Ahojte, ako skratkou oslovujete Zuzany? Na ZŠ Zuzka, Zuzi ale na strednej alebo v dospelosti ako?
Aké skratky sa dajú použiť?
@vanilkovazmrzka Zuza, strašné oslovenie, to hádam nie, nikdy by som tak nikoho neoslovila 😃
Zuzka, Zuzi aj v dospelosti 🙂
Moju kamosku oslovim aj Zuzanka alebo Žužu ako zo susedov 🤣
@autorka ked oslovujem priamo zuzanu, tak ju oslovujem zuzka. Ked sa o nej s niekym bavim, vtedy pouzijem aj zuza. 😅
Jasne je ich oslovujem aj Zuza 😁 Niektore dokonca Zuza Bluza 🤷♀️
Oslovujú ma Zuzana, Zuzi, Zuzka, Zuza a kamoš Žužu. Nevadí mi ani jedno oslovenie.
švagrinú a známe Zuzka, kamošku Zuzi a veľmi dobrú kamošku Zuziček, Zuzik alebo Žuža
Mam kamaratku a je žužu
Záleží od vzťahu so Zuzanou. Nevidím problém použiť ani zdrobneninu v dospelosti.
Hovoria mi Zuzka, Zuzička, Zuzik, na strednej ma volali Žužu, niekto to používa dodnes (neznášala som to, vtedy ficali horkyze slíže s týmto menom v pesničke).
Poznám veľa Zuzán. Vždy som počula len Zuzka ;) ako oslovenie v dospelosti.
Ja len a zasadne Zuzana. Celkovo nemam rada zdrobneliny a ine tvary mien ako povodne meno.
Zuzana je pekne take ako je.
Zuzanka, Zuzka, Zuzi, Zuzička. Zuza nikdy. Prekvapivo každá Zuzka, ktorú poznám je super osoba. Zuza by mi nevošlo na jazyk.
Zuzana
Kolegynu volame zuzka
Zuzka, Zuzi
Ja som Zuzana a nesnášam, keď ma oslovujú Zuzka 😒 Mňa radšej osloviť Zuza, ako Zuzka. 🤣Ale inak ma bežne oslovujú Zuzana, Zuza, Žužu, Zuzulienka, Zuzik, Zuzinka, Zuzi, Zuzička, Zuziček
Mňa Zuzi, Zuzka, Žužu a jediný kto mi povie je manžel ze Juda keď sa robím hluchá 😂😂😂 ale aj to je Zuzana som zistila v svakovi Raganovi 😂
Zuzana, Zuzka, Zuzi. Mam ich v okoli dost.
Som Zuzana, volajú ma Zuzka, Zuzi,Zuzu, manželovi rodičia len Zuzanka..
Mám kamošku Zuzanu, volám ju Zuzi, Zuzka, alebo Zuzička (niekedy Jaj, Zuzka, Zuzička 😁). Zuza, ani Zuzana som jej nikdy nepovedala. Poznáme sa od 3. ročníka ZŠ. Možno, keby som ju spoznala, ako dospelú, bolo by to iné, ale takto som už za tie roky zvyknutá.
Mna volaju Zuzka, Zuzi, niektori aj Zuzinka, Zuzička, s ktorými mam blizší vztah a pozname sa dlho. Manzel Zuzu, Lulu, Lulinka, ale to je uz take pozmenene, Zuzana ma volaju naozaj len velmi oficialne a vynimocne.
Ja som Zuzana a najradsej mam, ked ma volaju... Zuzana 😉 ....znie to tak pekne zvonivo, milujem svoje meno 🥰 ....ale Zuzi mi pride v pohode aj v dospelosti. I ked ja celkovo nemam rada tie zdrobneniny nasilu vyrabat z kazdeho mena. Potom pocuvat tie skvosty na ihriskach, kde Ela je zrazu Eluska, Zoe je Zouinka a pod 🤷
Ja som Zuzana, páči sa mi moje meno, je v podstate celosvetové. Páči sa ku,keď ma oslovujú aj Zuzana, potom väčšinou Zuzka, Zuzanka, Zuzi. Keď sa v živote pár krát stalo,že má niekto oslovil Zuza, hneď som mu povedala,že som Zuzana,nie Zuza. Takže nik ma tak nikdy nevolal a myslím,že aj keď o mne hovoria, povedia Zuzana, rodina určite a aj dvaja kolegovia majú sestry Zuzany a keď ich spomenú,tak povedia Zuzana. čiže podľa mňa pekne meno.
V robote mame dve jedna je nizsia druha vysoka a hovorime im Mala Zuza a Velka Zuza
Zuzka - deti aj dospelé Zuzky.
Som Zuzana a mam rad a keď mi hovoria Zuzana. Žiadna Zuzka, zuzi a red azuza už vôbec nie... Tak mi teda nehovorí fajt nikto...
Ja som Zuzana, aj moja mama je a v rodine mi všetci hovoria Malá Zuzka a to mám 32 rokov😅 ale inak väčšinou Zuzka, Zuzi, alebo Džudži a moja babka mi hovorí Zuzenka😊
Kolegyňu voláme Zuzi, Zuzanka. Mamine hovoria Zuzan, Zuzi, Sjúzn😀 manžel povie svokra Zuzu😀😊 a mali sme starku a tu volali tetka Zuzina
Zuza, Zuzka