Páči sa vám meno SABINA? Aké meno pre dievča sa k nemu hodí?
@mynona111 moja kamoska je sabina volaju ju sabia. podla mna sa jej ti meno hodí. ale neviem aké by k nemu pasovalo.
Ani nie, napadol mi ako prvé Joachim Sabina, čiže starý chlap
sabína a karolína, katarína či kristína.
Ano.
Pekné páči sa mi.
Nie
Kamarátka ma Sabínku a Karolínku
Ešte viac Sabrina. 🙂
áno krásne meno... dcéra má spolužiačku Sabinku...v škole ju volajú Sabi, Sabča....
je to nádherné šikovné dievča, s krásnymi tmavými očami...
Moja je Sabína a hodí sa jej to veľmi, voláme je Sabi, Sabinka, píše sa o nej, že je žena netradičných záujmov a to teda má kadejaké záľuby 😂
Áno
Ako tak... Sabča
Tak meno je pekne, hoci sama by som si ho nevybrala. Volá sa tak moja neter, má 22 a volajú ju buď Sabina, alebo Sabinka. Žiadne prezývky. Švagrina chcela pre druhú dcéru pôvodne Sofiu, ale predbehli sme ju.
@mynona111 znama sa tak vola, volaju ju sabinka, sabi.
Naša najstaršia je Sabína. Meno sa mi spočiatku vôbec nepáčilo, ale vybral ho manžel s našim synčekom Filipkom, ktorý sa na sestričku veľmi tešil. Ona bola tá posledná, koho v živote videl. Teraz ma to meno neskutočne hlboký význam a dcére sa veľmi hodí.
@mynona111 pekne. Stale lepsie ako Sofie, Mie a Niny s ktorymi sa vrece roztrhlo
Moje prostredna dcérka je Sabinka. A máme ešte Sandru a Viktóriu. Sany Sabi a Viki ❤️
@mynona111 jaam dcerku Sabinku a je jedina v skolke. Paci preto som jej to meno dala. A mam este starsiu Kristinu.
Aj moja je Sabina a v zivote poznala az jednu Sabinu
Mne sa páči 😊
Nie
Paci,paci,aj jeho majitelka je spokojna😊
Mne sa nepaci
Ale skor asi zalezi, ci sa paci tebe 🙂