o teba nema a ani mat nikdy nebude.