Ahojte. Čakáme chlapčeka a nevieme si vybrať meno. Páči sa nám: Pavol, Jakub alebo Kristián. Ktoré by ste si vybrali? Aké meno ste dali, prípadne sa chystáte dať svojmu chlapčekovi? Ďakujem 🙂
@lilianka28 priezvisko sa začína na písmeno S
Ano, zalezi aj od dlzky priezviska. Z tychto troch sa mi najviac paci Kubko.
My sme dali Matusko a Samko.
Ale velmi sa mi pacili este aj Lukasko, Tomasko, Filipko a Adamko 🙂
@sabisi mne skratka Kiko usi trha. Kristian je pekne meno, nie ho prznit Kikom. A velmi sa mi paci z tvojich Pavol. Jakubov je plne kazde ihrisko
Jakub s danom patria už dlhé roky medzi prvé dve miesta v rebríčku chlapčenských mien. Čiže veľa Jakubov je,preto by som radšej volila Pavol alebo Kristián. Ale viac som naklonená Pavlovi.
My máme Pavla a je to pre mňa krásne meno. Má to svoj dôvod, prečo práve Pavol a zároveň s naším priezviskom znie úplne super. Viem, že sa málokomu páči, každému príde "starosvetské", ale ja si iné meno pre syna predstaviť neviem. A nikto ho nevolá Pali ani Paľo, je Palko a keď vymýšľa, tak Pavol 🙂
Kristian. Ale v plnej verzii, ziadne skratky.
@nwnw presne tak. My mame syna, chcela som Ondreja,alebo Vratka, ale manzel nesuhlasil, a mame Branka. Nie Branislav, ale Branko. A dcera Tatiana
áno aj mne sa páči Kristian.Ja nemám syna ani mať nikdy nebudem tak som ho dala aspoň kocúrovi 😀 a voláme ho Kiko ,Kikino,Kiki.Mne sa to nezdá prznenie mena.Aj Kristínu volajú Kika
@sabisi My máme Jakuba a veľmi sa mi to meno páči,a to sme sa rozhodli na poslednú chvíľu. U nás neni veľa Jakubov. Syn má spolužiaka Kristiana a nikto ho nevolá inak iba Kiko,znie to hrozne ako nejaký papagáj.Treti syn sa volá Michal, tiež krásne meno a voláme ho iba tak ,žiadny Mišo, i keď v škole ho tak budú volať určite.
Co je cudne na "pali", takato prezyvka sa vyskytuje asi v kazdom mene, nie? Kati, zuzi, jani, feri, ...
@sabisi Kristián 👍👍👍
Ja mám doma Kristiána 🙂
Mne sa osobne nepaci ani jedno. Jakub je snáď každy druhí tak ako aj kristian. Teraz sme boli na dovolenke a jedna ze paľko pod sem take čudne to bolo nemoderné a pritom sa ocino tak volá.😄aj on sa na tom smial.
@sabisi Poznám Kristiana, ktorého volajú Tino.
Už potom radšej Christian
@sabisi Za mňa Jakub.
Ale záleží aj od priezviska.