Páči sa vám meno Jana, Janka?
Nie..
Nie
mne sa páči
Mne sa páči.
Môže byť, taký stred- noslní, neurazí...
áno... kedysi bola v každej tr. Janka, Katka, Zuzka...
Nie
Aj mne sa páči,neviem,čo je na ňom také....
Ano. Je kratke, medzinarodne a neda sa skaredo skomolit 🙂
Nie 😃 volam sa tak
Ano
@adik64 Presne 😉
Nie
Mne ano 🙂
Nieeee
Áno,som Janka, som spokojná.
No na mojom zozname nebolo a to sme chceli klasiku.. mali sme tam Hanku, Grétku, Klarku, Karolínku a Johanku...ale tak mladý nie je baba😅🥰 vyberaj podľa seba, vždy nájdeš 100 ľudí,čo sa to páčiť nebude a potom takých,ktorým áno..
Nie....v mojom veku a ešte tak plus 10 rokov je skoro každá druhá Janka 🤣 a ja tiež
Mne ani nenapadá, nejaká prezivka , výsmech na meno Janka,Jana,tak ako zvyknú deti v školách. Je to ozaj multi kulti meno 🙂
Áno 😉
Áno.
Páči
Nie
Áno mám dcéru Janku 😉 má 14 a je jediná Janka v triede .
Nie 🤦
Mam dceru Janu-8r a nemenila by som, v porodnici sestricky hovorili ze hadam aj 5rokov toto obycajne slovenske meno nemali, ze teraz su same Emmy, Sofie, Alice, Mie, Sary... My sme ho dali, lebo je to meno ktore sa da povedat kratko (jana janka), dlhsie (janicka, januska), pekne aj skaredo.. A ked bude stara bude to teta Jana, napr mne su nesympaticke mena, ktore maju zdrobnelu formu uz v zaklade (Lenka, Veronika...).. Inak jednu velku vyhodu ma taketo klasicke meno, ktore sa uz sto rokov nedava.. Zakricte na ihrisku Ema? Otoci sa xy deti ale ked zvolame Janka, otoci sa len nasa 😂
ja som tiez Jana a paci sa mi moje meno.
v mojej generacii bolo velmi caste, ked som bola dieta, trochu ma mzrzelo, ze mi rodicia dali take obycajne banalne meno, ktore ma kazda druha. Ale teraz je skor rarita. Na ihrisku to dala jedna mamicka dcerke a ta bola velmi zlata. Svojej dcere som dala meno Johana, nosi moje meno vo svojom mene.
@zuzanita1609 janča
A k otazke. Nepaci. Volam sa tak.
na stranke nasej skoly jeden cas davali ako zaujimavost, mena ziakov a ich pocetnost. napr. ze na skole je 15 Kristianov, 12 Sofii atd, 1 Amelia atd. Za cely cas co tam moje deti chodili, nebola tam ani jedna Jana, a vlastne aj moja Johanka bola jedina.
Nie