Ahojte povedali by ste mi názor na meno ktoré chcem dať ? Čakáme dievčatko krásne našu malú kočičku 😍 a chcem jej dať meno Mia Anna poviem vam aj dôvod Mia sa mi páčilo už strašne dlho je to ľahké meno a zároveň krásne aj keď veľmi populárne ale to mi nevadí a Anna preto lebo mi tento rok odišla do neba moja druha mama moja babka ktorú som milovala strašne moc a chcem si ju týmto uctiť a zároveň Anna je krásne meno mama hovorí že je to veľmi gýčové ale podľa mna to je pekná kombinácia čo myslite ?
dala by som len Anna je to krásne meno
Kombinácia mien sa mi vôbec nepáči
no nieže by to bolo škaredé, ale 1. zase Mia? 2. načo dve mená? Dala by som len Anna
Tiez som za Annu
Osobne si myslim ze dobre. Ale skus premysliet: keby si tu Annu zmenila na Anne aby to k sebe sedelo? Stale je to to iste meno mozno by to k sebe slo viacej. Ale je to na tebe. Ak ju chces takto pomenovat chod si za tym. Nas tiez odhovarali a aj tak sme dali ako sme chceli a zvykli si 🙂
Podľa mna sú oba krásne. Ale vedome by sa nemalo dávať meno po zosnulom.
podla mna v pohode
Tak skús len Miu, a Annu pri krste😉
A čo tak Anna Mária? 🤔
@arivederda Mária je sestra 😂
Velmi sa mi to paci. Mne sa vzdy pacili dve mena a tieto dve idu pekne k sebe a zaroven budes mat pamiatku na svoju babku.
Mia je susedová mačka... Anna - pekné meno.
pre mňa úplne zbytočne dávať dieťaťu 2 mená...Aj tak ho všetci budú oslovovať len tým jedným - najčastejšie prvým...
Mia Anna v preklade "Moja Anna" ...co ja viem...aj bez toho kazdy vie,ze je tvoja. Bud je Mia alebo Anna, aj tak bude pouzivat cely zivot 1 meno.
Moje deti máji 2 mena, používame len prvé doma, oficiálne obe. Inak, dcéra má druhé meno tiež po starkej, len ona vtedy ešte žila.
Ak sa vam to páči, dajte ich. Nepotrebujete súhlas z fóra.
Ja by som dala dievčatku jej vlastné meno, a to Mia, keď už je vlastne dávno tak u teba vo vnútri 🙂 Anna je trošku staromódne, a tiež si myslím, že by nemala mať takto meno po niekom, nie je to potrebné takto si uctiť milovaného zosnulého. A keď chceš úplne nové, tak zváž Ivanka (žartujem) 😉😅 Miuška je pekné, ale niekomu sa páči Anka, ale niekto môže vravieť, že Anča... vieš 😃 to už nie je tak cool zromantizované
Anna - a aj volať ju "Anna", nie Anka, Anička, Anča, Aňa, Haňa a podobne.... Anna je úžasné, krásne nadčasové meno.... Mia - nee 🙂
Mne sa to páči, ak to tak cítiš a páči sa ti to, nemáš čo riešiť🙂
Podľa mňa je tá kombinácia mien super a ak sa tebe a partnerovi páči to je jediné podstatné 🥰
Moja najčastejšia rada pri dileme s menom je: Zopakuj si to 3-5x rýchlo po sebe aj s priezviskom... či sa ti to bude páčiť.
Doteraz som nepochopila, k čomu sú dobré dve krstné mená...okrem toho aj tak každý používa len jedno. zväčša to prvé.....
Obe mena sú pekné ale nie spolu... Daj meno Mia a birmovne môže mať Anna
Moja je Anna 😊 teraz mala rok....podla mna krasne meno , vola sa tak aj mamina aj babka sa volala tak aj prababka aj pra prababka 😊
@alienkami plus priezvisko a predstava dospelej zeny. Lebo dieta bude kratko...
Oo vôbec nie je gýčové je krásne ❤️ Mia je krásne meno samo od seba tiež ešte ani deti nemám ale niekedy len tak rozmýšľam do budúcnosti ešte ďalekej tak presne Mia mi napadlo... Mia Anna... Prečo nie je to veľmi pekné, prajem veľa zdravia aj do budúcnosti 🙂
Pekne mená a vy rodicia si dajte ako chcete.
Tu vam 100 ludi povie 200 názorov.
Aj keby ste dali Rexa, nikoho do toho nič. A uz vobec nie forum.
Vy viete ako to ladí s priezviskom a vy s tym budete žiť. Žiadna ina zena z MK
@alexandra2010 hlavne u chlapcov je dôležité si meno zopakovať viac krát aj s priezviskom. Taký Marco Kotík na papieri nevyzerá zle, ale keď si to 3x za sebou rýchlo zopakuješ... 😅
@cacianka Rexo je krááásne meno... je to nás pes...😉
Mne tie mena k sebe neladia. Obe sú samé o sebe pekné, ale spolu je to taky mismas...jedno moderné, cudzoznejuce a druhe klasické...