Ktoré sa vám viac páči a prečo?
Amália krásne meno . Mila ako keks
Amália je za mna krajsie. Preco ? Ani neviem. paci sa mi viacej ako Mila
@dadka1997 takto to znie lepšie 😁
Mne sa tiež viac páči Amália, ale lepšie (ako je písané vyššie) - Amélia. Prečo? Lebo Mila je keksík. A zdrobnenina, Milka, je zase čokoláda. Tak asi preto 🙂
@ahojka5 mne sa paci viac mila alebo potom amelia. Mozno ale iba preto, ze som poznala jednu taku staru pani fanaticku krestanku s velkou zlobou v sebe a ona sa volala amalia 🙈
Amália znie ako víla 🙂
Mila je krasne meno. Uvazovala som nad nim.
mne ani jedno.
Mne sa zas vobec nepaci amalia ani amelia. Zato mila velmi 🙂
Amalia
Amália
Ešte doplním, že žijeme v zahraničí, takže také že niečo je keksík alebo čokoláda nám nejako srdce netrhá 🙂 A vďaka zatiaľ za názory 🙂
Sranda je, že poznám jednu milu a ani raz ma nenapadlo že sa volá ako keks 🤔 proste to je Mila.. ale mne sa páči viac amalia.. obe mená majú význam milá, čo je zlaté..
Amalia sa mi paci, Mila ani trochu.
Mila je krasne. Amalia za mna nie, skor ta Amelia.
Mila 🥰🥰🥰 Mám troch chalanov a meno Mila bolo rezervované, ak by to bolo dievča
Mila sa mi velmi páči , to že je to keks by ma pri oslovení ani nenapadlo . Zaujímavé že pri Martinovi sa nikto nepozastavuje , že sa volá ako mesto …. Toto sa deje iba na Slovensku , nikde inde by to nikoho ani nenapadlo riešiť
Kamaratka ma Milu, mne sa velmi paci a tiez som si to nikdy nespojila s keksikom 😀
@lenka.25 Presne! Veď podľa tejto logiky by sa dieťa nemalo volať radšej ani takto, lebo to evokuje jedlo/produkt. Kamil a Maryna (krém), Milena (tyčinka), Florián (jogurt), Lada (auto), Lima, Vilma a Mila (keksy), Tatiana (bonboniéra), Paula a Matylda (mliečne dezerty), Jana (balená voda), Petra (cigarety) atď. atď.
My máme v širšej rodine AmÉliu, asi preto sa mi to meno páči viac.
Obe sú pekné
Ja len dodám že mám v praci kolegu ktorý sa volá Milo a všetci ale že komplet všetci sa mu vysmievali že mu mama pri pôrode chcela dať meno Miro ale račkovala tak je to Milo … takže Milu bude cakat rovnaký osud plus bude na smiech lebo keks Mila 😉
Mila. Amália mi znie romsky.