Ahojte dievčatá, celá sa trasiem. Čo myslíte, ako by ste identifikovali úchylného muža, povedzme po 40tke...Viem, je to zvlástna otázka možno pre niektoré, ale mám vážne obavy, či som opäť nenarazila na úchylného chlapa.
Trasieš sa z čoho ?
To sa nedá tak špecifikovať. Pre niekoho je úchylka, keď chodí partner doma v čiernom latexe a iného to zase vzrušuje a kúpi si latexovy obleček tiež.
Proste keď tebe na chlapovi niečo vadí aas z toho obavy, odpor, hnus, tak je to pre teba úchylka a tým pádom sa vykašli na takýto vzťah
Ved povedz co a zhodnotime
Čo znamená uchylný muž? Mne napadol len exhibicionista a to by si už zrejme zistila.
aj si to so svojim partnerom/manzelom riesila? ze s tebou nespava, alebo ta viacej znepokojuje to jeho pozeranie sa na zeny..?
Takže ty mas 25?čo čakáš od vzťahu od 40 tnika?
Z toho čo píšeš neviem vyčítať či je úchyl ani nevidím žiadny signál.Vobec nemáte klasický sex?veď mu nemusíš vyhovieť spraviť to rukou a čo si predstavuje tak do mysle mu nemôžeš vojsť🙂
Však keď Ti nevyhovuje, nepáči sa Ti jeho spravanie, či prejav, tak sa mu poďakuj za spoločne chvíle a daj si odchod
To čo si popisala niekomu môže prísť uchylne, niekomu nie.
Ale si nespokojná, to už asi lepšie nebude, tak radšej rozchod a nájdi si niekoho iného
Veď mu povedz: Michal, už necítim to čo na začiatku, chcem byt k sebe ale aj k tebe úprimná, už sa nebudeme stretávať, ďakujem za spoločne chvíle a odidi
Neviem, či pozeranie po ženách je úchylné. Po deťoch áno. Ale určite mi príde mega úchylné robiť to rukou niekomu, kto so mnou nechce spať.
Utekaj od neho čo najďalej, podľa toho čo píšeš je to čistý uchyl, ešte dobre že si si takéto ,,detaily’’ všimla, ženský inštinkt neklame. Hlavne pred tým nezatváraj oči
Bojíš sa, že je to nejaký deviant či ako? Nechápem
A čo sa stane, keď sa nahnevá?
Sa len stretávate, či tvoríte par?
Takže to nie je normálny vzťah stretávate sa len nezáväzne?nemá problém s potenciou?štvrťroka bez sexu a už ho ani nechceš tak načo si s ním?
Mňa by viac znepokjovalp to, že nechce normálny vzťah a si len dievča na pobavenie a ani si neuzijes.Viac by som ho nerozoberala čo a na koho pozerá.Mas určite na normálny vzťah a ešte je o dosť starší tak načo?
Ak je to Adam Honibrk, tak asi ma bolave ruky z tolej prace, tak to chce od teba a vlastne vyhovuje mu akakolvek ina pomocna ruka, ktora mu bude k dispozicii.
Ak tebe to vyhovuje z dlhodobeho hladiska, lebo vnimas ine benefity z takeho vztahu nechavame na posudenie tebe, ale zvacsa ludia maju ine predstavy o vztahu.
Jeho zvlastny pohlad moze mat viacero dovodov, pocnuc zmenou zraku (zaostruje, lebo inak prd rozmazany vidi a tak sa sustreduje), az po bujaru predstavivost (ako honibrkovu mu treba si zafixovat asi nejake podnety, inak by nemal ako dosahovat vytuzenych vrcholov).
Za mňa počúvaj svoju intuíciu. Keď máš z neho čudný pocit a niečo ti hovorí, že jeho správanie nie je úplne v poriadku, tak to počúvni (a radšej od neho ruky preč). Vzťah nemá prinášať pocity vnútorného zmätku či neistoty.
Z tohoto čo si doplnila, je jasné, že ten vzťah aj tak nie je v poriadku, zabíjaš s ním mladosť a mala by si dať na svoju intuíciu, že niečo s ním nie je v poriadku. To čo opisuješ je čudné a obzvlášť v kombinácii s tými ďalšími info o vašom vzťahu.
Akoze ze lubi mlade dievcata? No to vies ze si zasterka pre okolie. Utekaj.
mne napadlo latentny pedofil, ale to si mi neskor v komentoch vyvratila, nieco mimo ,,normalu,, je podla mna,ked <Ti povedal ze nema rad sex ako taky...nieco tam bude....a to sa dvaja dospeli nebavite o tom na co mate chut a co vam vyhovuje, popripade nesplnene tuzby, mopzno ich ma a z tvojho chovania mu pride ze by si to nepochopila...nepises o laske, tak zjavne aj tu je rezerva, ze tam nie je silne puto a dovera...
Nenapadlo ti sa o svojom probléme porozprávať s odborníkom? Dnes už je k dispozícii aj appka, tuším sa volá Hedepy - kde sa vieš normálne spojiť s terapeutmi zo SVK a takto nadiaľku si dohodnúť termín a dostať odbornú radu.
Klame o zasadnych veciach a nejake red flags, co este potrebujes k tomu, aby si to ukoncila?
Kedze uchyliek je mnozstvo, univerzalny navod na to ako ho odhalit nemas. Bud ti na nom nieco nesedi a ukoncis to, alebo ti vyhovuje