Chcem len nestranny nazor, mozno nazory menovkyn a ich spokojnost s menom. Ktore sa vam paci a ktore naopak vobec nie z tychto troch?
mne sa paci meno Lea a paci sa mi na nom to, ze vlastne je kratke, neda sa skaredo povedat, ze je take neutralne 🙂
Andrea, Andrejka,
Lea je veľmi pekné meno. 👍
Mne sa páči meno Lea.
Ja som Silvia, som spokojna a nikdy som nemala problem s menom, obcas sa pytaju ci s y alebo i. Zila som v mnohych krajinach a bezproblemove meno aj v zahranici. Silvinka, Silvi, Silus ako dieta aj Sisi❤️
Lea
Silvia . A ak nie, tak druhé andrea.lea sa mi páči najmenej
Andrea. Bola som malinký kúšoček od toho, aby som tak nazvala tretiu dcéru ;).
žiaľ, aj Lea sa dá skomoliť 😀 na Leuš, aj Aďuš, Silvuš...
som silvia a nikdy som nemala problem-okrem toho ze mi davaly Y ... zijem v zahranici v anglicku a tu moje meno maju radi-vraj kedysi popularne ale neako upadlo .. dcere som to meno nedala ale nemala by som problem ... lea v iadnom pripade mne je to meno nesympaticke a andrei poznam len zle .. takze to meno osobne nemam rada 😝
Lea 🤗
Lea
Lea sa mi páči najviac...
Silvia, Andrea Lea za mňa v tomto poradí.. Ale všetky mená sú celkom v pohode.
Silvia je najkrajsie. Lea sa mi vobec nepaci
Ja som Andrea a nedala by som to meno dcere. Pride mi tvrde a asi aj vela inym ludom, lebo nikto ma neoslovuje Andrea... vzdy nejakou skomoleninou alebo zdrobneninou a Andrea ich ma kopu (Andrejka, Andrejocka, Ada, Aďa, Adka ... jedna kamoska ma zacala volat Andy😨
Ja milujem bohatost slovenskych zdrobnenin ale nie na menach a odkedy zijem v zahranici som konecne iba Andrea.
Silvia
Andrea
Meno Andrea sa mi páči najviac.
Meno Silvia sa mi vôbec nepáči. A meno Lea je taký stred. Nemôžem povedať, že by sa páčilo ani nepáčilo. Je to taký stred.
Ja som Andrea a som s mojím menom spokojná.Aj Silvia aj Lea sú ok. Dcére by som Andrea nedala ale len preto aby sme neboli 2 s rovnakým menom
Za mňa je naj z týchto troch mien Lea
Lea
Andrea - som s menom spokojná, volajú ma Andrea, Ada, Aďa, Aďka, Aduška, Adinka, vadí mi len forma Andrejka
Vybrala by som si meno Silvia.💜 Jednu poznám a mám ju veľmi rada.😊
Jednoznacne Lea🥰 odkedy som to meno ako decko videla v kalendari, tak mi bolo jasne, ze sa raz tak bude volat moja dcera.. a ona sa tak vola😊
Silvia
Lea
Za mna Silvia