Ahojte poraďte nejaké pekná mena pre dievča a chlapca ďakujem
Lujza a Leo
My máme Emu a Mateja, keby sme zasa mali dvojku, tak by boli Alica a Adam 😊
Ja mam Olivera a Natašu
My mame Liliana a Tomáš
mame Emu a Nelu ale ked sme preberali chlapcenske mena tak to bol Matej a Juraj a mm sa pacilo dievcenske Tamia
My mame :Gregor, Marek...keby bolo dievča je to Nina, Gretka🙂
mne sa páčia mená oliver a zoja. ale kao však hlavné je aby sa páčili vám, nejaké tie tipy istotne máte
Viktória, Tamara, Monika, Dominika, Natália,
Kamarat ma chutnu kombinaciu mien syna a dcerky: Teo a Lea 🙂 paci sa mi aj kamaratkina kombinacia, aj ked tie mena ma nikdy nebrali, ale ich deti su hrozne zlate a mena sa k nim aj k sebe pekne hodia: Dominika a David.
Alžbetka, Žofia, Dorota, Klára, Jakub, Marek, Tomáš, Matej🙂
My máme Lívia a Timotej 🙂
Nám sa zatiaľ páčia tieto, ale stále tiež vyberáme, termín mame až v apríli :
Oliver, Olívia, Adam❤️, Jakub, ...snažíme sa vyberať meno, ktoré sa nedá použiť v nepeknom tvare i keď tie mena sú o sebe pekné ako napríklad Lucia - Luca :/,
páči sa mi veľmi aj Alžbeta a Izabela
Vzdy som si vravel ak by som mal dcéru tak meno Viktória, chlapec zrejme Ivan...
Mam sestru a brata dvojicky..Erik-Dominika
Adam, Matteo, Dorotka, Grétka 🥰
Nela a Patrik
Damián a Karolína
Adam ❤a keby sme mali dceru tak je Nela alebo Natalia...a to ze ich je plno a kazdy druhy, je mi tak uplne jedno...vobec ma to neodradilo a vobec ma to nezaujimalo....
Eliška, Terezka, Šimon, Jakub, Tobiaš, Matyáš
Lukàš Miloš Radim Aleš Leoš Aneta Nina Timea Romana Lea Zoja Lenka
Charlotte, Aria 🙂 moje favoritky
My mame Samuel☺️, Lilien☺️, Michal☺️, Nela☺️
Ja mám Marka, Vilka a Pabla Michaela
Syn je Matteo a dcéra Chiara 🙂 ale zasa , náš tatino je talian, takže sme sa snažili prispôsobiť priezvisku 😉
Aria no ty môj boh to už radšej nech sa vola ariana😄
Mám chlapca Rastika , keby že mám dievčatko tak Alžbetka , Nelka ☺️
@alexk12 vieš že som normálne zabudla nato že som sem písala meno Aria 🤣🤣🤣normálne som ostala že odkial som to meno vytiahla 🤣🤣🤣 ale Šarlotka sa mi stále polubuje 😁
my mame Rpmana, Renáta a Jozef