Dobrý večer potrebovala by som názor aj iných ľudí na môj problém . Rozišla som sa s priatelom boli sme spolu 8 rokov žili sme spolu v jednej domácnosti máme spolu dve deti 5,8 ročných chlapcov nechcem tu všetko písať rozoberať lebo to by bolo nadlho.. skrátené stále bol problém s peniazmi čo on zarobil bolo jeho a čo ja ťa moje on to tak chcel nemala som prístup k jeho karte dá mi na inkaso 100€ na jedlo a to je všetko nič za 8 rokov neusetril stale menil práce a keď nemal výplatu tak mu boli už moje peniaze dobre . No a stále niečo bolo nejaký problém čo sa týka penazi tak som sa rozhodla že to nemá zmysel ďalej už ani fyzicky má nepritahoval keď to takto mám napísať láska niekde už odisla z mojej strany neviem prečo to tak je ... Teraz mi stále vipisuje otravuje že sa zmení atď ale to už bolo viackrát a stale žiadna zmena tak chcem vedieť váš názor ďakujem ❤️
Máte spolu 2 deti a on 8 rokov delil peniaze na moje a tvoje … 🤔 nie je o čom, dobre si sa rozhodla… raz máte deti tak neexistuje kalkulovať na moje a tvoje 🤷♀️… pri deťoch sa nedá kalkulovať, vždy je niečo treba raz menej raz viac
Spravila si najlepšie rozhodnutie, že si odišla. Nesprav hned najväčšiu chybu, že mu zožeries tie slubotechnove kaleráby. Nie, nezmeni sa. Ak by sa bol chcel zmeniť, mal na to cele roky.
Tých 100€ by schladilo aj mňa a to ma peniaze ani moc nezaujímajú. Myslím, že si dobre spravila, nenechaj sa zneistiť
už mu never nič .... klamal a klamať bude
na sud nech ti plati na deti a viac sa onho nestarat .. nech si hospodari aj nadalej sam-ty si vytrenovana financne byt nezavisla tak to das aj bez neho-on by ti bol len na zataz-zbytocnost kt nepotrebujes
Normalka, ma plne vajca tak si spomenul... Kolko ti plati na chlapcov? Pevne verim ze aspon 150 na kazdeho...
8 rokov s nim ti nestacilo aby si vedela, ze sa nezmeni?
Určite sa nezmení, dobré rozhodnutie si urobila, len sa nenechaj chytiť na takéto reči.