Páči sa vám meno Viktor?
Mám syna Viktora, páči sa mi to meno
Pekné, výnimočné, neotrepané.
Mala som bývalého Viktora, krásne meno... Viťo ho každý volal...
@dzulli1980 u nás v okoli sa to Viktormi a Viktoriami len tak hemží
Mame v školke Viki ho volame . Mne sa páči 🥰
@pribinak Vážne? Ja nepoznám žiadneho 🙂
@dzulli1980 v paneláku mame 2, syn má 2 spolužiačky Vikiny, na krúžku je kamoš Viktor, o 2 ročníky vyššie je iný kamoš Viktor
Proste dosť
Nie, nepáči
Áno ♥️
pekné meno...
Poznám jedného, je strašne labilny. 🙂 ale meno pekne. Mne sa skôr ale páči Viliam 🙂
Vacsinou mame mena zafixovane s osobami, s ktorymi sme sa stretli a potom podla toho mame k menu -/+ vztah. Za mna pekne meno.
Ano
Áno pekne meno 🙂
Aj mne sa páči
Ano
Áno, bratranec, žije v Chorvátsku 😁
Ďakujem všetkým, aj mne sa páči, poznám len jedného Viktora, ten má okolo 50r a názor na neho neutrálny v pohode.. Presne, chcela som meno pre druhého syna ktoré sa mi s nikým nebude spájať a je zaujímavé. Tak ešte som si spravila prieskum 🙂😃 páči sa mi na ňom aj význam- víťaz. Starší syn je Ján, priezvisko máme tiež na písmeno V (českého pôvodu). A myslím že sa to bude hodiť
Nie
Ano, paci. Mam mladsieho brata Viktora, ked mu nasi davali meno, vela ludi si tukalo po cele, ze co to za meno. Ale nam sa vsetkym pacilo. Ako malého ho vsetci volali Viki, teraz je to uz samozrejme Viktor, ale mama, krstna a my so sestrou mu stale hovorime Viki (je od nas so sestrou o dost mladsi, stale bude nas maly brat🙂).
Vies co, keby sa Ti aj spajalo, tak ked tak pomenujes svoje dieta, tak to spajanie prestane. My sme to mali takto s Viliamom. Mne to meno pripominalo jedneho chalana od nas z dediny, zo socialne slabsieho prostredia, vytrznik, alkoholik sa z neho stal, nasilnik...Manzelov starky, co bol fakt dobrak od kosti, sa tak volal a ked som zistila, ze cakame prve dieta, tak na dalsi den zomrel. Tak sme si povedali, ze dame meno po nom, ak to bude chlapec. A veru, nemenila by som. Podobne nieco sme potom mali aj pri druhom synovi s menom. Mne pripominalo moju dlhorocnu platonicku lasku. Este som to aj muzovi hovorila, ze dajme ine, ale ze nie. A uz mi je to jedno, to meno mu sedi a nemyslim na toho chalana, ked vidim mojho syna. Preplo sa to uplne v tej hlave 🙂
Môj brat je Viktor, aj otec a starý otec bol Viktor
Nie je skarede. Ale jaby som mojim detom nedala.
Kazdopadne si zober ze Viktoria je jedno z naj mien. Teda pouzivaju sa casto.
Viktor mi príde take tvrdé strašne 😕 ako Dezider alebo tak. Presne tá skupina mien ale pises že máte syna menom Ján tak ten Viktor k tomu bude pasovať keď oblubujete take pradavne mena😊
A termín máte v ktorom mesiaci prípadne v znamení? Môj brat je Viktor a aj strelec novembroví a aj sa vždy cítil víťazom 🙂 veľmi sebavedomí a priami hodí sa mu to meno jeho syn je tiež Viktor a je býk takisto si ide za svojím 🙂.
@alison11 jún, prelom blíženci/rak 😀
Tak držím palce radšej na blížencov lebo raci sú dosť tichá povaha mám staršieho syna aj kolegu sú utiahnutí.Ale možno aj také silné meno ako je Viktor by mu posilnilo sebavedomie ráčikovi.Prajem príjemné tehulkovanie a krásny zážitok z pôrodu 🙂Nech sa zdraví.
Máme v rodine pekne meno.Ale vždy bol Viktor, Viktorko nie Viky a pod..