Netradičné/zahraničné mená pre deti

simona006
4. júl 2024

ahojtee, máte nejaké typy na netradične mena pre dievčatko a pre chlapčeka?😊 mne sa veľmi paci Theodor alebo Noemi

kacena4
4. júl 2024

my mame chiaru (co je talianska klara)

labocca
4. júl 2024

@simona006 Ja mam syna Tea...🙂,+ ma nemecke priezvisko🙂.
A dokonca poznam dievcatko,kt. sa vola Tea.

vevebono
4. júl 2024

Ja som chcela Layla alebo Alessia, muž presadil iné 🫣

motogirl699
4. júl 2024

@simona006 ja mám dcéru Elizabeth Noemi

anjelicek26
4. júl 2024

Ono sa to musí ak hodit k priezvisku... mne sa páčia klasické staromodne ako Hana, Klára, Gréta, Karolína, Margaréta, Johanna (mame Alexandru a Rosalie)... s tých zahraničných sa mi veľmi páči Eleanor a Valéria...chlapčenské sme mali ešte Raffael a Jonathan a Florian na zozname, nakoniec mame 3 mesačného Bruna doma.. druhé meno má Gabriel.. ale dva dni bol chudák v porodnici bez mena...

ivka225
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia13022023
4. júl 2024

Dievčenské sa mi veľmi páčia Tamia, Talia, Tali, Nala, Tea.. Chlapčenské Teo, Luca, Lucas a doma mám Timona.

andrejka1974
4. júl 2024

Ja mám dievčatá Sindy a Riana

buba183
4. júl 2024

@simona006 Kamarátka má Yasina.

beata_k
4. júl 2024

Dnes bola na ihrisku Ariana.

uriva
4. júl 2024

Poznám chlapčeka s menom Nino, číta sa to tvrdo. A ešte jedného s menom Hiram.

petronellla87
4. júl 2024

@simona006 mne sa mega páči Atrei a Anakin. A z dievčenských Anika. Ale tak my máme slovenské priezvisko, spolu by to znelo divne😁

smajliica
4. júl 2024

Evelina a Elsie pre dievčatá a Elias a Maxim pre chlapcov.

banalu
4. júl 2024

Regina a Egon

kamatopo
4. júl 2024

Lukrecia a Tadeas. To boli moje mena pre tretie ak by náhodou. Mne osobne sa páčia talianske mena. Napr taka Fiore je u mňa topka.

estellas
4. júl 2024

@beata_k meno Ariana už som počula viac krát to je adi nejaký trend alebo čo. 🧐

danulik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prasiatko30
4. júl 2024

Ramona, cesarea, pilar, covadonga, yolady, nieves, sol, mar, remedios (reme)

Adelaido, ramon, abelino, jesus, manolo, angel, julio cesar, humberto, virgilio, tiberio, fidel

kristiii
4. júl 2024

@simona006 Theodor a Noemi mi neprídu zrovna netradičné, hlavne Teov/Theov poznám v poslednej dobe kopec..ale teda mne sa zahraničné mená páčia veľmi.. napríklad Collin, Ryan, Jeremy, Jessie, Luke, Zachary,../Amanda-Mandy, Leticia-Lety, Cindy, Emily...je ich veľmi veľa, ktoré pekne znejú

alenka58
5. júl 2024

Raina

beata_k
5. júl 2024

A este som si spomenula na Pia Olivia.

andrejka1974
5. júl 2024

@danulik nie

rorino
5. júl 2024

@simona006 ja,že si chcela netradičné😂tieto mená sú už bežne za posledné roky

larisalarisa
5. júl 2024

Mne sa páči Evan a Lilly

nelly234
5. júl 2024

Ja poznám jednu Olesiu

cookie29
5. júl 2024

no minule som niekd videla Madmazel Sanaja Lakatosova....

netusim comu hovoris "netradicne" ci najoriginalnejsie, alebo skor nie prilis pouzivane.

V okoli mame Aelis, Gurvan, Aelwyn, Maëlis, Azylis, Erwan, Enora, Armel, Katell, Maïwen, Enguerrand, Noan, Malo, Aodren, Aël, Ewen, Ifig, Nolwenn, Yuna, Lilwenn, Gwen, Bleuenn, Erell,

kristiii
5. júl 2024

@cookie29 to asi nebudete žiť na Slovensku? Väčšina z tých mien je za mňa hrúza a to mám fakt rada zahraničné mená. Tieto sú odkiaľ?

columbovazena
5. júl 2024

@ivka225 To ako vážne? Však to je ako za trest

columbovazena
5. júl 2024

@danulik 😅😅 Mne to tiež občas tak pripadá, keď sa strelené ženské predbiehajú v tom, ktorá sa "exotickejšie" meno. Jak u morgosov. Ti tiež majú Rosalindu, Esmeraldu, Onura, svojho času Winnetoua, aj Gagarinova. A pritom väčšina má slovenske priezvisko, vyzerá to potom ozaj otrasne. Napr Ryan Macko, Amanda Halušková a podobne. Proste uzas

blackmoon1325
5. júl 2024

V dnešnej dobe už sa strácam čo je netradične a čo bežne 🙂
My však máme (deti teda nemecké priezvisko tak mena im sadnú) mame:
Theodor ( Theodore neprešlo )
Leonard (zas Leonhard mi neprešlo u otca)
A slečna Rebecca
Môžno inšpirácia 🙂